CAMPUSSKOLEN.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvad er familieklassen
Advertisements

Game maker.
Hvordan håndterer vi frikvartererne?
Læringsreformen En stor forandringsproces er i gang i folkeskolen. Det handler ikke blot om implementering af en ny lov. Det handler om omstilling og udvikling.
Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Folkeskolereformen på Dronninggårdskolen Version 1 Skoleåret
Skolereformen - mål Ambitiøst løft af folkeskolen: •Børnenes læring og faglige niveau skal styrkes •De unge skal have de bedste muligheder for at tage.
Hvad skete der med vores input fra sidste reformmøde i januar måned? Hvor langt er vi kommet med implementeringen? Hvordan følger forældre med i reformarbejdet?
VELKOMMEN TIL FORÆLDREMØDE. REFORMENS MÅL ER: • AT GØRE FOLKESKOLEN ENDNU BEDRE OG UDFORDRE ALLE ELEVER, SÅ DE BLIVER SÅ DYGTIGE, SOM DE KAN • AT HÆVE.
Juelsminde Skole 2. juni 2014 Skolereform 2014.
Information om den ændrede skoledag Komme- og gåtider m.m. for elever Juni 2014.
Ændringerne Understøttende undervisning Uge-struktur ??
Skolereformen Overordnede mål:
Velkommen Til Øster Snede Skole.
Informationsmøde, onsdag d. 14. maj kl – 18.00
Velkommen til valgmøde
Velkommen. . Agenda: Velkomst Status på skolesammenlægningerne Kort ref. fra sidste møde Grundregler for Skolen Evt.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2012 UU Lolland-Falster.
Skolereformen på Søndersøskolen
Informationsmøde om skolereform Vallensbæk Skole 11. juni 2014
Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.
Orientering om folkeskolereformen ……på Søndermarkskolen
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Introduktion til Kongen og hans Rige
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Velkommen til orienteringsmøde Torsdag d. 13. marts 2014
Side 1. Deltagerne i undersøgelsen Undersøgelsen af elevtilfredsheden i efteråret 2003 har principielt omfattet alle EUD-elever på såvel grundforløb som.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Folkeskolereform på Ørum Skole 2014
Velkommen til forældre, foreningslivet og øvrige interessenter Aftenens program i overskrifter: Velkomst ved skolens ledelse Bestyrelsens årsberetning.
Skoledagen indskolingen Dagen Understøttende undervisning (UsU) lektion lektion Pause lektion.
Folkeskolereform Version 1.0
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
- Hvad kan I forvente som forældre?
Skolereform - Egholmskolen
Ændringer i forbindelse med reformen Med den nye reform indføres følgende ændringer af timefordelingen i udskolingen : Dansk i klasse får eleverne.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Studiepraktik Program:
Folkeskolereformen på vores skole
HVAD BETYDER SKOLEREFORMEN FOR MIG SOM FORÆLDER PÅ NORDBYSKOLEN? Som forælder på Nordbyskolen vil du til næste skoleår møde nye ting, men det meste vil.
Reformen på Stavnsholtskolen. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de udnytter deres potentialer optimalt Folkeskolen skal mindske betydningen af.
I NFORMATIONSMØDE FOR FORÆLDRE PÅ B RØRUPSKOLEN. Onsdag den 14. maj 2014.
Malling Skole -implementering af Folkeskolereformen år 1 – 14/15 Udskolingen.
Informationsmøde om skolereformen 17. Juni 2014 Nordals Skolen.
Folkeskolereform Forældremøde nr maj 2014.
Biblioteket som læringscenter
0.årgang 2012/ årgangs struktur - Hverdagen på 0.årgang.
CAMPUS SOM DEL AF BYENS UDVIKLING BYUDVIKLING PÅ TVÆRS.
Folkeskolereform Politiske mål
Hvad betyder skolereformen for mig som elev på nordbyskolen?
Har du lagt mærke til, at dette opslag findes i alle lokaler på skolen? Har du læst hvad der står?? Det handler om, hvad du skal gøre, hvis brandalamen.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
Projekt It for alle Projektets deltagere: Hanne Bjørn, Roskilde Bibliotekerne Susanne Kierkegaard, Roskilde Bibliotekerne Kirsten Syska, Roskilde Bibliotekerne.
Velkommen til forårs SFO på Hunderupskolen
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
 1. Velkomst og præsentation  2. Kort gennemgang af reformen  3. Hvordan bliver reformen udmøntet på Byskolen  4. Skolebestyrelsen  5. Farvel Velkommen.
Folkeskolereform Politiske mål at udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan at mindske betydningen af social baggrund at øge elevernes trivsel.
Skolebestyrelsens forældremøde tirsdag d. 4.marts Den nye skolereform - rammen Ved Kirsten Brønd 2. Fremtiden for Høsterkøb Skole Ved bestyrelsen.
Kompetencebaseret rullende aldersintegreret indskoling KRAI
Læringsreformen Hvad er formålet med reformen? – Formålet er: – at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive – at mindske betydningen af den.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
 Hvad er formålet med reformen?  Formålet er:  at alle elever skal blive så dygtige, som de kan blive  at mindske betydningen af den sociale arv 
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Præsentationens transcript:

