Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider."— Præsentationens transcript:

1 Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider fortæller eleverne fra den nyopstartede overbygning på Sønderholm Skole om opstartsugerne med ekskursion, it og socialt og fagligt samvær.

2 Mandag 15/8 “Det var spændene at komme på en ny skole og møde nye mennesker, siger Stine i 7. klasse.” “Det er dejligt at få en MacBookÿ computer, og at der er kommet en masse nye elever til.” Lone Vestergaard kom ud på skolen, for at indvie den nye overbygningen, og overrække 7. og 8. klasse deres nye computere.

3 Tirsdag D. 16/8. Tirsdag d. 16/8 lavede vi i overbygningen, vores egen stol til vores pauserum. Vi synes det var sjovt ikke bare at lave skolearbejde med papir og blyant. Det var hyggeligt at kunne snakke med andre imens vi lavede vores stol. Vi skulle også lave en tavle og et skab. Tavlen blev beklædt med stof i mange farver og skabet blev tapetseret med en masse avis.

4 Onsdag 17/8 Om onsdagen var vi ved vandet i Nibe, for at have saltvandbiologi. Vi skulle finde tang, krabber og små dyr i vandet. Da vi kom hjem kiggende vi tættere på dyrene. Vi skulle finde ud af hvilke dyr vi havde, og hvilke planter vi havde. Vi lavede et saltvandsakvarium, med alle de ting vi havde fundet. Om eftermiddagen kom vores forældre, for at se hvad vi havde lavet.

5 Torsdag d. 18/8 Torsdag d. 18/8 lavede vi små opgaver. 7. gjorde rent i kantinen og lavede de sidste ting færdige, mens 8. skrev nyhedsreportage. Da 7. var færdige med kantinen skrev de også på nyhedsreportagen. Vi skulle downloade Adobe Reader og Flash Player. Nogle bagte boller til indvielsen af kantinen om fredagen.

6 Fredag d. 19/8 Vi havde indvielse af det nye “fællesrum” hvor vi havde lavet vores egen personlige stol. Det nye fællesrum er lavet til 7. og 8. klasse kan have deres eget rum til, at lave skole arbejde og bare som et rum til at hygge i. Det skulle så indvies med sandwich og kage. De sidste 2 uger har vi lært meget om hvordan det hele kommer til at foregå med it og undervisning. Det bliver godt. Vi synes det dejligt at have vores eget rum. En fuldstændig fantastisk uge.

7 Mandag 22/8 Engelsk står der på skemaet mandag. 7. og 8. klasse går sammen om en Engelsk dag, de skulle forestille sig at de skulle på en weekend tur til London.( Det kaldes en Armchair Travel ) “Det var en fin måde at arbejde med Engelsk på, siger Maria fra 7. klasse.” Stine fra 7. Klasse, synes at det var lærerigt at arbejde med Engelsk, på en ny måde.

8 Tirsdag D. 23/8 Tirsdag d. 23/8 havde vi fagdag. Pigerne i 7 og 8 klasse havde matematik dag og drengene havde dansk dag. Pigerne lave en masse anderledes matematik opgaver. Drengende skulle have om it og fortælle om hvilke bøger de har læst.

9 Onsdag 24/8 Vi havde idræt, hvor vi havde høvdingeboldtunering. Vi var delt ind i hold, blandet med 8 og 7 klasserne. Det var en sjov måde at have idræt på. Vi blev ikke færdig med tuneringen, så vi tager resten en anden dag. Vi skulle selvfølgelig også læse en halv time i vores bog om morgenen. Det var en rigtig hyggelig dag.

10 Torsdag d 25/8 Torsdag havde pigerne dansk blandet med it sammen med Marianne, mens drengene havde matematik med Hanne. Pigerne har fået installeret Dropbox, som en internet-skoletaske. Vi har leget en leg med hvorvidt vi havde styr på navneord, udsagnsord og tillægsord. Der var en rigtig hyggelig stemning hele dagen, specielt fordi at drengene ikke var der. Men i stedet havde vi en ko til at holde øje med alle vores tøsestreger.

11 Fredag d. 26/8 Fredag var naturfagsdag med samarbejde og brobygning på programmet. Der blev bygget en bro af aviser og tape på tid - lidt af en udfordring! Der blev også tid til at lege med sænkning af frysepunktet. Vi afsluttede nemlig fredagen med at “ryste en is”! Og så var der dømt weekend!


Download ppt "Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google