Hvad er VIP for noget? Projekt-VIP (Viden- og InnovationsPartnerskaber) handler om at skabe tværprofessionelle partnerskaber, der baner vejen for udvikling.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
15 OKTOBER 2012 RETHINK BUSINESS 1 Projekt "Rethink business" handler om at styrke din virksomheds forretning. Det kan være i forhold til indkøb af materialer,
Advertisements

KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Optagelse på kandidatuddannelse - ansøgning
24. november 2006 Lærerseminar Disposition •Soldaten i centrum •Vigtigt om læring •Din rolle i undervisningen •”Hvad vil jeg som skolechef tilbyde?”
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
NemID og Fællesskema 2014 v/Signe Hansen Blegmand
Forældremøde på Stestrup Skole
Energi- & Vandværkstedet
Hvad skal vi i dag? Hvad er NemID?
At tænke iværksætteri under sin uddannelse Dette kapitel er inddelt i 5 underafsnit. 1.På pædagogstudiet •Hvad betyder Heidis forestilling om at have sit.
Orientering fra Kræftens Bekæmpelse Karin Mejding
Rykker vi? Eller er alt ved det gamle?
Større Skriftlig opgave •Orienteringsmøde v. Catherine Lønholdt.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Historie 9. kl. uge 6 1.Intro 2.Sang 3.Samtale 4.Opgave 5.Opsamling Mål: At blive fanget af undervisningen mindst én gang!
Earth Hour Idékatalog Inspiration og ideer til din virksomhed.
Med blik for at bruge markedets, virksomhedernes og samfundets bevægelse - Region Midtjyllands initiativ.
Velfærdsteknologi Oplæg til Rådgivende udvalg for velfærdsuddannelse og velfærdsteknologi.
19 April 2006 Virksomheds Dialog Gruppen Mødeleder Valdemar Thomsen 1 Om at forstå praksis fælleskaber / netværk og hvorfor de forandrer.
Fuld fart frem… anderledes måde.. Hvorfor skal vi være innovative/entreprenante? Den globale udfordring Vi skal konkurrere på produkter og services.
Indsæt nyt billede: Format: B25,4 x 19,05 cm Klik på billed-ikonet midt på slidet. Find dit nye billede, højreklik på billedet og placér det bagerst. Hvis.
Forældrerådslagning Keld Bjørbæk, Ungdomskonsulent Tlf
Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har givet?
Innovation – et mindset hos ledere og medarbejdere Tina Lambrecht Danske Fysioterapeuter.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået?
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået? Hvis du som medarbejder har fået en fuldmagt af en borger, betyder det, at du kan handle på vegne af.
Forventninger til professionshøjskolerne Oplæg for University College Sjælland v/ Børne- og Kulturdirektør Per B. Christensen.
AT9 - 2g April-maj 2007 Formalia 16 moduler 4 timers elevtid Der arbejdes individuelt, i par eller i grupper (max 4 medlemmer) Individuel fremlæggelse.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Tværfaglighed – en ny måde at skabe innovative hygiejneresultater på
JOBSØGNING (SMV) Hvorfor er SMV så interessante? % af alle job bliver annonceret % af alle job bliver besat via netværk og uopfordrede ansøgninger.
Agenda Lærerprofession Professionsidealet Lovgivning
Lærer Mig og min uddannelse Lærerprofessionen Sundhedsfremmende
Større Skriftlig opgave
Potentialerne i den (nye) åbne skole
INNOVATIONSFORUM # 2 VIDENSFORMER OG VIDENSKILDER.
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
Videnskabelse og -cirkulation
Udviklingspuljen for folke- og skolebiblioteker Workshop Roskilde 29.august 2013 Jonna Holmgaard Larsen chefkonsulent.
Et regionalt perspektiv på Strategi for Velfærdsuddannelserne 1. næstformand i regionsrådet Bente Nielsen Temadag og workshop:
Oplæg på ”Go Glocal”, Professionshøjskolernes Internationale Årskonference 13. november 2014 Tine Andersen,
Projekt X:IT -Støtter dit barn til et liv uden tobak Forældremøde 7. klasse – Projekt X:IT.
For førskolegruppens forældre
Jesper Lundh1 Implementering Det at bringe ny viden og færdigheder tilbage til praksis.
Motiver, motivation og barrierer.
Tværprofessionel innovation
INNOVATION I FAGENE - KONFERENCER ÅRHUS OG FREDERIKSBERG SEPTEMBER 2014 MEDIEFAG.
Konference 1. marts 2012 Rekruttering og profilering Fremtidens medarbejdere.
Erhvervsrettet innovation - elektrikeruddannelsen Uge 26 – Aalborg Dag 2 1.
Kom godt i gang med dit EU- projekt. Step 1: Lav en projektskitse Step 2: Undersøg støttemulighederne Step 3: Læs program-dokumenterne +tidl. støttede.
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
Tværfaglighed – en ny måde at skabe innovative hygiejneresultater på Hygiejne.
Vilkårene for det frivillige arbejde i udsatte boligområder Michael Fehsenfeld og Bjarne Ibsen Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund (CISC)
Tekstslide med bullets Brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at skifte mellem de forskellige niveauer Introduktionsperioden 1.
Bredbånd til alle - også på landet Kaj Møldrup Christensen – formand for Panel for Udvikling i Landdistrikter og Fiskeriområder.
Gruppearbejde - podcast Produceres senest mandag den 22. oktober Hvis man i grupperne vælger at ”arbejde hjemme” denne dag, skal Torben have besked.
Innovation og entreprenørskab i Grønland Hvordan opbygger vi en innovations- kultur? Hvilke faktorer gør sig gældende? Hvad er vi gode til? Hvorfor taler.
Skriv hver især jeres tanker på post it… Hvad tænker du om Innovation? I har 5 min.
Kurser der virker Akademimøde 26. oktober Hjemmeopgaven: Hvad er det vi vil have ud af kurset TRANSFER.
Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge?
Projekt X – Udvikling af undervisning i et krydsfelt
Vejledning i samspil Evaluering og dokumentation, 2011: Rie Thomsen og Ulla Højmark Jensen
Hvad er AKADEMIET for Talentfulde Unge?
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Sommerlejr juli 2017 v. Red Barnet Mariagerfjord
Mød UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Præsentationens transcript:

