Prospekt. Ideen •Casa della filosofia er navnet på en forening, der giver almin- delige mennesker mulighed for at have brugsret til et hus i Italien på.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Fuldmagtsmodeller i forbindelse med udbud af bygge- og anlægsarbejder
Advertisements

PostDK momsmodul Mange netbutikker overser, at der ikke er moms på forsendelser, når de sender varer til privat kunderne med Post Danmark.
+ Informationsmøde Dansk ICYE Mandag den 11. Marts 2013.
BUDGET, OPSPARING og LÅN
PengeSpillet.
DIN ØKONOMI Når du får job og lejlighed
Prospekt. Ideen •Casa della filosofia er navnet på en forening, der giver almin- delige mennesker mulighed for at have brugsret til et hus i Italien på.
Investeringsstrategi under svingende prisforhold
Generalforsamling Utterslevhøj Grundejerforening 19. marts 2013 kl. 19
Afkobling af stivelsesstøtte
Solvarmeprojekt MKV Ekstraordinær generalforsamling 5. Marts 2013.
Nyheder og historie Huset er nu færdigt og Casa della filosofias medlemmer skiftes kontinuerligt til at bebo huset. Salgssituation den Der er.
Din bro til tyskland Skat og revision for danske virksomheder og investorer i Tyskland Odense, den 04. april 2014.
v. Erik Thorlund Jepsen Funktionsleder, Biblioteksudvikling
VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE PRØVESTENENS VINDMØLLELAUG.
Hvad bliver pengene brugt til? Forklaring til budget 2014.
Dåvildt i Lemvig og Holstebro kommuner
Køb af andelsbolig - hvorfor man altid skal tænke sig om, når man køber bolig – også når der er tale om en andelsbolig!
Oktober 2010DGU's regionalmøder KOLLEKTIV ANSVARSFORSIKRING NYKREDIT.
1. Åbenhed og gennemsigtighed 18 initiativer 3 ?
Emner/Indlæringsmål lekt. 5+6
Hvordan hænger det sammen K/S og ApS: Husejer Udlejer HOB Lejer lokaler Butik/Udstilling Frivillige bidrag Andre aktiviteter Kan det løbe rundt?
Solcelleanlæg – for private
Ejerforeningen Syvmøllergåden
De Aktive Kultur Samvær Fitness Netværk De Aktive Generalforsamling 16. maj 2012.
MOMS - GENERELT Generelle betragtninger omkring moms(merværdiafgift):
Hvad betyder det for os? På 2 lån med swap-aftale skylder vi i alt kr. 343 mio. Rentefoden incl. swap-aftalen er 4,56% på det store og 5,45% på det lille.
Generalforsamling 2006 Engholmgaards Grundejerforening.
Fællesmøde april punkt 6 1 Berettigede forventninger til huslejen i Kløvermarken •Fællesmøde nr 140 pkt 6 •Notat af Niels Peter Rasmussen.
Indtægter (indtjening)
Prospekt. Ideen •Casa della filosofia er navnet på en forening, der giver almin- delige mennesker mulighed for at have brugsret til et hus i Italien på.
Coop Bank.
26.2 Kapacitetsomkostninger
15.1 Den lineære metode Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
