Science Class Juelsminde Skole

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Drømmescenarie – om 2 til 3 år
Advertisements

Læringens fundamentale processer
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
NY STRUKTUR I FREMTIDENS SKOLE
Fysik/Kemi i samspil og udvikling Vejle Peter Norrild
Velkommen til informationsmøde på Vrejlev-Hæstrup Skole
Science in Action en studieretning med Matematik A, Kemi A, Fysik B.
Energi- & Vandværkstedet
Radiograf for en dag
HVORFOR GÅ I 10. klasse? For at blive afklaret med hensyn til valg af ungdomsuddannelse For at blive helt klar til fx en erhvervsuddannelse eller gymnasiet.
VELKOMMEN TIL FORÆLDREMØDE. REFORMENS MÅL ER: • AT GØRE FOLKESKOLEN ENDNU BEDRE OG UDFORDRE ALLE ELEVER, SÅ DE BLIVER SÅ DYGTIGE, SOM DE KAN • AT HÆVE.
Juelsminde Skole 2. juni 2014 Skolereform 2014.
Højdevangens Skole Her er godt at lære
Velkommen til Nytårskur..
Projekt ”Videre efter hf”
International linje en forsøgsordning Hvem er vi? Hvad er det vi kan / vil / skal Internationalt læringsmiljø / flersproget tilgang Fokus den internationale.
Fremtidens tekniske gymnasium
HTX – teknisk gymnasium
Roskilde Tekniske Gymnasium
The Fittest will survive
Vejret Datalogger og database. Forsøg i Natur/Teknik
Tværfagligt undervisningsforløb
Vision Uddannelsesparate unge
Vand Problemformulering: Hvordan opfører vand sig?
I Mariagerfjord Kommune vil vi frem- me børn og unges muligheder for at få del i de gode jobmuligheder i frem- tiden. Derfor vil vi gøre flere børn og.
NTS-centeret Nationalt center for undervisning i natur, teknik og sundhed - Fordi interessen for og kvaliteten af undervisningen i natur, teknik og sundhed.
Dialogmøde tirsdag den 17. juni 2014
Science-kommune Sorø På vej ind i fremtiden… Mikael Scheby Naturfagskoordinator i Sorø Kommune.
AARHUS UNIVERSITET Centre for Science Education 27. marts 2009 Centre for Science Education Michael E. Caspersen Centerleder
Det Naturvidenskabelige Fakultet Helge Knudsen Velkommen Kristiansand !
De naturvidenskabelige kompetencer og erhvervsudviklingen – et samspil v. Udviklingschef Søren Ring, Region Hovedstaden.
Skolebiblioteket og naturfag
Fysik/kemi – hvad er det?
FIRST LEGO LEAGUE HVEM STÅR BAK? Stiftelsen FIRST Scandinavia står bag FIRST LEGO League- turneringerne i Skandinavien ” Stiftelsens formål er at.
Folkeskolereform 2014.
Informationsmøde tirsdag den 10. juni Reformen - formål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2.Folkeskolen.
Fremtidens tekniske gymnasium
Forældre som ressource i skolen. Konceptet tager udgangspunkt i:  At forældre er en ressource  At skabe forældre og netværksdannelse  Fælles holdninger.
Hvad fuck kan vi bruge det til ?` Af Bo Goed Watson
Gymnasiet (Stx)
Hvad er Projekt X:IT? Projekt Børn, Unge & Rygning Kræftens Bekæmpelse.
Sådan er vi gået i gang med Grøn Generation. Præsentation af projektet At vi ser projektet, som en god mulighed for at få et øget samarbejde mellem Teknik.
Sunds skole Evaluering
-Akademiet NTS repræsentantskabsmøde den
Ny Fælles Naturfagsprøve
Sæt jer ikke for godt til rette! I vil blive flyttet rundt på…
1. Kommunikation 2. Årets gang – Skole/hjemsamtalerne 3. Prøverne 4. Dansk 1. Den daglige undervisning 2. Afleveringer 5. Matematik 6. Styrkebaseret undervisning.
Obligatoriske fag Dansk A Teknik A Engelsk B Fysik B Kemi B Matematik B Teknologi B Biologi C Kommunikation/it C Samfundsfag C Teknologihistorie C 3 studieret-
Informationsmøde mandag d. 27. maj 2013
Projekt X:IT - Støtter dit barn til et liv uden tobak Forældremøde 7, 8 og 9. klasse – Projekt X:IT.
Informationsmøde for forældre til kommende børnehaveklassebørn
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
Udeskole på Grønhøjskolen
Arbejdsgruppemøde Skole – virksomhed Skola - närsamhälle Naturvidenskabernes Hus Nørgårds Højskole Bjerringbro 19. – 20 september 2011.
Hvorfor vælge biomedicin? Inspirationsdag 2013 Katja Maria Bangsgaard Bendtsen Dyrlæge, Ph.d. studerende.
5. år med linjer i udskolingen Informationsmøde vedr. udskolingslinjer på Skolerne i Snekkersten Velkomst og kort præsentations af udskolingen.
Astra* Nationalt center for læring i natur-, teknik- og sundhed Sprogbaseret læring i naturfag Del 2 Astra* v/Anette Vestergaard Nielsen.
Jr. FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 OPLÆGSHOLDER, DATO. Siden starten i 2000 har formålet med FIRST Scandinavia været at give børn og unge gode lærings- og succesoplevelser.
2010 FREMTIDENS LÆRINGSMILJØ Grundskole forløbet Elevens engagement Henrik Jacobsen Universe Research Lab.
UU-vejleder Jette Skiveren Tlf:
Samarbejde mellem skole og virksomhed Elektronikvirksomhed Eleverne designer kredsløb til temperaturmåling med hjælp fra ingeniør Printplader laves på.
Mål og perspektiver for naturfagene
Naturvidenskabeligt grundforløb på Gladsaxe Gymnasium
Avatar-Skolen Er du mester af ild, vand, luft og Jord? Er du en
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Naturfag.
Program Velkomst Introduktion til talentprogrammet Unge Forskere
Velkommen til fagligt samspil
Om festivalen Naturvidenskabsfestival er en national festival, som skaber engagerende oplevelser med science for mere end børn og unge. Festivalen.
Enzymers virkemåde og aktivitet under forskellige forhold
Præsentationens transcript:

