FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FAGLIGHED I EN OMSKIFTELIG HVERDAG.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den Danske Kvalitetsmodel
Advertisements

Men hvad er forskellen på disse to lovgivninger?
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KORT TIL HANDLING - PSYKISK ARBEJDSMILJØ I SYGEPLEJEN.
Kursus den 12. marts Program i dag: Opsamling fra sidst.
Ytringsfrihed og sygeplejersker
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KONFERENCE FOR SYGEPLEJERSKER I KOMMUNERNE 11.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. VISIONER FOR UDDANNELSE TIL SYGEPLEJERSKER INDENFOR.
De kommende 4 år – udfordringer for samarbejdet • Konference om samarbejde om psykisk syge den 16. juni 2010 Martin Lund – direktør i Region Hovedstadens.
Blogger.com - lav din egen hjemmeside
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. OVERENSKOMST – FAGLIGHED – TRIVSEL OG SYGEPLEJEFAGLIG.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE SUNDHEDSKARTELLETS FORLIG Overenskomstforhandlingerne.
Lægekonsulenternes rolle i kommunerne
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. TR-OMRÅDEMØDE 18. MARTS 2013 OK 13 REGIONAL.
Region Hovedstadens psykiatriplan
Geriatri og geriatrisk sygepleje i et vadested
Sundhed og Bæredygtig Udvikling
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE OVERENSKOMST- FORHANDLINGERNE 2011 RESULTAT.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE FREMTIDENS LEDELSESSTRUKTUR – HVAD ER DER BRUG.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. HVILKEN INDFLYDELSE KAN OK-13 FÅ FOR TRIVSEL.
Sygeplejerskers juridiske ansvar mv.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KRAV TIL OK 11 DET REGIONALE OG KOMMUNALE OMRÅDE.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. ARBEJDSTID SELVTILRETTELÆGGENDE.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. OVERENSKOMST- FORHANDLINGERNE 2011 RESULTAT.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. VELKOMMEN TEMADAG DEN 27 FEBRUAR. GOD KVALITET.
Afdelingsleder Morten Freil
Geriatri med fokus på funktionsevne
Facilitatorordningen: - Hvordan kan du bedst muligt udvikle kronikeromsorgen i din klinik? Store Praksisdag 3. februar 2011 Facilitatorer Bjarne Jørgensen.
Overskrift 40/42 pkt, Maks 2 linjer Underoverskrift, 14/16 pkt For at vise hjælpelinjer: 1.Højreklik på slidet og vælg “Gitter og hjælpelinjer” 2.Kryds.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE PRIVAT ANSATTE SYGEPLEJERSKER.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE HVAD ER DE AFGØRENDE SPØRGSMÅL NÅR FREMTIDENS.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. VELKOMMEN TEMADAG DEN 20 FEBRUAR. GOD KVALITET.
Sygeplejerskers juridiske ansvar mv. 21. September 2011 Souschef, cand. jur., Anna Murphy Tilsyn og Patientsikkerhed, Sundhedsstyrelsen.
Social- og sundhedshjælper retning
Et regionalt perspektiv på Strategi for Velfærdsuddannelserne 1. næstformand i regionsrådet Bente Nielsen Temadag og workshop:
INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap.
6. maj Henning Nilausen, vicekommunaldirektør, Gribskov Kommune Kommunernes rolle og udfordringer i forhold til sygehus- og specialeplanlægning.
Urafstemning OK15 En guide til at stemme.
Den nye sundhedsaftale 2015 – 2018
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE JOB MED LØNTILSKUD TIL FØRTIDSPENSIONISTER MØDE.
FORSIDEVARIANT 2 SYGEPLEJERSKERS JURIDISKE RETTIGHEDER VED SELVSTÆNDIGE OPGAVER FAGLIGT SELSKAB FOR GASTROENTEROLOGISKE SYGEPLEJERSKER KOLDING DEN 21.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. HVILKEN INDFLYDELSE KAN OK-15 FÅ FOR SYGEPLEJEFAGET.
Indhold, indsatser, implementering
FORSIDEVARIANT 2 1 LEDER MIN LEDER MIT ARBEJDSMILJØ – OG HVEM LEDER HANS/HENDES? VED GRETE CHRISTENSEN, FORMAND, DANSK SYGEPLEJERÅD PÅ FAGDAG I KREDS MIDT.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE ER NUTIDENS KRÆFTSYGEPLEJE RETTET MOD FREMTIDEN?
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KARRIEREUDVIKLING I DSR.
Velkommen til Temadag for Gerontologiske og Geriatriske sygeplejersker
Integreret psykiatri og rehabilitering - en fælles platform Workshop: Det organisatoriske perspektiv Forskningsoverlæge, ph.d. Lene Falgaard Eplov Forskningsenheden.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. HVORDAN ER JEG EN GOD KOLLEGA? 1 DOG SÅDAN.
KREDS MIDT TRÆF VELKOMMEN 1. INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst.
Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE DEN DANSKE BESKÆFTIGELSESPOLITIK - FØR, NU OG.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. HVORDAN FAGPROFESSIONELLE PÅVIRKES AF NEDSKÆRINGER.
Ledelse over grænser i sundhedsvæsenet Hvordan kan vi lede på nye måder, der går på tværs? Christina Holm-Petersen & Martin Sandberg Buch.
FORSIDEVARIANT 2 HVOR ER AKUTOMRÅDET PÅ VEJ HEN? VELKOMST VED KREDSFORMAND ANJA LAURSEN Den 16. marts 2015.
Overskrift maks to linier Ændring af tekst i sidefod: 1. Vælg ’Vis’ i topmenuen 2. Vælg ’Sidehoved og Sidefod’ 3. Skriv titel på præsentation ind i tekstfeltet.
Hej her er et lille diasshow Tryk på Enter-tasten, når du vil videre!
Titeldias med kant Indsæt TITEL og EMNE 1. Klik på fanen INDSÆT i topmenuen 2. Klik på Sidehoved og Sidefod 3. Dobbeltklik i feltet med INDSÆT TITEL og.
Velkommen til femte møde i Sundhedsbrugerrådet Mødelokale 2, Regionshuset 13. oktober 2010 kl ca. kl. 15.
Vis hjælpelinjer For at se hjælpelinjer 1. Klik på Vis 2. Vælg Hjælpelinjer Indsæt dato 1. Vælg Indsæt i topmenuen 2. Vælg Sidehoved og Sidefod 3. Sæt.
Titeldias med kant Indsæt TITEL og EMNE 1. Klik på fanen INDSÆT i topmenuen 2. Klik på Sidehoved og Sidefod 3. Dobbeltklik i feltet med INDSÆT TITEL og.
Patient sikkerhed – fra sanktion til læring Teamlederne i ældreområdet NK
”…risikoen for at falde mellem to stole blev minimeret for den ældre borger i Odder; man tilbød og realiserede ”det gode patientforløb” fra første symptom.
Dd.mm.åååå Side 1 Titel på præsentation (Arial Reg. 32 pkt.) Foredragholders navn og dato (Arial Reg. 18 pkt.)
Instruktioner Der findes 4 forskellige skabeloner i 6 forskellige farver: titel, punktopstilling, billede og citat. Derudover er der én skabelon hvis titelsiden.
HL7-FHIR DK profilering – governance?
Den ny social- og sundhedsassistentuddannelse
Det nære Sundhedsvæsen de næste skridt
Optakt til samarbejdet om sundhedsaftaler og praksisplan 2014
Hvorfor rammedelegation
Bekendtgørelse 2016 Studieordning 2019.
Præsentationens transcript:

FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FAGLIGHED I EN OMSKIFTELIG HVERDAG

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen FAGLIGHED I EN OMSKIFTELIG HVERDAG  ”Det sker jævnligt, at patienter og borgere oplever, at der ikke er sammenhæng og tilfredsstillende patientforløb – det kan være inden for de enkelte enheder eller på tværs af sundhedsvæsenet”.  ”Det skyldes grundlæggende, at der ikke er sammenhæng i det danske sundhedsvæsen”.  ”Det skal sikres, at sundhedsvæsenet – uanset hvilke og hvor mange sektorer der involveres omkring den enkelte borger og patient - fungerer som en samlet koordineret helhed uden fragmenterede overgange”. Kilde: ”Sygeplejersker og fremtiden – debatoplæg om et sammenhængende sundhedsvæsen”, Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland, Mette Bille

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen SAMMENHÆNG I OPGAVEVARETAGELSEN – HVORDAN? Opgaveglidning – Betegnelse for når en opgaver glider uplanlagt, uden forudgående drøftelse eller aftale fra en sektor til en anden – ubevidst Opgaveoverdragelse – Betegnelse for når en opgave overdrages fra en sektor til en anden på planlagt vis, på basis af en drøftelse og evt. aftale om overdragelsen – bevidst Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland, Mette Bille

