Netværkskoordinatormøde MDI d. 5. februar 2013. At koordinere… koordinator, (lat.koordinere + -ator), person, der er udpeget til at samordne noget. koordinere,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Danehofskolens værdigrundlag
Advertisements

Det gode samarbejde København Syd Samarbejde
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Familierådslagning og Det Inddragende Netværksmøde
Godmorgen og velkomment til Fælles idéudviklings- workshop Kulturfestival BØLGEN.
Produktion og Logistik
Vi gennemførte en række interview ifm
Inddrag nu kredsformandsmøde den 8 marts 2011
deltagere - Styret interview - Afgrænset emne - 1 til 2 moderatorer timer - Optages på lyd eller video.
Leise Passer Jensen Version EK Netværk Iværksætter og selvstændig - et forum for iværksætterkvinder i EK, der ønsker at imødekomme nogle.
Digital jobklub Velkommen til Digital Jobklub 2. dag.
Darum skole 4. november 2013.
EU-indsaten for administrative lettelser1 Indsatsen for at lette byrderne i EU Anders Bering Erhvervs- og Selskabsstyrelsen Center for Kvalitet i ErhvervsRegulering.
Ledelse af frivillige i det kirkelige arbejde v. Dorte Kappelgaard Roskilde d. 5. september 2011.
at arbejde med ledernes psykiske arbejdsmiljø?
Nemt på nettet at understøtte og øge borgernes brug af NemID og digitale selvbetjeningsløsninger med udgangspunkt i den fælles offentlige digitaliseringsstrategi.
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
1 Kirkelig ledelse – også i provstiet v/ Inge Lise Pedersen.
18. April 2012 Fællesskaber for Alle - Dagtilbuddets Fællesskaber Velkommen.
Opfølgning på TULE xxx Koncern HR
Center for Sundhedsteknologi Baggrund:  Sikre regionerne uden for storbyerne gode rammebetingelser for vidensbaseret vækst og udvikling Formål:  At etablere.
Susanne Minds Evaluator VIA University College
Bedre udbytte af it i skolen Noter fra skolens ledelsesteams’ selvevaluering.
Overvej spørgsmålet. Interview en makker
BRO Kompetenceudvikling Brugerinddragelse, Relationelle kompetencer og Overgange Winnie Lund BRO Nord Navn (Sidehoved/fod)
Styring af styregrupper
Hvad er mål/resultat (output)?
Kend din Kerneopgave Silkeborg September 2014
© Copyright, Grontmij A/S 2011 Visualisering: BIG – Bjarke Ingels Group Udarbejdelse af journal ved projektering af bygge- og anlægsprojekter AMK - Sam.
. Projektleder . Red Barnet Ungdoms integrationsprogram
Alle talenter skal i spil… Anette Steen Pedersen Færøerne - maj 2011.
1 - sikkert og enkelt netværk for ældre Konference for Biblioteksassistenter Torsdag på Scandic Hvidovre Biblioteket som bindeled.
Gruppeudviklingssamtaler
NETVÆRKSMØDE OM UU, FOLKESKOLE & UNGDOMSUDDANNELSERNE Forventninger, muligheder, udfordringer & handlinger i lyset af folkeskolereform og omlægninger af.
SEMINAR I NUUK OKT 2014 FAMILIERÅDSLAGNING LIS HELBO.
Hvilke lærere vil jeg have på mit lærerværelse i morgen ?
Læse/studiegrupper.
Netværkskoordinatormøde MDI d. 9. april Program Opfølgning på drøftelser omkring netværkskoordinatorrollen fra mødet d. 5. februar – har det givet.
Hvorfor netværk? Det er en udfordring for ledelsen at: -kunne give fagspecifikke råd -samle alle god erfaringer og give dem videre -Formidle alle aktiviteter.
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13
Hvad er det gode skolelederliv? - Et selvevalueringsforløb.
Ældre- og Handicapforvaltningen PRAKTIKVEJLEDERTRÆF Roller og ansvar 28/
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
Ungdommens Uddannelsesvejledning Odder & Skanderborg
EUD-konference Fra tømrer til bygningskonstruktør-studerende.
Entre Hjertelig tillykke med de 15 år Hvem er jeg?
Version 1.0 d LPJ EK Netværk Ledelse og coaching - et forum for ledere i EK, der ønsker at udvikle sine kompetencer inden for coaching Gruppen.
DBU Fyn DBU Fyns Formandsklubber. DBU Fyn Historik : Fodboldpatruljer : Fodboldråd i kommunerne 2007: Formandsklub for udvalgte formænd.
Samfundsansvar i praksis via lokale partnerskaber Program for første netværksmøde i Roskilde den 4. december 2008 mhtconsult, august 2008 © Side 1 mhtconsult,
BRANDING som udfordring for FUR
Præsentation af egen institution En forudsætning for en konstruktiv erfaringsudveksling og sparring indenfor netværket er, at kendskabet til hinanden er.
Landsseminar 2015 Workshop om Børn og Unge med hjertesygdom.
Zakæus Luk 19,1-10. Zakæus deler ud. Jesus forandrer mennesker.
Rehabiliteringsteamets arbejde Oplæg: Søren Thygesen socialrådgiver – faglig konsulent Holbæk Kommune Kompetencecentret - Jobservice.
Strategi for inklusion x. Hvorfor en inklusionsstrategi? For at: Binde inklusionsarbejdet sammen på tværs af dagtilbud, skole, fritidstilbud og det specialiserede.
Samarbejdet med sundhedsvæsnet i relation til rehabiliteringsteamet Lisbeth Jeritslev Souschef November 2013.
Det Tværgående Gravidsamarbejde ved Inge Olga Ibsen, Overlæge og leder af Familieambulatorierne, Region Syddanmark og Region Hovedstaden Carina Blomholt,
Oplæg ved lederdag Job- og Familie, Ballerup kommune d. 4. juni 2009 v/ Mia Schneider og Bo Jensen, Handicapenheden, Servicestyrelsen.
Koordination på handicapområdet – København 11. juni 2009 v/ Mia Schneider og Bo Jensen, Handicapenheden, Servicestyrelsen.
1 Rehabiliteringsteam – består af: Jobcenteret: 2 beskæftigelsesmedarbejdere 5 deler posterne imellem sig og går på skift Tilstræber, at den ene er repræsenteret.
Praktikvejlederuddannelsen Fjernundervisning. Hvad er fjernundervisning? ”Fjernundervisning betegnes som undervisning, der ikke som udgangspunkt forudsætter,
Fra handling til forvandling Hele Vejen Rundt Fra handling til forvandling Ideen er skabt Susanne Løkke & John Mejlgren © 2011.
Hvordan tror du kravene til ledere forandres i løbet af de næste 5 år?
Organiser Erhvervsnabohjælpen !
Navn på jeres idé Jeres navne:
VELKOMMEN TIL HALVÅRSMØDET DEN 16. NOVEMBER 2016
10 eksempelprojekter (2 pr. kommune)
Fagligt udviklingsforløb om e-ressourcer – pust nyt liv i formidlingsarbejdet 11. september 2018.
Lær med Familien - et projekt om forældreinvolvering i folkeskolen
RRR Modellen.
Præsentationens transcript:

Netværkskoordinatormøde MDI d. 5. februar 2013

At koordinere… koordinator, (lat.koordinere + -ator), person, der er udpeget til at samordne noget. koordinere, (lat.coordinare, af con- + ordinare ordne), samordne; få til at samarbejde. Gyldendals Encyklopædi

Den koordinerende rolle – at facilitere At facilitere er at gøre det lettere for en gruppe mennesker at udrette det de gerne vil Facilitering er styrende på form ikke på indhold

Den koordinerende rolle – at facilitere Hvornår oplever du at du som netværkskoordinator faciliterer netværksarbejdet? Hvilke personer/målgrupper faciliteres i arbejdet mod at fremme netværkets mål?

Den koordinerende rolle – understøtter samarbejdet Som koordinator sikrer og understøtter man et samarbejde i gruppen Som koordinator ser man de forskellige ressourcer der er i gruppen og sætter dem i spil. Koordinatoren har derfor et godt kendskab til gruppens medlemmer og kender deres styrker og svagheder.

Den koordinerende rolle – understøtter samarbejdet Hvordan er du som netværkskoordinator med til at sikre et godt samarbejde i gruppen? Hvad har du som netværkskoordinator lykkes med i forhold til at se de forskellige medlemmers ressourcer og sætte dem i spil?

Den koordinerende rolle Hvornår synes jeg at jeg som netværkskoordinator performer godt? Giv et eksempel…

Den koordinerende rolle Hvad er forventningerne (fra kollegaer, kommunen, andre) til netværkskoordinatorrollen? Er ”den koordinerende rolle” en dækkende betegnelse for det I som netværkskoordinatorer laver? Er ”den koordinerende rolle” den rette betegnelse for det bindeled i netværket der skal understøtte at netværkene forpligter sig med hinanden?