Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

STATUSMØDERNE! Et møde hvor de unge er i fokus: 1. år: Afklaringsmødet efter 10. – 12. uge; Her udarbejdes den overordnede uddannelsesplan for indeværende.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "STATUSMØDERNE! Et møde hvor de unge er i fokus: 1. år: Afklaringsmødet efter 10. – 12. uge; Her udarbejdes den overordnede uddannelsesplan for indeværende."— Præsentationens transcript:

1 STATUSMØDERNE! Et møde hvor de unge er i fokus: 1. år: Afklaringsmødet efter 10. – 12. uge; Her udarbejdes den overordnede uddannelsesplan for indeværende år. Statusmødet afholdes inden udgangen af maj måned; Her evalueres 1. år og uddannelsesplan for 2. år udarbejdes.

2 Statusmøderne! Et møde hvor de unge er i fokus: 2. år: Statusmødet afholdes inden udgangen af april måned; Her evalueres 2. år og uddannelsesplan for 3. år udarbejdes.

3 Statusmøderne! Et møde hvor de unge er i fokus: 3. år: Statusmødet afholdes inden udgangen af marts måned; Her evalueres 3. år og plan for tiden efter STU-forløbet drøftes! (vigtigt at kommunal sagsbehandler deltager)

4 Hvad kan vi tale om på møderne? Uddannelsesplanen og de aftalte fokusområder: Almen undervisning (dansk, regning m.m.)! Praktikforløb (interne som eksterne), undervisning om arbejdsmarked m.m.! Bo-undervisningen! Fritids-undervisningen! Personlig udvikling! Uddannelse til voksenlivet!

5 Hvad kan vi også tale om på møderne? Hvordan klares transport, fritidstilbud m.m.? Hvordan klares pauserne, måltiderne, andre unge (venskaber/kammerater), personalet, m.m.? Hvordan trives den unge; på holdet og i praktikken?

6 Hvad vi mere kan tale om på mødet! Ønsker og muligheder (hvad kan give kompetence?)! Generel videns deling, m.m.!.

7 Hvad vi også må huske at tale om på mødet! Løsrivelsesproces (gl. Skole, forældre, personale)! Venskabsrelationer (klasse, pauser, værksteder)! Kommunikationsproblematikker! Omsorgsproblematikker(fravær/orlov)! Forældresamarbejde!

8 Afslutning af mødet! Planlægning af næste møde. Uddannelsesplan (overordnet) udarbejdes af UU-vejleder. Uddannelsesplanen: Underskrives af den unge, forældre og UU- vejleder. Sendes underskrevet til kommunen = grundlag for bevilling af videre STU-forløb!

9 Ansvar! Det er et fælles ansvar, mødedeltagerne imellem, at sørge for mødernes afholdelse og indhold! Uddannelsesplanen er et vigtigt dokument for alle! (f.eks. grundlaget for bevilling af næste uddannelsesperiode)!


Download ppt "STATUSMØDERNE! Et møde hvor de unge er i fokus: 1. år: Afklaringsmødet efter 10. – 12. uge; Her udarbejdes den overordnede uddannelsesplan for indeværende."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google