Hvad er VIP for noget? Projekt-VIP (Viden- og InnovationsPartnerskaber) handler om at skabe tværprofessionelle partnerskaber, der baner vejen for udvikling af nye velfærdsteknologiske produkter, services og innovative løsninger til den offentlige sektor. Eks. Udvikling af ekstra hånd til fysisk handikappede Eks. Toiletter til læger Eks. Køleskabe i børnehaver i børnehøjde Eks. Rum der tilgodeser både aktive og stille børn.

Partnerskaber – hvad er det? I den anledning danner samtlige erhvervsakademier og professionshøjskoler i Region Syddanmark sammen med private og offentlige virksomheder rammen om at arbejde med innovation og entreprenørskab. Gennem projektet får du som studerende mulighed for at arbejde sammen med andre studerende, faggrupper, virksomheder og uddannelsesinstitutioner, som du normalt ikke samarbejder med.

Hvad får jeg som studerende ud af at deltage? Gennem jeres samarbejde skal I skabe nye forretningsmuligheder og hjælpe med at udvikle nye produkter og services. I sidste ende er projektets mål at skabe flere arbejdspladser og nye jobmuligheder i regionen. Som tilknyttet VIP-studerende i projektet bliver din jobhorisont således større og du bidrager direkte til at skabe vækst i regionen.

Hvornår skal jeg deltage? Som VIP-studerende skal du deltage i projektets innovationsevents på spor 2 Tider før sommerferien Innovationsevent 1: 29 og 30 april Innovationsevent 2: 23 og 24 maj Innovationsevent 3: 4 juni Undervejs i praktik 3 - ?

Hvem skal arbejde sammen med? Som VIP-studerende skal du samarbejde med VIP-studerende fra andre uddannelser om at løse opgaver, som du/I stilles overfor i projektet

Hvad lærer jeg gennem projektet? Som VIP-studerende får du mulighed for at afprøve de nyeste udviklingsmetoder og lærer hele udviklingsprocessen at kende fra ide til færdigt produkt.

Hvad forpligter den studerende sig til? Som VIP-studerende skal du gennem dit sædvanlige praktikforløb udvikle produkter og services til offentlige institutioner. Du både skal bruge dit udviklede VIP mindset samt innovative metoder, som du har lært gennem innovations-eventene.

Hvad skal jeg lave i projektet? Som VIP-studerende skal din(e) opgave(r) relateret til praktik have indholdsmæssig tilknytning til Projekt-VIP. Der indgår undervisning, feltundersøgelser, udvikling af ideer og produkter / services

Praktiske forhold Ved deltagelse skriver du under på en kontrakt, at du vil deltage i projektet på de nævnte vilkår. Kontrakten udleveres til de studerende, vi finder bedst til projektet. Ved deltagelse får du lovligt fravær fra anden undervisning De fleste aktiviteter sker i Kolding og omegn Efter deltagelse får du et kursusbevis for din deltagelse i projektet

Er du interesseret? Send en motiveret ansøgning til Henrik Baadsgaard Jensen – hbg@eakolding.dk snarest og senest fredag den 19. april Strukturen i din mail skal være Hvem er du? Hvad er årsagen til, at du gerne være med? Hvad vil du gerne bidrage med? Kan du også deltage efter sommerferien? Er du villig til at underskrive og følge en kontrakt? Hvordan kontakter vi dig?