Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!"— Præsentationens transcript:

1 Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!

2   Når døren til glæden lukkes, åbnes en anden; Men de fleste gange ser vi så længe på den lukkede dør at vi ikke ser den dør, der er blevet åbnet for os.  

3 Gå ikke efter udseendet; det kan narre
Gå ikke efter udseendet; det kan narre. Gå ikke efter rigdom; selv den forsvinder. Gå efter nogen der kan få dig til at smile fordi der skal kun et smil til at få en sort dag til at se lys ud. Find den der får dit hjerte til at smile.  

4   Drøm det du ønsker at drømme; Tag derhen hvor du ønsker at være; Bliv det du ønsker at være, fordi du har kun ét liv og én chance til at gøre alle de ting du ønsker at gøre.

5 Gid du må have nok glæde til at gøre dig sød nok prøvelser til at gøre dig stærk nok sorg til at holde dig menneskelig og nok håb til at gøre dig glad.

6     De gladeste mennesker har ikke nødvendigvis det bedste af alting; De får blot det bedste ud af det de møder på deres vej.

7     Den lyseste fremtid vil altid være baseret på en glemt fortid; Du kan ikke bevæge dig fremad før end du har sluppet fortidens fejl og hjertesorger.

8 Da du blev født, græd du og alle omkring dig smilede
  Da du blev født, græd du og alle omkring dig smilede. Lev livet, så til slut er det dig der smiler og alle andre omkring dig græder.

9   Send denne meddelelse til de mennesker der betyder noget for dig (JEG HAR LIGE GJORT DET); Til dem der har påvirket dit liv på den ene eller anden måde; Til dem der får dig til at smile når du virkelig behøver det; Til dem der får dig til at se de lyse sider i livet når du er helt nede; Til dem hvis venskab du værdsætter; Til dem der betyder noget i dit liv.

10 Tæl ikke årene - tæl minderne!
Don't count the years - count the memories!


Download ppt "Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google