Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Genopfriskning Hvem er vi og hvordan bor vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek, biografier,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dialogdag, socialt netværk Livshistorie
Advertisements

Caseoplæg om Facebook.
“Tænk dig om...”
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Undervisningsmiljø undersøgelse fase 2
Afrejsebriefing 2013 Mødet med det fremmede
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
100 år er gået… Tag på historiejagt og lyt til fortællinger
Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Genopfriskning Hvem er vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkatotek og biografier frem og genopfrisker.
Innovation og iværksætteri
Rekruttering af frivillige ledere MBU’s Årsmøde 2007.
Lav en familie I skal nu i gang med at skabe en familie
Kender du det? Hvordan kommer jeg i gang med at skrive?
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Karl Henrik Flyums model
Session 16: Hvad forstår vi ved sundhed Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
En kogebog Synopseprøven i dansk.
Virkelighedsnært Undervisning USA USA Bål Undervisning Fed fredag Klatring Aktivtur Dit eget projekt Kreativ Bål Selvtillid Maddag Teambuilding IT-baseret.
Sådan strukturerer du en Trin-for-trin guide.
2.lektion: Civilsamfund, stat, plan-, markeds- og blandingsøkonomi
2 StorylinepunktNøglespørgsmålAktiviteter Genopfriskning Hvem er vi og hvordan bor vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek, biografier,
Tema 5 Hverdagsliv i familien
Velkommen til KUP-workshop. Hvad skal vi lære i dag? Hvad er aktivitetsudvikling Hvordan aktivitetsudvikler man Hvorfor aktivitetsudvikler man.
Arbejdsglæde Du bestemmer selv.
Profilfag Julemarked Alle er på padlet i gruppen og har materialet fra de forrige gange. Jeg mangler fra nogle stykker stadigvæk Alles padlet skal I dag.
3.Lektion: Identitet 3.Lektion i undervisningsforløbet ”Identitet i forandring”, baseret på kapitel 3 i Luk Samfundet Op! af Brøndum og Hansen, Columbus.
Derfor skal der være sammenhæng og overensstemmelse mellem de fire liv –Familielivet Er normalt basen i den enkeltes liv –Arbejdslivet Er blevet sværere.
Why I hate PRRRRRMS Christina Gadegaard Designer Digitalis MSF Onliners A/S – Medlem af IHPRRMS siden 1998.
StorylinepunktNøglespørgsmålAktiviteter GenopfriskningHvem er vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek og biografier frem og genopfrisker.
Lærerpræsentation.
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Genrer Konference om ny skriftlig eksamen i fransk og spansk Nyborg Gymnasium 22. oktober 2015.
Creative Platform Learning Emne: DEMOKRATI. 22. JA – Vi har lavet en fejl (med kategori og klap) 1.Find sammen to & to med en der har samme sportsinteresser.
Stress Billedkilde: stress/?lang=da.
Organisation & Kultur SOL3 september 2015 Elsebet Gjetting Cand.comm., konsulent.
Vi bestemmer Medborgerskab – Tema 2. 2 Tema 2 – Dag 1 Begrebskort Kropssprog.
Værktøj 2: Kan og skal krav - fokus på kerneopgaven Vi forebygger stress sammen.
Praktikvejlederuddannelsen Fjernundervisning. Hvad er fjernundervisning? ”Fjernundervisning betegnes som undervisning, der ikke som udgangspunkt forudsætter,
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Fordybelse i et projekt
Lavet af: Julie J. og Julie N.
SPEAM, stress, august 2017 Jytte Dahlstrøm, speciallæge i psykiatri
TEMA 1 Kortlægning: Mobilitet i hverdagen
Byg et hus Storyline.
Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Genopfriskning Hvem er vi og hvordan bor vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek, biografier,
Klassesamtale om resiliens
Undervisningsmiljøvurdering Bieringhus Efterskole
Pris som handlingsparameter
Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Genopfriskning Hvem er vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek og biografier frem og genopfrisker.
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Åbent hus Skolens navn Dato.
Best practice i sociale medier
Morale og dannelse i uddannelse
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Et organisatorisk koncept til udvikling og prioritering
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Føj gerne andre emner til, hvis de synes mere relevante for dig.
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
FÅ MEST UD AF DAGEN: UNDERVISNINGSMATERIALE (9. -10
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Præsentationens transcript:

Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Genopfriskning Hvem er vi og hvordan bor vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek, biografier, collager og huset frem og genopfrisker med hinanden.

Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Hvem er familien og hvor bor den? Personerne, id-kortene, jobkartotek, biografier, collager, huset hænges op og stilles frem i familier præsenteres for klassen.

Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter De fire liv  Familieliv  Fritidsliv  Arbejdsliv Samfundsliv Hvad er der sket i familien i løbet af det sidste år? Eleverne noterer stikord til hvad deres person hat oplevet i det foregående år. Gruppen afstemmer så det passer sammen. Eleverne skriver et antal (3-5) dagbogsblade, der viser, hvad deres person har oplevet i det fore- gående år. Der gives respons i gruppe.

Dagbog Hvorfor skriver man dagbog? Hvem skriver man til? Hvad skriver man om? Hvad skriver man på?

Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Familie skal flytte! Hvordan er det at skulle flytte? Klassen laver i fælles- skab en brainstorm på at flytte: Hvilke årsager kan der være til at flytte? Hvilke følelser kan man have ved at skulle flytte? Gruppen beslutter årsagen til, at deres familie skal flytte. Eleverne skriver på vegne af deres person et brev til en nær ven om flytningen. Respons i gruppen.

Brevskrivning Skriv et brev til en nær ven, hvor du fortæller om baggrunden for familiens flytning og om din persons følelser i forbindelse med, at huset skal sælges, og familien skal flytte.

Fold selv konvolutten

Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Hvordan skal huset sælges? Gruppen beslutter en realistisk pris, som huset skal sættes til salg for. Gruppen laver en salgsannonce for huset. Annoncen sættes op foran huset.

Huset skal sælges Hvad skal huset koste? Hvad bestemmer prisen? Nævn forskellige ting, som betyder noget for prisen: Husets størrelse …

Hus til salg Kig i avisen og på nettet og find annoncer på huse, som er til salg. Hvad har man med i en annonce for et hus? Lav selv en annonce for jeres hus, hvor gruppen prøver at opstille en husannonce, som en ejendomsmægler ville gøre. Sæt gruppens annonce op foran jeres hus og forklar de andre, hvilke tanker I har gjort jer om annoncens virkning.