Nr. Vesterskov - Et lille sted - Med store muligheder

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
HNX Årgang 2011/2012.  Optagelseskrav  Personlige krav  Hvor?  Forløb  Indhold  Muligheder.
Advertisements

Den lille Mads.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
Engang For ikke så længe siden I det mørke Jylland….
Dialog og samarbejde om uddannelsesparathed
Forhold på arbejdsmarkedet efter uddannelsen 13. uge 2007.
Optimal anvendelse af STU i forhold til førtidspension
Arbejdsløs.
En gennemsnitlig og fiktiv Jonathans dokumenterede forløb på Korsør ProduktionsHøjskole Jonathan starter mandag den 12. oktober på Korsør ProduktionsHøjskole,
Grafisk fortælling 2. Den dag, Mary skulle til visitationssamtale på Projekt VIA, glemmer hun aldrig!
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Det svære liv i en sportstaske
EN HELHEDSORIENTERET UNGEINDSATS? ERFARINGER FRA NULPUNKTSANALYSEN AF ROUTE 25 V/ANNE MØLGAARD, RAMBØLL Alternative title slide.
Roskilde Tekniske Skole
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
Uddannede færingers tilpasning til arbejdsmarkedet og erfaringer med studieophold i udlandet En spørgeskemaundersøgelse blandt færdiguddannede
Uddannelsesdag for kursusledere og efteruddannelsesvejledere Fra viden på kursus til handling i praksis Møde om God læring.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Fællesskab med mere perspektiv. • Forgængeren ”Fællesskab med perspektiv” startede i 2010 • Det nuværende projekt startede juni 2012 • Forankret hos.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Erindring Da jeg i 1948 etablerede mig i Ålbæk som selvstændig Vognmand, var der især én ting som trak – det var den lille hyggelige havn, hvor jeg også.
Skabelon til EGU-præsentation målrettet unge i målgruppen
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Fætterjagt oktober 2005 Billeder fra Lauras album.
1 The Motel of Lost Companions - en evighedsfortælling - produceret af DADAISTISK KAMPGRUPPE.
”Der er ingen sår der ser godt ud”
UU Center Kolding Mentorprojekt i UU Kolding •Ide og finansiering •Ungepakke II •Samarbejdspartnere Taxameter - institutionsuafhængig.
Dialogisk læsning – Eksempler på spørgsmål
Formålet At rumme børn i vanskeligheder i klassen.
Hvad kan vi gøre for at få psykiske sårbare tilbage i arbejde ?
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
En roman af Niels Rohleder
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
En ganske from historie….
Beskæftigelseskravet
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
Bogskabeloner i PowerPoint
Susanne Minds Evaluator VIA University College
Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse.
UU Aarhus og Samsø – læs mere på Bekymringsmærker og kontaktvejleder.
Hadsund Produktionsskole har hjulpet Jonas i gang med en EGU uddannelse. Det er nu et år siden, han startede på JG MOTOR i Hadsund som EGU-elev.
1 Fra produktionsskole til ungdomsuddannelse Dokumentation af læring og kompetencer Produktionsskoleforeningen, 27. april 2012 Hanne Kristensen Paustian.
EVA’s evaluering af 10. klasse Foreningen af 10. klasseskoler i Danmark, Trinity, Fredericia den 2. marts 2012 Kristine Bang Nielsen.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Ved Jannie Asklund Mobil:
Søren har gået på specialskole hele sin skoletid og blev derefter indskrevet på et beskyttet værksted Han har nu været beskæftiget på værkstedet i en årrække.
Barndommens gade Af Tove Ditlevsen.
Uddannelsesafklarende samtaler
Virker vi sammen? - Regionalsamlinger, februar 2011.
U ngdommens U ddannelsesvejledning B ornholm Torvegade 7 1tv Kasse i finansministeriet STU - Status august 2012 Kommunikationscentret.
It-hjælp til mindre it- parate virksomheder Kjersti Lunde, Projektleder, Erhvervsstyrelsen.
Bidrag til en fastholdelsesstrategi
Vejledning i 9. klasse. Flere elever skal vælge erhvervsuddannelse Mål med udskoling: Eleverne klar til at træffe valg Ansvar: UU Skive, i samarbejde.
Uddannede færingers tilpasning til arbejdsmarkedet og erfaringer med studieophold i udlandet En spørgeskemaundersøgelse blandt færdiguddannede
Bo Ravn Kommunernes indsats En samlet, strategisk indsats i kommunen En tidlig og differentieret indsats i grundskolen (overgang til ungdomsuddannelse)
Peter Westmark Relationskompetence - det er de professionelle voksne der ansvar for kvaliteten af relationen STU - Træf Den
Uddannelse for udviklingshæmmede
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
MADS, JONAS, RONNI & JESPER CAR APP. PERSONA Rasmus er 28 år og har arbejdet som automekaniker i 3 år og har som følge godt styr på biler. Rasmus lever.
STATUSMØDERNE! Et møde hvor de unge er i fokus: 1. år: Afklaringsmødet efter 10. – 12. uge; Her udarbejdes den overordnede uddannelsesplan for indeværende.
Projekt ”Unge med psykiske vanskeligheder – overgang fra barn til voksen” Vingsted den 18.marts 2015.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Overleveringer indenfor specialområdet UU Ringkøbing-Skjern.
Skab engagement som coach Dette er et værktøj for dig, som vil Skabe motivation, engagement og ejerskab Sikre bedre performance Skabe udvikling og læring.
Præsentationens transcript:

Nr. Vesterskov - Et lille sted - Med store muligheder

Tilbud på Nr. Vesterskov Tømrer og pedel Landbrug Gartneri Køkken Ridning Kreativt værksted Sport Nr. Vesterskov

Hvad er succeskriteriet? Den unge skal koste samfundet mindst muligt ?! Den unge skal have mest muligt livskvalitet ?! Den unge skal bidrage mest muligt til samfundet ?! Nr. Vesterskov

Nr. Vesterskov

AFSLUTTET STU OG HVAD SÅ? Nr. Vesterskov

Lotte Afsluttede STU’en i 2012 Hvad så? Nr. Vesterskov Vores håb var at Lotte blev afklaret til fleksjob Hun fandt en kæreste i en anden kommune under sin STU og de flyttede sammen På trods af forsøg på overlevering, kunne den nye kommune, først tage sig af sagen, da Lotte havde fået adresse hos dem. Fik ikke tilkendt støtteperson af den nye kommune, selv om det var et ønske, og vi så et behov. Flyttede sammen med kæresten i en lille oplands by Fik første aktiveringstilbud efter 6 måneder Er stadig i afprøvning det samme sted på 10. md. Er stadig ikke afklaret og er i dag på kontanthjælp. Jeg er jo samme sted, siger Lotte, eller måske slået tilbage. Jeg er startet forfra i den nye kommune Nr. Vesterskov

Netværkskort PAS-analyse Forandringskompas Praktikevalueringer Ressourceprofil Rehabilitering plan Neuropsykologisk erklæring Evaluering fra bo-tilbud Psykiatrisk speciallægeerklæring Evaluering fra dag-tilbud Generel helbredserklæring Nr. Vesterskov

Peter Afsluttede STU’en i 2011 Hvad så? Peter har stor arbejdsidentitet og et ønske om at arbejde ved landbruget. Peter havde og har stadig egen lejlighed med støtte. En praktik under STU’en blev til en praktik i en efterfølgende EGU. Peter er stadig i gang med sin EGU. Nr. Vesterskov

Rasmus Afsluttede STU’en i 2012 Hvad så? Nr. Vesterskov Rasmus blev under sin STU afklaret til pension Rasmus har stor arbejdsidentitet og et ønske om at arbejde med gartneri Da Rasmus startede sin STU boede hans familie i en nærliggende kommune Rasmus´ familie flyttede under hans STU tilbage til deres gamle hjemkommune Rasmus boede på Nr. Vesterskov i et §85 tilbud Da STU’en var slut ville han tilbage til familien. Den ny kommune kunne først hjælpe, når han var tilknyttet en adresse i deres kommune. Kommunen han kom fra, var ikke interesseret i at hjælpe eftersom Rasmus ønskede at flytte kommune. Vi forsøgte at etablere kontakt mellem de to kommuner et år før STU’en skulle slutte, men sagsbehandlerskifte gjorde, at der aldrig blev en ordentlig kontakt. Rasmus har ikke fået tilbud om dagbeskæftigelse siden han forlod Nr. Vesterskov Nr. Vesterskov

Niels Afsluttede STU’en i 2011 Hvad så? Fik tilkendt pension under sin STU Var mobil med egen scooter Flyttede hjemmefra under sin STU og fik egen lejlighed med støtte Fik et skånejob hos lokal landmand Fik efterfølgende nyt skånejob, da første arbejdsgiver måtte sælge. Nr. Vesterskov

Jesper Afsluttede STU’en i 2012 Hvad så? Fik tilkendt flexjob under sin STU Arbejdsgiver blev aflønnet som mentor Nr. Vesterskov

Claus Afsluttede STU’en i 2011 Hvad så? Claus blev afklaret til pension under sin STU. I den sidste praktik blev det aftalt at Claus kunne fortsætte i et skånejob (job med løntilskud) Fik egen lejlighed Fik tilkendt en støtteperson Der var overlevering til støttepersonen inden Claus flyttede fra Nr. Vesterskov Skal være far igen og flytter til den anden ende af landet til sin kæreste. Hvad sker der mon nu? Nr. Vesterskov

Hvad forsøger vi? At starte i god til med at planlægge overgangen efter endt STU At dokumentere og beskrive så det matcher det kommunen skal bruge til afklaring. At afklare så godt som muligt og stadig tage hensyn til den unges formåen. Nr. Vesterskov

Nr. Vesterskov

Når det går skævt! At klare afklaringer trækker ud At vi derfor ikke kan ”sælge” den unge til arbejdsgivere Mange skift af sagsbehandlere At den unge skifter UU-Vejleder ved adresseændring. Når der stilles krav om mange praktikker til selv de svageste unge. Når der stilles for mange krav om veldokumenterede fiaskoer. Når den unge puttes i en kasse, der ikke matcher deres formåen. Når den unge får lyst til at flytte til en anden kommune Og når de unge møder urealistiske krav fra omverdenen Nr. Vesterskov

Nr. Vesterskov

Når det går godt! Når forventningerne er afstemt mellem ung, familien, sagsbehandler og institution. Når vi alle er enige om vejen Når sagsbehandler og UU-vejleder kender den unge. Når vi starter i god tid med at planlægge overgangen. Når nye bo-støtter, mentorer, arbejdsgivere, institutioner står klar og er rustede til at tage over. Nr. Vesterskov