Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

I FORM Gudstjeneste i Frikirken Aabenraa. 1. Kor. 12,14-24: Et legeme består heller ikke kun af én del, men af mange. Siger foden: »Jeg er ikke hånd,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "I FORM Gudstjeneste i Frikirken Aabenraa. 1. Kor. 12,14-24: Et legeme består heller ikke kun af én del, men af mange. Siger foden: »Jeg er ikke hånd,"— Præsentationens transcript:

1 I FORM Gudstjeneste i Frikirken Aabenraa

2 1. Kor. 12,14-24: Et legeme består heller ikke kun af én del, men af mange. Siger foden: »Jeg er ikke hånd, altså hører jeg ikke til legemet,« er den dog alligevel en del af legemet, og siger øret: »Jeg er ikke øje, altså hører jeg ikke til legemet,« er det dog ligefuldt en del af legemet. Var hele legemet øje, hvad blev der så af hørelsen? Og var det hele hørelse, hvad blev der så af lugtesansen? Gud har nu engang givet hver enkelt del dens plads på legemet, som han ville det. Hvis det hele kun var én legemsdel, hvad blev der så af legemet? Men nu er der mange lemmer, men ét legeme. Øjet kan ikke sige til hånden: »Jeg har ikke brug for dig,« eller hovedet til fødderne: »Jeg har ikke brug for jer.« Kor. 12,27: I er Kristi legeme og hver især hans lemmer.

3 Salme 139, 13 Det var dig, der dannede mine nyrer, du flettede mig sammen i min mors liv.

4 I Form I nteresser F ærdigheder O vernaturlige gaver R eferencer M entalitet

5 I Form Interesser

6 I Form Interesser Færdigheder

7 I Form Interesser Færdigheder Overnaturlige åndelige gaver 1. 12,1+ 4-7: Om Åndens gaver, brødre, vil jeg ikke holde jer i uvidenhed. Der er forskel på nådegaver, men Ånden er den samme. v5 Der er forskel på tjenester, men Herren er den samme. v6 Der er forskel på kraftige gerninger, men Gud er den samme, som virker alt i alle v7 Det, som Ånden åbenbarer, får hver enkelt til fælles gavn

8 I Form Interesser Færdigheder Overnaturlige åndelige gaver Reference og erfaring Gud lader aldrig en erfaring gå til spilde. Mark. 1, 16 f: Da Jesus gik langs Galilæas Sø, så han Simon og Andreas, Simons bror, i færd med at kaste net i søen; for de var fiskere. v17 Jesus sagde til dem: »Kom og følg mig, så vil jeg gøre jer til menneskefiskere.

9 I Form Interesser Færdigheder Overnaturlige åndelige gaver Reference og erfaring 1 Sam 17,34-Men David svarede Jeg har været fårehyrde hos min far. Kom der en løve eller en bjørn og tog et dyr fra hjorden, gik jeg ud efter den, fik ram på den og rev dyret ud af gabet på den. Gik den så løs på mig, greb jeg den i manken og slog den ihjel. Både løver og bjørne har jeg slået ihjel, herre« David sagde: »Herren, som reddede mig fra løver og bjørne, vil også redde mig fra denne filister.

10 I Form Interesser Færdigheder Overnaturlige åndelige gaver Reference og erfaring Apg. 22,3: Jeg er jøde, født i Tarsus i Kilikien, opvokset her i byen, uddannet grundigt i den fædrene lov ved Gamaliels fødder.

11 I Form Interesser Færdigheder Overnaturlige åndelige gaver Referencer Mentalitet og Personlighed Pionere og Bosættere

12 I Form I nteresser F ærdigheder O vernaturlige gaver R eferencer M entalitet


Download ppt "I FORM Gudstjeneste i Frikirken Aabenraa. 1. Kor. 12,14-24: Et legeme består heller ikke kun af én del, men af mange. Siger foden: »Jeg er ikke hånd,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google