1. NIVEAU: Overskrift Arial Bold 2. NIVEAU: Brødtekst Arial Reg For at skifte fra Bold til Regular; klik på denne knap i topmenuen For at skifte tilbage klik på denne knap i topmenuen INDHOLDSSIDE MED TEKST SAMMENHÆNG I OPGAVEVARETAGELSEN – HVORDAN? Opgaveglidning De sundhedsfagliges arbejde forandrer sig Udfordringer i hverdagen Opgaveændringer – fra stationær til ambulant behandling Opgaveøgning – accelerede forløb Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland, Mette Bille

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen SAMMENHÆNG I OPGAVEVARETAGELSEN – HVORDAN? Opgaveoverdragelse - opgavers bevægelse over sektorgrænser Opgavers bevægelse - Generelle ændringer i, hvor sektorgrænsen går Hvilke opgaver varetages i hvilken sektor Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland, Mette Bille

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen HVILKE TYPER FORANDRINGER SKABER OPGAVEGLIDNING OG – OVERDRAGELSE? Indførelse af ny teknologi Omlægning fra stationær til ambulant behandling Accelererede elektive forløb Accelererede akutte forløb Lukning af senge Fusioner Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland, Mette Bille

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen HVAD KRÆVER DEN GODE OPGAVEOVERDRAGELSE? Viden Dialog Handling Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland, Mette Bille

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen HVAD KRÆVER DEN GODE OPGAVEOVERDRAGELSE? Viden At få øje på forandring Hvad skal der til? Hvornår skal det ske? Hvilke patienter berører det? Hvor mange patienter berører det? Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland, Mette Bille

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen HVAD KRÆVER DEN GODE OPGAVEOVERDRAGELSE? Dialog Sikre fælles viden Fælles mål Fælles billede af processen Motivation Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland, Mette Bille

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen HVAD KRÆVER DEN GODE OPGAVEOVERDRAGELSE? Motivation Det motiverer at kende baggrund for og mål med forandringen Det motiverer at kunne se Fordele ved ændring Ulemper ved ændring Det motiverer de sundhedsfaglige at det sikres at kvaliteten ikke lider under opgaveoverdragelsen Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland, Mette Bille

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen HVAD KRÆVER DEN GODE OPGAVEOVERDRAGELSE? Handling Hvordan sikres implementering? Implementering af konkret videnoverdragelse Uddannelse Undervisning Praktiske og logistiske udfordringer Sikring af kommunikation – til det yderste led Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland, Mette Bille

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen SAMMENHÆNG I OPGAVEVARETAGELSEN – HVORDAN? Er det nu, man skal blive kassedame? – NEJ Sygeplejerske bliv i dit fag!!! God arbejdslyst Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland, Mette Bille

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen FAGLIGHED I EN OMSKIFTELIG HVERDAG Litteraturhenvisninger: ”Sygeplejersker og fremtiden – debatoplæg om et sammenhængende sundhedsvæsen”, Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland ”Fra opgaveglidning til opgaveoverdragelse”, DSI, DSI, Sidsel Vinge, november 2009 ”Uhensigtsmæssige indlæggelser – muligheder og perspektiver”, Sidsel Vinge, Martin Sandberg Buch, marts 2007 ”Fremtidens plejeopgaver i sygehusvæsenet”, DSI, Sidsel Vinge, maj 2010 ”Hjemmesygeplejens opgaver i udvikling”, DSI, Sidsel Vinge, jannie Kilsmark, maj 2009 Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland, Mette Bille

INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen FAGLIGHED I EN OMSKIFTELIG HVERDAG Litteraturhenvisninger fortsat Bekendtgørelse af lov om autorisation af sundhedspersoner og om sundhedsfaglig virksomhed, Lov nr. 155 af 26. februar 2011 Bekendtgørelse om autoriserede sundhedspersoners benyttelse af medhjælp (delegation af forbeholdt sundhedsfaglig virksomhed), ikrafttræden pr.1. januar 2010 Vejledning om autoriserede sundhedspersoners benyttelse af medhjælp (delegation af forbeholdt sundhedsfaglig virksomhed), ikrafttræden pr.1. januar 2010 Dansk Sygeplejeråd, Kreds Midtjylland, Mette Bille