Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne."— Præsentationens transcript:

1 Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne logge. Dernæst har man så snart man har logget allerede opdateret sin database med ens fund. Jeg gennemgår her hvordan det kan gøres. Klik på Geocaching.com access Og vælg Publish logs…

2 Vi starter med at klikke på ”skabeloner”

3 Her kan du skrive en skabelon til dagens fundne cacher. Er det f-eks
Her kan du skrive en skabelon til dagens fundne cacher. Er det f-eks. Et powertrail hvor du har fundet mange ens cacher, kan du her lave en masse-log. Det du skriver her bliver automatisk tilføjet logningen på alle dagens cacher, du kan dog sagtens redigere i dem senere, det vender vi tilbage til. Når du er færdig trykker du på ”OK”

4 Klik på ”Indstillinger”

5 Hvis du grundindstiller som her er du godt i gang, du kan altid lege med indstillingerne når du bliver mere fortrolig med processen. Hver gang du skal hente logs fra dig gps skal du her angive fra hvilken dato du ønsker at hente logene. Øverst kan du med flueben vælge om skabelonen automatisk skal indgå i logningen eller ej.

6 På nuværende tidspunkt skal din gps være koblet til computeren!
Klik på ”logs” for at vende tilbage til hovedmenuen På nuværende tidspunkt skal din gps være koblet til computeren!

7 Klik på ”Hent” og vælg hvor du vil hente fra, i dette tilfælde gps

8 Det kan godt tage lidt tid at hente dem ind, så hav tålmodighed, når de er kommet ind klikker du på ”RED”

9 Du kan nu redigere i din logning, eller hvis du ikke har brugt skabelonfunktionen kan du skrive din log i det hvide felt. Hvis du har TB’er og coins som skal ind/ud af cachen kan du klikke på knappen ”Trackables” i bunde. Hvis du klikker på billede kan du oploade et billede sammen med loggen. Vælg OK når du er færdig, eller næste for at gå til næste logning.

10 Publish Logs Når du er klar klikker du på publicer alle og dine cacher bliver nu logget :0) Du kan til en hver tid klikke på det røde kryds og lukke programmet ned , det hele ligger klar når du åbner igen. Du kan f.eks. Også lukke ned for at lave et filter og så hente dem ind bagefter .

11 Opsumering Vi tager den lige i korte træk. Åben publicer logs
”Skabeloner” skriv ”Fælleslog” til alle cacherne i dagens publicering. ”Indstillinger” ret datoen ”Hent” hent cacherne fra gps ”Red” rediger dagens log, herunder opload foto og log TB’er og coins ”Publicer alle”


Download ppt "Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google