Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået? Hvis du som medarbejder har fået en fuldmagt af en borger, betyder det, at du kan handle på vegne af.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået? Hvis du som medarbejder har fået en fuldmagt af en borger, betyder det, at du kan handle på vegne af."— Præsentationens transcript:

1 1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået? Hvis du som medarbejder har fået en fuldmagt af en borger, betyder det, at du kan handle på vegne af den person inden for et bestemt område, der involverer det offentlige, eksempelvis dit eget fagområde. Du kan derfor logge på en digital løsning fra det offentlige med dit virksomheds- NemID og udføre handlinger på vegne af borgeren. Det kan eksempelvis være, at en borger har givet dig fuldmagt til at håndtere hjemmepleje. Følg trinnene nedenfor for at se detaljer om en fuldmagt, du har fået.

2 Klik på fanebladet Fuldmagter. 1 1 1

3 Du kan se en liste over alle de fuldmagter, du har modtaget, under MODTAGNE FULDMAGTER. Kig listen igennem for at finde den fuldmagt, du søger. Klik på linket under Detaljer for at læse om, hvad fuldmagten indeholder. 1 2 2

4 Et nyt vindue åbner, hvor du kan læse om, hvem du har fået fuldmagten af, hvad den indeholder, hvornår den udløber, samt om fuldmagten er aktiv. Klik på Luk, når du er færdig med at læse. 1 3 3


Download ppt "1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået? Hvis du som medarbejder har fået en fuldmagt af en borger, betyder det, at du kan handle på vegne af."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google