Handicaporganisationernes Hus

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Husk at lukke døren efter dig!
Advertisements

KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
Her kommer en gammel kinesisk fortælling…
En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Kommunalvalg for alle Dagsorden for workshoppen
I himlen.dk Et ordenligt Julekort.
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
BIM-baserede tilgængelighedsanalyser af bygninger -Anders Ekholm og Jan Karlshøj (studerende Tania Dehlbæk) Ørestad, den 2. november 2011 Jan Karlshøj,
Vi gennemførte en række interview ifm
1 Administrativt samarbejde – hvordan kan det lykkes? Hvilke overvejelser skal der gøres i såvel det politiske som i det administrative felt? Hvilke strategier.
E-inklusionens udfordringer – hvordan gør vi det endnu bedre? Stig Langvad, formand for DSI.
Skolebestyrelsens årsberetning 2012
Bedste praksis i vandplanarbejdet Irene Wiborg Projektchef Det siger EU – Guideline nr. 8 om involvering.
Den brændende platform
Nemt på nettet at understøtte og øge borgernes brug af NemID og digitale selvbetjeningsløsninger med udgangspunkt i den fælles offentlige digitaliseringsstrategi.
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
Danmarks passion og stolthed Strategi for Økologisk Landsforenings Kommunikationsteam
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Det nye Klagesystem Formål: –Større gennemsigtighed –Kortere sagsbehandlingstid –Højere kvalitet i sagsbehandlingen En administrativ enhedsstruktur: –De.
Erfaringer fra projekt HOLD FAST
Biblioteket som læringssted: Nye bibliotekarroller – nye biblioteksydelser Handelshøjskolens Bibliotek Århus Odense 15. maj 2002 Fra et bibliotek i bevægelse.
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Procesværktøjer.
Hvad vil jeg tale om? Handicapkonvention – hvorfor det?
H JÆLP TIL A FGHANISTAN Opfordring til velgørenhedsarbejde i provinsen Herat i det nødsramte Afghanistan. På billedet: Zahra og Sayed Olawi samt Arne Hansen.
Kend din Kerneopgave Silkeborg September 2014
Kodeks for offentlig topledelse
Navn (Sidehoved/fod)Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler Adfærdskampagner Mandag den 17. juni 2013 FM | enheden.
»En mand havde to sønner
Grundkursus for frivillige i DH Politisk indflydelse.
Kontrakten og partnerskabet som grundlag for samarbejde Anders la Cour og Holger Højlund, Kofoeds Skole, den 30. november 2005.
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Karl Tomms Spørgsmålstyper Coaching øvelse Frokost
- et udviklings- og dialogværktøj
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Tilgivelse.
Standardiserings- organisationernes åbenhed OIO- komitémøde den 16. april 2008 Søren Klostergaard Pedersen It-arkitekturkontoret.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Indsæt eller fjern værktøjslinier
MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION MOBILITY MANAGEMENT & BEVIDSTHED INTRODUKTION.
Guldet i nabolaget – om læring og fællesskab i lokalsamfundet Børne- og Kulturchefforeningen.
Palles Gavebod og fremtiden i DDB Samling af udviklingskræfter og strategisk fokus giver flere muligheder for at udvikle et nationalt, velfungerende digitalt.
Lærings- og praksisfortælling
Anskue praktik fra SCF - lægger en plan og holder den - deterministisk verdensbillede CRP - involverer og udvikler undervejs - i denne sammenhæng skubber.
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Ledelse over grænser i sundhedsvæsenet Hvordan kan vi lede på nye måder, der går på tværs? Christina Holm-Petersen & Martin Sandberg Buch.
Livet.
Tilgængelighed i Handicaporganisationernes Hus - For personer med nedsat eller manglende syn kombineret med andre handicap Ibos, den 28. november 2013.
SPRINT 1 EVALUERING. DAGENS PLAN 12:30 lokale – Info (nu) Henrik fortæller om SVN 13:30 gruppe rum - Individuel Evaluering Review Retrospect 14:00.
Hans Martens EU I HVERDAGEN – EUROPA 2020 SOM CASE.
11. og 18. november 2014 Jesper Boesen No Barriers Advice.
Pressalit Sports Academy Fra perioden til
EVALUERING AF LÆREPLANER REGNBUEN Kulturelle udtryksformer og værdier.
Disabled People’s Organisations Denmark. Arbejde og samarbejde om Handicapkonventionen i handicaporganisationerne i Danmark Runavik 20. September 2014.
Hvordan skal vi leve som kristne i hverdagen
DHF´s formål Stærke medlemsbaserede organisationer af mennesker med handicap, hvor kvindelige såvel som mandlige medlemmer har en reel mulighed for deltagelse.
Oplæg på Det Centrale Handicapråds årsmøde 2017
Udbud af bygning 44. Sådan blev opgaven stillet
Eutanasi – En lykkelig død
Sammen er vi stærkere DS Gruppen er en af Europas førende industrikoncerner inden for produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri.
Hvordan kommer vi ind ad døren?
Sammen er vi stærkere DS Gruppen er en af Europas førende industrikoncerner inden for produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri.
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Præsentationens transcript:

Handicaporganisationernes Hus Vi ønskede os et hus, der er tilgængeligt for alle det har vi fået Vi ønskede os et hus, der er bæredygtigt Vi ønskede os et hus der kunne vise vejen Vi ønskede os et hus vi kunne være stolte af Vi er kommet længere end mange forventede…

Vi gik ind i en totalentreprise …og vi bad om et fuldt tilgængeligt kontorhus i henhold til BR10, DS 3028, DS 105 og SBI’s anvisninger Vi har fået mere end det, fx har vi fået: Ledelinjer inde i huset Teleslynger i reception og mødelokaler Automatiske døre i flugtveje En ligeværdig evakuering Hæve/sænketoiletter og robottoiletter Tilgængelige dørgreb og vridere God akkustik …og en række andre ting

Hvad har vi lært? At det er vigtigt, at vi definerer vores krav i forhold til behov og funktion i stedet for at kræve bestemte løsninger At der er områder, hvor standarderne og anvisningerne ikke er gode nok, eller hvor der ikke findes nogen At tilgængelighed for alle betyder, at det optimale for én gruppe nogen gange må erstattes af noget godt, af hensyn til andre grupper.

Hvor skal vi hen med huset Vi skal i samarbejde med virksomheder udvikle flere løsninger, dér hvor vi mangler dem Vi skal lære at forstå hinandens behov Vi skal lære huset endnu bedre at kende Vi skal stadig rette fejl i huset Vi skal udvikle synergien mellem organisationerne …lykkes disse ting vil vi også fremover kunne glæde os over fremskridt – på grund af huset

En politisk platform Huset har betydet at vore samarbejdspartnere kommer til os og møder os med nye øjne Huset har bragt røre i den tilgængelighedspolitiske debat - Alle væsentlige aktører inden for byggeri og tilgængelighed kommer nu til os og vil i dialog og vil se, hvad vi har gjort

Danske Handicaporganisationer Handicapbevægelsens paraplyorganisation siden 1934