CAMPUSSKOLEN

BYGNINGER På skolen er man opdelt i klassetrin, det vil sige, at alle 7. klasserne er samlet og det samme gælder for 8. og 9. Hvert klassetrin har sin bygning, og derudover er der en fjerde bygning, som indeholder bibliotek samt kantine og kontor.

LOKALER Alle klasselokaler i alle bygninger er bygget med et vindue ud til et udendørsareal og et vindue ud til gangen. Det giver nogle lyse og luftige lokaler. Klasselokalerne er lidt små, men de store vinduer gør, at lokalerne ikke virker indelukkede.

GANGEN Hver bygning har en fælles gang. Det er en stor, bred og meget lys gang, som er arbejdsområ- der i timerne og elevernes opholdssted i frikvarterene. Gangene er udstyret med nogle rum i kulørte farver, som giver eleverne mulighed for at sidde ned, mens de snakker sammen.

KANTINE I kantinen kan man mødes med elever fra de andre årgange. Der er hver dag åbent for udsalg de 2 lange pauser 10.00-10.20 og 11.50 til 12.20. Du kan købe sandwich og salater, ikke slik og sodavand. Man skal selv rydde op

HVERDAGEN Man møder ind på skolen kl. 08.10, hvor vi starter ud med tyve minutters læsning – også kaldet læsebånd. Derudover har eleverne først et frikvarter på tyve minutter, derefter en spisepause på fireogtredive minutter og til slut et frikvarter på ti minutter.

FAG Skolen har udover de obligatoriske fag også en masse forskellige valgfag, som gerne skulle afspejle alle eleverne. Alle elever skal have valgfagene. Det vil I få udleveret noget materiale om.

KLASSERNE Der er omkring otte klasser på hver årgang, og klasserne består af ca. 25 elever. Dét, at der er så mange jævnaldrende, giver alle eleverne en rig mulighed for at få et bredt netværk.

FORVENTNINGER I er måske bekymret for at komme på Campusskolen. Nogle af skolens nuværende elever havde en skepsis til den nye skole. Heriblandt var Sara fra 9.a, som før gik på Valdemarskolen. ”Jeg troede virkelig, at det blive dårligt. Det virkede ikke som om, kommunen havde styr på det.”

NY HOLDNING Men den holdning ændrede sig; ”Jeg elsker at gå på skolen nu. Jeg synes virkelig, at det er blevet godt, og jeg er blevet positivt overrasket!”

Skolen 14/15 Reformen ændre mange ting 33 timer pr. uge (35) Valgfag til alle Understøttende undervisning Lektielæsning/fordybelsestid Bevægelsestimer Følg med på skolens hjemmeside http://www.campusskolen.skoleintra.dk

GLÆD JER. Vi elsker Campus. Wir lieben Campus. We love Campus GLÆD JER! Vi elsker Campus! Wir lieben Campus! We love Campus! Biz sevijorum Campus!