Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Om festivalen Naturvidenskabsfestival er en national festival, som skaber engagerende oplevelser med science for mere end børn og unge. Festivalen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Om festivalen Naturvidenskabsfestival er en national festival, som skaber engagerende oplevelser med science for mere end børn og unge. Festivalen."— Præsentationens transcript:

1

2 Om festivalen Naturvidenskabsfestival er en national festival, som skaber engagerende oplevelser med science for mere end børn og unge. Festivalen finder sted hvert år i uge 39, hvor skoler, ungdomsuddannelser, biblioteker, museer, naturskoler og virksomheder dedikerer alt fra et par timer til en hel uge til at sætte fokus på science.

3 Årets tema Vandets hemmeligheder

4 Vandets hemmeligheder
I årets Naturvidenskabsfestival dykker vi ned i de dybeste oceaner, tager på rejse i menneskekroppen og undersøger det naturvidenskabelige grundlag for kampen om vandet rundt om på kloden. Alt sammen for at blive klogere på det hemmelighedsfulde vand. Find inspiration til dit arbejde med Vandets hemmeligheder i de fire emner: Det mystiske stof En fremmed verden Kampen om vandet Myter og historier

5 Om Astra Naturvidenskabsfestival er arrangeret af Astra, det nationale naturfagscenter. Astra styrker og udvikler scienceundervisning i grundskoler og gymnasier, så alle børn og unge får handlekompetencer inden for science og kan udfolde sig som kreative og kritiske samfundsborgere.


Download ppt "Om festivalen Naturvidenskabsfestival er en national festival, som skaber engagerende oplevelser med science for mere end børn og unge. Festivalen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google