Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu."— Præsentationens transcript:

1

2 For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu på ”Post” øverst på siden Log på med Digital Signatur

3 Introduktion: Første gang du logger på post på borger.dk, får du en kort beskrivelse af, hvad post på borger.dk er. Klik på ”Få en postkasse”, og så bliver du ledt igennem tilmeldingen.

4 Vilkår: Læs og acceptér nu vilkårene for digital post

5 Profiloplysninger: Skriv dit navn og den/de e-mailadresser, du vil have besked om ny digital post på

6 Servicebeskeder: Vælg nu, om du ønsker at modtage servicebeskeder på sms, e-mail og/eller i din postkasse på borger.dk (en servicebesked er fx en påmindelse om en undersøgelse på sygehuset) Bemærk! De offentlige myndigheder vil løbende blive mere og mere digitale. Derfor vil du ikke fra starten kunne modtage al din post digitalt. Myndighederne vil også løbende begynde at sende servicebeskeder, så du lidt efter lidt kan modtage fx påmindelser fra de myndigheder, der er relevante for dig.

7 Tilmeldinger: Vælg, om du ønsker at modtage digital post fra alle myndigheder. Hvis du af særlige årsager ønsker kun at modtage digital post fra udvalgte myndigheder, vælger du det under ”Vælg myndigheder enkeltvis”.

8 Tilmeldinger (2): - Hvis du har en e-Boks: Vælg, om du ønsker at se hele indholdet af din e-Boks i din postkasse på borger.dk; - Hvis du ikke har en e-Boks: Vælg, om du vil oprette en e-Boks, så du også kan modtage digital post fra private virksomheder

9 Du har nu oprettet din postkasse på borger.dk

10 God fornøjelse med digital post!


Download ppt "For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google