Leje af huset Via Napoli i Pratola Peligna - Abruzzo Priser Én dag: 485 kr. (65 euro) Én uge: 3000 kr. (400 euro) Fire uger: kr. (1.000 euro) For.
GENERALFORSAMLING 2011.
Virksomhedens ide og mål
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Økonomi og Jura Automatisk mellemregning mellem I/S og deltagerne.
Fjernvarme i Nr. Dalby Grøn og vedvarende energi Forudsætninger for tilbud: * Skønnet udgift kr. * Besparelse ift. nuværende udgift ca
LAG Tønder LAG Tønder Om status i LAG Tønder Sommersted, den 19. august 2009.
Regnskabsanalyse, HA 5. semester Lektion Regnskabsanalyse HA 5. semester.
5. februar 2008Idrætsrådet1 Medlemstilskud  Til folkeoplysende foreninger (aktiviteter for kontingentbetalende børn og unge.  Alle medlemmer til og med.
SRF’s Generalforsamling 23. maj 2012 Landsformand Leo Holm Landsformandens beretning SRF Skattefaglig Forening 1.
Moms systemet De 25 % moms. 2 videoklip  Købsmoms er den moms, virksomheden betaler, når den køber varer og serviceydelser. Konto Købsmoms, har.
7. Virksomhedens omkostninger
 Bullerup Børnehave - Et lidt ”anderledes forløb”
Ekstraordinær Generalforsamling i Støtteforeningen for Kulturstedet Lindegaarden 1.Valg af dirigent og referent (Mikael) 2.Orientering om Fonden ”Den selvejende.
Resultatopgørelse og balance for et APS (anpartsselskab)
Rådhusløsninger på ”den lange bane” Tre løsninger: 1. Nuværende rådhuse 2. Tilbygning Assens rådhus 3. Barmarksprojekt.
Klimabevægelsen Medlemstal og 18-måneders regnskab ved Thomas Meinert Larsen.
Forslag til forlig mellem 3B og Kløvermarken Fællesmøde Juni 2008.
Rekruttering af udenlandske læger til almen praksis?
20.1 Bidragskalkulation udarbejdet som en forkalkulation
8.1 Faktura 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo for at se.
7.3 Afslutning af momsregnskabet
7. Virksomhedens omkostninger
Husstandsmøller / solceller
Ved Peter Petersen Formand for Oksbøl Vandværk 24. marts 2015.
Informationsmøde Velkomst 2.Orientering om økonomi på baggrund af de valgte modeller for indbetaling. 3.Spørgsmål + svar 4.Pause 5.Orientering.
Ekstraordinær generalforsamling AB Sønderhus Altaner Alle priser og beløb er anslået og der tages generelt forbehold for fejl og mangler.
Virksomhedsformer og hæftelse
Projekt ”liv i landsbyen”, Sdr. Nissum Motion – samvær - udvikling
Københavns Kogræsserlaug
Seniorboliger og økonomi for seniorer Borgermøde i Albertslund den 8
Regelsæt feriefonde Ved Søren Balslev og Lisbet Dinsen STAR
Jan Christiansen Nyborg Gymnasium
Lånetyper Annuitet Erhvervsøkonomi / Managerial Economics
Lige adgang til lejligheder og sæsoner for alle
Bilag 6b Flytteprojekt – Overblik
Præsentationens transcript:

