Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Byg et hus Storyline.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Byg et hus Storyline."— Præsentationens transcript:

1 Byg et hus Storyline

2 Lav en familie I skal nu i gang med at skabe en familie
Find så mange forskellige former for familier som I kender Saml alle familieformerne fra de enkelte grupper Beslut i jeres egen hvilken familietype jeres familie skal være I skal hver have en person

3 Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Familien i huset Hvem er jeres familie? Gruppearbejde I er en familie? Hvem er hvem? Lav en figur af dit familie medlem. Bliv enige om størrelsen.

4 Collagedukker til storyline
1.   Hovedet tegnes som en cirkel på karton. 2. Stofrester limes på som arme, ben, krop og fødder. Klip kroppen, så det passer til dreng/mand eller pige/kvinde. 3. Ansigt og hænder tegnes på kartonen. Hår af fx garn limes på. Dukken klædes på og pyntes så det passer til personen 4. Dukken klippes ud i konturen og kan nu sættes på med ”lærertyggegummi”

5 Hvordan kan man se forskel på jeres personer?
Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Hvordan kan man se forskel på jeres personer? Hæng dukkerne op, og tal om forskelle og ligheder mellem dem. Det kan være deres tøj, højde i cm, køn, alder, vægt… Hvad hedder din person? Skriv navnet med den pæneste skrift.

6 Hvad kan der stå på et id-kort foruden navn?
Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Personernes identitet Hvad kan der stå på et id-kort foruden navn? Alle grupper skriver forslag. Læreren samler dem. Diskuter og sorter forslagene find en model for hvordan id-kortene skal se ud og hvad de skal indeholde.

7 Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Personernes identitet Hvad skal der stå på din persons id-kort? Beslutter dig for din person og skriv det ned. Tjek med listen og læs det for hinanden i gruppen. Giv respons. Renskriv smukt – gerne på computer. Sæt billede på. Det kan lamineres.

8 Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Hvordan er din person? Overvej hvordan din person er og skriv en lille biografi med navn og foto. Saml jeres biografier i et familiealbum.

9 Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Hvordan er jeres familier? Hæng personerne, id-kortene og familiealbummet op i familier. Tal om forskelle og ligheder i familierne.

10 Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Jobkartotek Lav jobkartotek over de voksne i familien. Lav de voksnes arbejdstaske. Hvilke redskaber har de i tasken når de går på arbejde?

11 Hvor i Danmark bor jeres familie?
På land eller by? I Jylland, på Fyn eller Sjælland? Find et billede af området


Download ppt "Byg et hus Storyline."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google