Science Class Juelsminde Skole scienceclass.dk

Science Class Tidligere profilfaget “comfu” Fra næste skoleår ikke kun et profilfag, men en klasse: “Science Class” “Science” består af fagene matematik, fysik/kemi, biologi, geografi, samt comfu En ugentlig dag er der kun “science” på skemaet

Science Class Undervisning i naturfag på en ny og spændende måde Tværfaglig undervisning, hvor matematik, fysik/kemi, biologi og geografi er ét fælles naturfag Deltagelse i spændende og lærerige arrangementer At du klædes godt på til videre uddannelse inden for naturfagene

Matematik Biologi Geografi Fysik/kemi Tværfagligt forløb

For dig der... vil arbejde med tingene i hænderne vil forstå teorien bag vil hele vejen rundt om sundhed og natur vil rode med robotter og analysere resultater vil begå fantastisk flotte fejl er nysgerrig og elsker at eksperimentere er oprigtigt interesseret i naturfag

Dansk naturvidenskabsfestival Formålet er at skabe begejstring for naturvidenskab, teknik og sundhed blandt børn og unge Hvert år uge 39 2014: Vejen til fremtiden 2015: Vidunderlige, vilde verden 2016: Hjerne og hjerte

Masse- eksperimentet Er en del af Dansk Naturvidenskabsfestival Hvert år uge 38-40 20.000-30.000 børn og unge Giver eleverne indsigt i naturvidenskabelig metode gennem en problemstilling, der relaterer sig til deres egen hverdag

First Lego League

Unge Forskere Unge Forskere er fede oplevelser, nye venner, store præmier og masser af spændende naturfag Kombination af en anderledes naturfagsundervisning med et spændende konkurrenceelement Kontante præmier for over 250.000 kr. og en række spændende særpriser er på spil

Forløb i Science Class Vores gyldne regler Fysisk aktivitet / ud af huset Tværfagligt Konkret, håndgribeligt produkt Problemorienteret / undersøgende Formidling

Eksempler på forløb De næste slides viser eksempler på forløb, som kunne foregå i Science Class.

Forløb: Det uendelige univers Planetsti Skumraket

Forløb: Det lille liv Se amøber, flagellater og bjørnedyr i mikroskop Forurening Informationsfolder til mindre klasser

Forløb: Vejret Fremstilling af måleinstrumenter Vandets kredsløb Hygrometer (fugtighed) Barometer (tryk) Termometer (temperatur) Vandets kredsløb