Prospekt

Ideen •Casa della filosofia er navnet på en forening, der giver almin- delige mennesker mulighed for at have brugsret til et hus i Italien på basis af et delejerskab. Huset blev købt den 29. marts 2007, og det er derefter blevet sat i stand fra kælder til kvist med ny sydvendt tagterrasse, nyt bad og toilet, nyt køkken og nye elektriske installationer. Dertil kommer møblering osv. •Hvert medlem af foreningen får et medlemsbevis som bevis på medlemsskabet af foreningen. Medlemsbeviset giver fortrinsret til huset i 2 uger i sommerhalvåret og 2 uger i vinterhalvåret (se tidsskemaet). •Når man har købt et medlemsbevis, har man for tid og evighed fortrinsret til huset i det antal uger, man har betalt for. Betalingen dækker købet og istandsættelsen af huset, og derefter skal der kun betales en mindre årlig leje til el, vand, varme, skat, forsikring, vedligeholdelse osv. •Medlemsbeviset kan videresælges, bortgives eller arves. •Medlemsbeviset kan frit sælges til markedspris.

Økonomien Pris ved køb af ét medlemsbevis med fire ugers brugsret: kr.

Finansiering Delejerbeviset betales kontant og kan ikke pantsættes eller belånes. Da potentielle delejere, der ikke ad anden vej kan få et lån på kr., næppe vil være økonomisk attraktive partnere for de andre delejere, anses det for at være en fordel, at delejerbeviset ikke kan belånes. Nedenstående er en beregning af et rent lånefinansieret køb (baseret på normale 30 årige 6 % obligationslån ). Kilde: Nykredit. BruttoNetto Månedlige afdrag og renter af et nettolån på kr kr771 kr Driftsudgifter pr. måned (inklusive udgifter til el, vand og varme) 579 kr Faste månedlige udgifter ved ren låne- finansiering kr1.350 kr

Forventede fremtidige driftsudgifter Når huset er købt og ombygget, forventes udgifterne til vedligeholdelse at være minimale i de første år. Ejerforeningen Casa della filosofi, som alle partha- vere har ret og pligt til at være medlemmer af, har pr. 1. juli 2008 overtaget ansvaret for driften. På en generalforsamling i januar 2008 vedtog man hvor stort, at de årlige lejeudgifter skal være i Følgende poster må forventes at indgår (beløbene er delvis beregnet ud fra omkostninger ved at have et dansk sommerhus):

Forventede fremtidige driftsudgifter LEJE PR. MÅNED INKLUSIVE MOMS I ALTPR. 4 UGERS ANDEL El, vand og varme kr 200 kr Ejendoms- og selskabsskat i Italien kr 92 kr Skat i Danmark (korrigeret for italiensk skat) 130 kr 10 kr Husforsikring (brand mm.) 600 kr 46 kr Rengøring hver 14. dag 500 kr 38 kr Vedligeholdelse (af en nyistandsat ejendom) 1500 kr 115 kr Revisor (Italien: 750 kr – Danmark: 250 kr) kr 77 kr Total: kr 579 kr

Ejendomsformen Der er dannet et kommanditselskab i Italien, som har købt ejendommen i Via Napoli, og som driver denne som udlej- ningsejendom. 2 % af Kommanditselskabet ejes af en såkaldt ”komplemen- tar”, der hæfter personligt for hele ejendommen over for de italienske myndigheder. De øvrige 98 % ejes gennem for- eningen ”Casa della filosofia”, der er ”kommanditist”, og derfor kun hæfter for sit indskud. Det betyder, at medlem- merne af foreningen kun hæfter med det beløb, de har givet for medlemsbeviset. Ved køb af et medlemsbevis til Casa della filosofia er man medlem af foreningenCasa della filosofia, der skal varetage medlemmernes interesser.

Ejendommen Via Napoli 38-40, Pratola, Italien Kommanditselskabet ejer ejendommen Via Napoli Komplementaren ejer 2 % af kommanditselskabet Foreningen Casa della filosofia ejer 98 % af kommanditselskabet Medlem A af foreningen har 4 ugers brugsret til huset Medlem B af foreningen har 4 ugers brugsret til huset Medlem C af foreningen har 4 ugers brugsret til huset Medlem D af foreningen har 4 ugers brugsret til huset Medlem E af foreningen har 4 ugers brugsret til huset Medlem F af foreningen har 4 ugers brugsret til huset Medlem G af foreningen har 4 ugers brugsret til huset Medlem H af foreningen har 4 ugers brugsret til huset Medlem I af foreningen har 4 ugers brugsret til huset Medlem J af foreningen har 4 ugers brugsret til huset Medlem K af foreningen Har 4 ugers brugsret til huset Medlem L af foreningen har 4 ugers brugsret til huset Medlem M af foreningen har 4 ugers brugsret til huset

Fordeling af brugsretten Brugsretten fordeles sådan, at hver delejer har to uger i sommerhalvåret (april-september) og to uger i vinterhalvåret (oktober-marts). Fordelingen af ugerne forskydes sådan, at: •Hver delejer har nye tidspunkter hvert år, så alle på et eller andet tidspunkt får de bedste tidspunkter. •Fordelingen forskyder sig i ryk på seks uger, så man hurtigt kommer igennem de forskellige perioder. •På de næste sider ses fordelingen i 2008 og •Alle andele er solgt. Interessenter kan blive skrevet op på en venteliste hos formanden. Kontakt

Hvis der er spørgsmål til prospektet, kan foreningen kontaktes •Via •Telefonisk: