Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

”Mandat til at leve livet” Fri til at leve gennem Jesu ord Mat. 7:28-29 Da Jesus holdt op med at tale, var de mange mennesker overvældet af forundring.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "”Mandat til at leve livet” Fri til at leve gennem Jesu ord Mat. 7:28-29 Da Jesus holdt op med at tale, var de mange mennesker overvældet af forundring."— Præsentationens transcript:

1 ”Mandat til at leve livet” Fri til at leve gennem Jesu ord Mat. 7:28-29
Da Jesus holdt op med at tale, var de mange mennesker overvældet af forundring over hans undervisning. Han talte nemlig med stor autoritet – og ikke som de skriftlærde.

2 Men Gud elsker originalen
Vi elsker at kopiere Men Gud elsker originalen

3 Farisæerne og de skriftlærde kopierede hinanden:
De bad på samme måde De klædte sig ens Gik i de samme skoler og udlagde skriften ens Derfor sagde folket: ”Han talte nemlig med stor autoritet – og ikke som de skriftlærde”.

4 En definition på originalitet er nyskabende
ikke et kopi Ikke et plagiat Ikke en bearbejdelse Ikke en oversættelse af en andens værk Latin originem som betyder oprindelse

5 John 1,1-5. I begyndelsen var ordet. Ordet var hos Gud og var som Gud. Ordet var til fra begyndelsen, sammen med Gud. Alt, hvad der er skabt, blev til ved det Ord. Ordet havde livet i sig, og det liv blev menneskenes lys. Lyset strålede midt i mørket, men mørket fik ikke bugt med det.

6 Luk ”I dag er de skriftord i lige har hørt gået i opfyldelse”. ”Han talte nemlig med stor autoritet – og ikke som de skriftlærde”. Mat

7 Men Gud elsker originalen
Vi elsker at kopiere Men Gud elsker originalen Originalen skaber forundring: ”Alle i synagogen stirrede spændt på ham” ”Overvældet af forundring over hans undervisning”

8 David manden efter Guds hjerte en original
David kæmper mod Goliat Tekst: 1 sam ”Jeg kan dårligt bevæge mig i den mundering”

9 Vælg Guds originalitet
David havde et valg: Blive et kopi Blive en original

10 40 dage med Goliath 40 dage med samme udfordring – Intet nyt
Tænk efter: Har Gud allerede givet dig redskaberne til at løse situationen? Utraditionelle mindre prangende mindre accepterede mindre prestigefyldte

11 Nyt i hæren Sten Slynge Stav

12 David var allerede ”oplært” på markerne ved Betlehem.
David løb imod Goliath (udfordringen)

13 ”Mandat til at leve livet” Fri til at leve gennem Jesu ord Mat. 7:28-29
”Jeg kommer imod dig i Herres navn!” Originaliteten er en anden rustning John 1: Ordet som blev kød og tog bolig ibland os. Gus ord skaber en ny virkelighed og en ny begyndelse når vi følger og handler på det.


Download ppt "”Mandat til at leve livet” Fri til at leve gennem Jesu ord Mat. 7:28-29 Da Jesus holdt op med at tale, var de mange mennesker overvældet af forundring."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google