Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Gammelheds-Philosophy
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Den lille Mads.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Her kommer en gammel kinesisk fortælling…
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
Game maker.
At bruge disse to ord rigtigt
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Nonne historie.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
…ny Muhammed krise ??.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Middelalderaften på Ikast Nordre Skole Skrevet af eleverne: Pernille Bjerg Iversen 5A og Mia Søndergaard Jepsen 5B.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
EN HELHEDSORIENTERET UNGEINDSATS? ERFARINGER FRA NULPUNKTSANALYSEN AF ROUTE 25 V/ANNE MØLGAARD, RAMBØLL Alternative title slide.
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Onsdag 31 oktober 2007 Jeg ønsker at få mere ud af livet Jeg har taget en beslutning.
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Udviklende Læringsforløb for Lægesekretærer og øvrigt Administrativt personale med tæt kontakt til patientforløb ULLA Sektion for Rekruttering og beskæftigelsesfremme.
Telefonen ringer.
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
Backoffice præsentation
PPS med lyd. Klik for Næste billede Jeg stillede nogle få spørgsmål Til ånden i lampen.
Kinesisk visdom er ikke at foragte!
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Dialogisk læsning – Eksempler på spørgsmål
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Engelbert H – og den sidste chance
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Udeskole! Rønnebæk Skole..
- Et dagbehandlingstilbud til unge hashmisbrugere
Hvornår bruger man hvad?
At vente på Guds time.
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Jeg ønsker at få mere ud af livet Jeg har taget en beslutning.
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
»En mand havde to sønner
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Digital aflevering? Elektronisk eksamensforløb?.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde.
Har du lagt mærke til, at dette opslag findes i alle lokaler på skolen? Har du læst hvad der står?? Det handler om, hvad du skal gøre, hvis brandalamen.
1 Silkeborg Kommunes møder med borgeren – hvad har vi gang i?
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
IDETYVEN KLIK FOR AT STARTE Åh nej! Idetyven har stjålet jeres ide!
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, en borger har fået? Som betroet medarbejder eller lignende kan du opnå mulighed for at se detaljer om en fuldmagt,
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
Præsentationens transcript:

Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!

Så er der gået lidt tid sin jeg skrev sidst. Jeg er nu blevet så gammel, at mine to-benede mener at jeg skal til at lære noget. Derfor er vi startet i Kreds 3, på hvalpeholdet. Vi har haft noget de kalder ”Lydighed” – mærkeligt – handler bare om at komme hen til maden, og i dag har vi haft ”C-arbejde”. Kik med hvis du har lyst. Klik for næste billede eller vent 30 sek.

Der var en fyr der havde en klud, som sad fast på en pind. Pinden brugte han til at få kluden til at fare frem og tilbage, så hvad skal man? Klik for næste billede eller vent 30 sek. Man går da efter pinden!!

Nå, men det syntes de to-benede ikke var sjovt, så jeg fik ikke nogle kiks! I stedet fik jeg den ide at tage fat i kluden – og straks skete der noget Klik for næste billede eller vent 30 sek.

Jeg kæmpede godt, og fik min til sidst nedlagt kluden, og så måtte vi hellere løbe og vise alle de andre at jeg fik den. Klik for næste billede eller vent 30 sek. Mor var stolt!

Jeg har fået en hel masse nye kammerater på træningspladsen! Her er et par af dem Klik på X i øverste højre hjørne for at lukke denne side.