Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!"— Præsentationens transcript:

1 Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!

2 Hør li’ drenge og piger Jeg vil tegne dig et billede så hør nu når jeg siger Du står på gaden med din telefon Og tænker: ”hej bare jeg ku’ ringe til nogen” Jamen du har et nummer og på kortet er der penge Og den er helt ladt op så batteriet holder længe Så hvad er det der får dig til at tøve Kom nu ring, du må da prøve.

3 Så står du der med alle muligheder men tvivler på man kan Så står du der Vil ikke engang prøve det går over din forstand Står stadig der Du ved at millioner har gjort det før dig Hva’ mon der sker Du lukker mobilen ned tar’ din taske og går din vej.

4 Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!

5 Hør igen, drenge og piger
Ku’ du se det for dig? forstår du hvad jeg siger? På præcis samme måde tar’ du fat på Gud Men ham du skal ha’ fat i Han har allerede sendt bud Jesus han er linjen en bøn en telefon Nummeret står i biblen det er ikke skjult for nogen Han har altid tid, han holder aldrig lukket Hans telefon den er aldrig slukket

6 Så står du der med alle muligheder men tvivler på man kan Så står du der Vil ikke engang prøve det går over din forstand Står stadig der Du ved at millioner har gjort det før dig Hva’ mon der sker Du lukker mobilen ned tar’ din taske og går din vej.

7 Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!


Download ppt "Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google