Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

1. Information – hvem – hvad – hvordan 2. Programmet – aktiviteter 3. Noget interesserer dig – eller ikke 4. Din tilmelding – hvordan 5. Spørgsmål nu.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "1. Information – hvem – hvad – hvordan 2. Programmet – aktiviteter 3. Noget interesserer dig – eller ikke 4. Din tilmelding – hvordan 5. Spørgsmål nu."— Præsentationens transcript:

1

2 1. Information – hvem – hvad – hvordan 2. Programmet – aktiviteter 3. Noget interesserer dig – eller ikke 4. Din tilmelding – hvordan 5. Spørgsmål nu eller senere – ring/kom/sms

3

4  Et gratis tilbud til alle unge i kommunen fra 7. kl og opefter.  Man går altså stadig i sin egen skole, mens man i sin fritid kan vælge fag og aktiviteter i ungdomsskolen.  Du tilmelder dig bare.  Vi viser senere hvordan.

5  Det er gratis af være med.  Du kan være med fra 7. klasse og opefter  Det foregår uden for almindelig skoletid  Det er sunde og gode aktiviteter  Vi glæder os til at møde dig

6  Sæsonkursus: foregår én gang om ugen Du kan se de nøjagtige tidspunkter på hjemmesiden, hvor du også kan læse meget mere om fagene. Der er også masser af billeder.  Weekendkursus: lørdag eller fredag/lørdag Weekendkurser kan have forskellig længde. Det kan være en lørdag eller fredag aften plus lørdag. Der kan være lidt udgifter til mad. Men det er ikke ret meget. Du kan se meget mere om aktiviteterne på hjemmesiden, hvor der også er masser at billeder.  Rejser og ture: i skolernes ferier

7  Dygtige voksne med til alle aktiviteter  Vi lytter til dine ønsker til undervisningen  Løbende information på hjemmesiden.  Information til forældre via din skoles intra samt Ungdomsskolens hjemmeside.

8  Undervisningen er gratis – som i skolen.  Almindeligt materialeforbrug hører med i undervisningen.  Særlige materialer kan betyde en lille betaling, men så får du det at vide i god tid.  Arrangementer ”med mad” koster lidt.  Rejser er for egen betaling

9  Gram: Klubben, Skolen, Motionscentret mm.  Haderslev: Ungdomsskolen Christiansfeldvej 8A  Vojens: Ungdomsskolen Danmarksgade 8, Lagoni øst - Motionscentret

10  Du tilmelder dig til det du vil prøve  Du melder fra, hvis det ikke er noget for dig  Det er okay at melde fra  Bare vi hele tiden ved, hvad vi har aftalt

11  Hjemmesiden – profil (mob.nr. & e-mail)  Kikser det – så ring, sms eller mail  Ingen post – kun mails og sms  Tilmelding senest 8. sept.

12  Gå ind på: www.haderslevungdomsskole.dkwww.haderslevungdomsskole.dk  Klik på [fritidsundervisning]  Klik på [opret profil] i ”log-in boksen”.  Udfyld felterne – afslut med [opret]  Hvis det kikser, så ring eller sms efter hjælp

13  Ungdomsskolens medarbejdere er på ungeuniverserne en dag om ugen.  Ugedagen kan skifte, se det aktuelle opslag på din skole. (og på vores hjemmeside)

14  For at vi kan finde ud af, hvilke hold der kan starte, er det nødvendigt at overholde tilmeldingsfristerne.  Kommer man senere er man ikke sikret en plads, men kan selvfølgelig godt være heldig og alligevel komme med, fordi der var en ledig plads.  Der er dog løbende hold, der starter, så du kan altid kikke ind på hjemmesiden for at se om der er noget du gerne vil være med til.

15 DIN UNGDOMSSKOLE – BRUG DEN

16

17

18

19  Matematik og sprog fylder meget i skolen. Her kan du lære nye sprog eller blive bedre til de sprog, du har i forvejen. Alle sproghold er begynderhold, så du kan bare komme og være med. Det er smadderhyggeligt, for der er mange, der vil det samme som dig.

20  Skuespil, drama og musikken udgør tilsammen en fascinerende verden. Du lærer at udtrykke dig gennem et manuskript, hvor hver medvirkende giver karaktererne ens eget udtryk. Du er, sammen med de andre på holdet, med til at levere en eller flere forestillinger, hvor I fyrer tingene af for fuld musik. Gennem drama kan man lære meget om sig selv og andre mennesker. Mange stemninger og følelser kommer til udtryk gennem såvel skuespillet som musikken.

21  Her er en afdeling med fag, hvor der kræves et bevis for at måtte føre et fartøj, der har motor. En solid uddannelse er med til at undgå ulykker, og at man via sin adfærd i trafikken – også på vandet – er med til at skabe en tryg og rolig afvikling af trafikken.  Sikkerhed til lands og til vands er et af kursernes vigtigste elementer og alle undersøgelser viser, at mangel på uddannelse i kørsel/sejlads og mangel på respekt for andre i trafikken kan kost menneskeliv. Derfor: kom og lær, hvordan man gør det rigtigt.

22  Er det svært for dig at være stille alt for længe ad gangen, som kom og brænd noget krudt af her. Du får flyttet dine grænser for, hvad du tør og kan. Selv om nogle ting kan være voldsomme har vores dygtige instruktører selvfølgelig fuld kontrol. Det drejer sig om at bruge kroppen – og også den sunde fornuft. Du lærer en masse om dig selv og om de ting, vi beskæftiger os med i denne afdeling.

23  Vi kommer ikke uden om det. Vi har det for godt. Det moderne samfund som du er en del af, giver ikke nok mulighed for bevægelse. I mange år har det været sådan at alt skulle være let og effektivt. Det medfører også, at mennesket til sidst sidder på en stol, og ser alting foregår automatisk.  Vi bliver nødt til at gå mere, at løbe mere, at løfte mere, at cykle mere, at strække os mere, at spise mindre, at spise sundere – og lade de søde sager stå.  Her kan du prøve at lære din livsstil lidt og ” komme over på et sundere spor”.

24  Har du sans for farver, materialer og har du lyst til at prøve dine kunstneriske evner?  Så er der en række muligheder her. Kan du lide at skabe noget med hænderne, og vil du gerne lære mere, så meld dig til. Vore dygtige lærere har stor erfaring og du kan sammen med andre unge få nogle hyggelige og sjove timer, hvor du lærer en masse.

25  Kom med ud i naturen. Vil du gå på jagt og se en masse dyr og natur undervejs? Stilhed ved at fiske? Fart og energi på på mountain bike gennem ukendt terræn? Få kontrol over din egen højdeskræk. Lær løbe- og springteknik- ker ved parkour. Vore dygtige lærere og instruktører sørger for, at du lærer tingene rigtigt.

26 At rejse er at lære. Oplev et andet land – måske skal du bo der, når du bliver voksen. Derfor skal vi kende lidt til andre normer og værdier, så vi kan tilpasse os i de lande, vi vil være enten turister eller have et arbejde i. Det er også vigtigt at kende til andre landes historie, fordi det ofte er landets historie, der ligger til grund for landets kultur. Det koster lidt penge, så du skal i gang med at spare lidt sammen. God fornøjelse.

27 Ring, skriv eller kom med dig forslag. Har du en god ide Er i en flok som synes der mangler noget, der hvor I bor? Kontakt ungdomsskolen eller ungdomsrådet

28


Download ppt "1. Information – hvem – hvad – hvordan 2. Programmet – aktiviteter 3. Noget interesserer dig – eller ikke 4. Din tilmelding – hvordan 5. Spørgsmål nu."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google