Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde."— Præsentationens transcript:

1

2 Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde.

3 Mit emne er Forurening Hvordan er udviklingen af reducering af Drivhusgasser gået de sidste par år? Jeg har tænkt mig at bruge Google og Wikipedia. Søgeord: Forurening, Kyoto aftalen, Drivhusgasser,

4 Jeg fandt ud af at i år 2005 havde man fået Reduceret udslippet med 2,7 % i forhold til i 1990. Men for Danmark og Finland er det gået den gale vej.

5 Jeg fandt ud af at man har fået reduceret udslippet med 2,7. Jeg har lært at man skal forberede sin søgning ved at tænke over nogle nøgleord man kan søge efter.


Download ppt "Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google