Med dejlige varme farver

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Der var engang et ældre ægtepar ....
Advertisements

… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Arbejdsløs.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
3 Historier fra det virkelige liv
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
I dette shoppingcenter havde kvinder en unik mulighed for at vælge sig en passende mage blandt forskellige mænd.....
•For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess. •Under aftensmiddagen så vi en ældre dame, som sad alene.
”Mandat til at leve livet” Fri til at leve gennem Jesu ord Mat. 7:28-29 Da Jesus holdt op med at tale, var de mange mennesker overvældet af forundring.
Erindring Da jeg i 1948 etablerede mig i Ålbæk som selvstændig Vognmand, var der især én ting som trak – det var den lille hyggelige havn, hvor jeg også.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Menneskets fald og genoprejsning
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Det er ganske vist… (Klik for at komme videre). Der var engang en model… •E•En dag hun gik på podiet, tabte hun et hår •”•”Jo, flere jeg taber, desto.
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Livets Ord September 2009.
Livets Ord December 2009 “Således skal jeres lys skinne for mennesker, så de ser jeres gode gerninger og priser jeres fader, som er i himlene ” (Mt 5,16)
”Religion er opium til folket”
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
En fejl af stor betydning...
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
At vente på Guds time.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Vokse gennem venskab!.
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
En Moderne Saga Frøkongen.
Moderne Kvinder Frøkongen.
For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess.For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet.
Joken, der bringer dig held!
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Skru op for lyden og læn dig tilbage
Nørlem SFO Forældrerådet Årsberetning 2012/13. Hvem er vi? Eivind Jesper HenrietteIben MajaThekla Flemming.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
»En mand havde to sønner
I FORM Gudstjeneste i Frikirken Aabenraa. 1. Kor. 12,14-24: Et legeme består heller ikke kun af én del, men af mange. Siger foden: »Jeg er ikke hånd,
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Lyset der skinner i mørket
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Vi tror på Jesu genkomst kap.7.
Samson Og Dalila.
EN AF DE DAGE I dag vågnede jeg tidligere end sædvanlig.
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
Livet er dejligt! Det består af en masse små dejlige øjeblikke...
Skabt som mand og kvinde
EN AF DE DAGE I dag vågnede jeg tidligere end sædvanlig.
Den opsøgende Gud. Matthæus 21:1-7 Da de nærmede sig Jerusalem og kom til Betfage ved Oliebjerget, sendte Jesus to disciple af sted og sagde til dem:
18. Søndag efter Trinitatis Søndag d. 4. oktober 2015 Gudstjeneste kl
Når Helligånden taler Lektion 1: Helligånden taler gennem Bibelens forfattere Lektion 2: Helligånden taler gennem nulevende mennesker.
Præsentationens transcript:

Med dejlige varme farver EFTERÅR Med dejlige varme farver

Sommeren er forbi

Overgang fra sommeren

Egern samler forråd til vinteren Efterårs sysler Egern samler forråd til vinteren

Efter år er Frugt tid

Efterårs gratis goder Æblehøst Der var engang vi var af sted på sommerferie. Vi lå på en campingplads og min datter Elisa trængte afgjort til at vaskes. Hun ville i brusebad, men hun var kun 3 år dengang og jeg holdt på, at vi kunne nøjes med vaskerummet, for det er gratis, sagde jeg. Er det gratis? gentog hun med eftertryk. Hun var lige den alder, hvor man samler på spændende ord og mens hun blev vasket fortsatte hun. Var Wc’et også gratis og sæben og vanddunken? Dagen efter tog vi til stranden. Er det også gratis? Jeg garanterede hende at hele Vesterhavet var gratis at bruge og stranden var det også, men hvordan bærer man sig af med at forklare, at muslingeskaller er gratis og søstjerner for den sags skyld også, men at fisk kun er gratis, hvis man selv har fanget dem. Æblehøst

Fortsættelse af Gratis Et par dage efter var vi på besøg hos familien og nu begyndte det ligefrem at blive pinligt, for hvad i alverden skal man svare, når man sidder der ved bordet og ungen så himmel højt spørger om maden er gratis. Æh - Jeg forsøger at forklare at joh, altså vi skulle ikke betale for det, for vi var jo gæster, så man kunne godt sige, at for os var det gratis. Men de andre havde jo købt kødet, så det var ikke gratis, men kartoflerne, dem havde de i haven, så de var gratis. Jeg kunne godt selv høre, at det lød enormt rodet og det var tydeligt at se, ungen ikke forstod et muk af det, men hvorfor i alverden havde hun også kastet sig over sådant et tosset ord som gratis. Det gav jo anledning til spørgsmål, som var komplet umulige at svare på. Længe - længe efter vi var kommet hjem fra ferien og med hele den stædighed som kun en treårig kan mobilisere. Er sange gratis? Er græsplænen gratis? Er mandage f.eks. gratis? Det snurrede i hovedet på mig og jeg var ærlig talt ved at blive bekymret. Havde vi virkelig talt så meget om penge hjemme hos os. Det var da uhyggeligt at en treårig skulle gå der og spekulere på om tingene var gratis eller ikke. Hvorfor gjorde hun det. Jeg kan ikke huske hvad jeg svarede. Det kan kun have været noget vrøvl. Og hun blev ved Det hele blev først opklaret den dag i oktober, da vi plukkede æbler. Hun gik og samlede de stødte op og jeg havde svaret, at æblerne, de var gratis, for de voksede i vores egen have og stigen var gratis at stå på. Så kom det forløsende ord der nedefra: Hvem er Grati? Er kusiner gratis f.eks. Jeg havde aldrig i mit liv tænkt på, at kusiner kunne kunne betragtes under den synsvinkel.

Slutning på historien Gratis Hele tilværelsen slog en kolbøtte i hovedet på mig. Hvem var Grati? Det var jo mig, der havde misforstået det hele. Ungen havde simpelthen gået ud fra at al ting må være nogens. Og alle de ting, der var gratis, de måtte også ganske logisk tilhøre en mægtig hr. Grati. Jeg kunne se ham for mig, den mægtige hr. Grati, som ejede både græsplænen, og kusinerne og hele Vesterhavet og mandagene med. Og som gav os lov til bare at bruge løs af det alt sammen. Hvem hr. Grati var, men det var da soleklart, det er Gud, råbte jeg ned til hende. Er det Gud? sagde hun begejstret. Ja, det er et af Guds navne. Jeg havde bare glemt det, for det havde jeg virkelig. Jeg vidste jo godt at gratis betyder det, som man kun kan betale for med TAK. Men jeg vidste det kun sådan, som man kan vide den slags fra en ordbog. Radiogudstjeneste i Frikirken Salem i Frederiksværk søndag 8. Februar 2009 Historien om “Gratis”. Skrevet af Ingrid Schrøder Hansen

En skovtur for et kærestepar Efterårs romance En skovtur for et kærestepar

B-udgave af tut: Naked

Smukke efterårs farver

Lygte tid er hygge tid

Efterår er høst tid Halloween græskar

Halloween hilsen

Katte dans i Efterårs skoven

Du ønskes et smukt efterår fra Marion Efterårs glæder Du ønskes et smukt efterår fra Marion