Klarup Skole Hellasvej Klarup Tlf:

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Rullende indskoling på Skovbyskolen.
Advertisements

Forældresamarbejde på Gjøl Skole
Vore børn skal trives, og det kan vi forældre være med til at styrke.
Ørestad Skoles værdier
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
E g e s k o l e n E g e s k o l e n ForsideHvem er vi/IFagSkoleåretPrøverAndre aktiviteterSkole/hjemForventningerVelkommen.
Hvad gør livet værdifuldt?
Hvad gør livet så værdifuldt?
Skolereformen - mål Ambitiøst løft af folkeskolen: •Børnenes læring og faglige niveau skal styrkes •De unge skal have de bedste muligheder for at tage.
Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper, i hverdagen er.
For børn der har svært ved/ikke kan begå sig i en ” almindelig ” idrætsforening. R.H.I.F.
Hierarki for styringsredskaber
Buskelundskolens børnehave Fokus for år
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Velkommen. Program: •Præsentation –af personalet –af Stenballeskolen og læringsgrundlaget •Samarbejde mellem skole og børnehaver •Skoleparathed –at gøre.
Velkommen på biblioteket Vi glæder os til at få dig som bruger. Spørg bare, hvis du har brug for hjælp!
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Lærerprofessionen.
Forældremøde X årgang.
Velkommen til informationsmøde om 0. klasse på Skovshoved Skole
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Rekruttering af frivillige ledere MBU’s Årsmøde 2007.
Lærerprofessionen - en definition.
Introduktionsaften 10. klasse på Hjalleseskolen
Værdiregelsæt… Ørslev Skole… Klik dig frem vha. musen / piletasterne.
NOEA/Aalborg Universitet
Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Hvad gør livet så værdifuldt?
Hvad gør livet så værdifuldt
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Relationer – børn og voksne
Orienteringsaften børnehaveklasser 13/14
Forældremøde Herningvej Skole, torsdag den 1
forældre og klassens sociale liv.
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Hvad gør livet så værdifuldt
Folkeskolereform 2014.
Hvad gør livet så værdifuldt
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Velkommen til Nordregårdsskolen
Værdisæt Hylleholt Skole Respekt Faglighed og udvikling Engagement
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
Fra barneliv til elevliv impulsivt normforvirret egocentrisk ”snakkende” målrettet normsikkert arbejdsmoral lyttende socialt forpligtet interesse for.
Velkommen.
Lærerprofessionen.
Velkommen til informationsmøde for kommende 0. kl. Type Navn
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 29. oktober 2012.
Dit barn gør ikke hvad du siger men hvad du gør
Velkommen til forårs SFO på Hunderupskolen
Uddannelse til elever med særlige kompetencer - en perspektivering set ”udefra” Slutkonference i Projekt ”Kan og Vil” 21. september 2009, Vartov, København.
Rullende skolestart August 2010.
Velkommen til 8. klasses forældre Ungdommens Uddannelsesvejledning Nordvestsjælland UU-vejleder Janne Matthiassen Tlf:
Gruppevejledning på tæt hold
Tjørnegårdskolen og VUC Roskilde – Fællesskaber - ensomhed: Hvornår er man med i et fællesskab, og hvordan ser man, at nogen er ensom? – Fokus på fællesskab.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Vision mission værdier handleplaner
Orienteringsaften børnehaveklasser 15/16. Bekendtgørelse Børnehaveklassens overordnede målBørnehaveklassens overordnede mål § 1. Eleverne skal i børnehaveklassen.
Børnehaven Smørhullets værdiggrundlag. En del af Viborg kommune I børnehaven har vi med udgangspunkt i Viborg kommunes Børne-og Ungdomspolitik ”Lys i.
Mentors rolle og mentoropgaver. En mentor er... …en personlig sparringspartner, der stiller sig selv og sin viden, indsigt og erfaring til rådighed for.
Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen.
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
I mentor ordningen på elevmentor.dk
Klassesamtale om resiliens
Børnene kommer til tiden og har det nødvendige udstyr med
Hvad gør livet så værdifuldt
Informtationsmøde kommende 7. klasser
Trafikpolitik for Durup Skole.
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Præsentationens transcript:

Klarup Skole Hellasvej 17 9270 Klarup Tlf: 96 36 55 00 Velkommen til praktikanter på Klarup Skole Klarup Skole Hellasvej 17 9270 Klarup Tlf: 96 36 55 00

Fakta om Klarup Skole 600 elever 45 lærere 25 pædagoger

Hvor er Klarup Skole? Aalborg Gistrup

Kulturen på Klarup Skole Vi har et godt leder-/lærerteam, fordi: Vi hilser på hinanden. Det giver en god fornemmelse i maven Vi er gode til at hjælpe og støtte hinanden Man kan sætte sig på lærerværelset, hvor man har lyst

Kollegiale råd på Klarup Skole PAS PÅ DIG SELV! Husk: Du er ikke forpligtet til sociale arrangementer i din weekend (fredag kl.15 – mandag kl. 8). Formuler dine forventninger til forældrene tydeligt (evt. i et brev). Tænk over, hvor dine personlige grænser går – og hold fast over for elever og forældre. Gå til teamet og få råd. Her kan du fx få sikkerhed for, at dine grænser er rimelige Vær konsekvent og struktureret. Det er lettere at løsne op end at stramme til. Giv lidt af dig selv. Eleverne skal kende dig… Lær at sige fra. Både over for børn og forældre. Husk at holde fri. Du skal ikke være bange for at spørge.

Værdier på Klarup Skole Jf. skoleplanen Klarup Skole skal være stedet, hvor: ☺Alle er glade for at gå i skole og mødes med tillid ☺Alle oplever selvværd, tolerance og accept ☺Alle har medbestemmelse og medansvar ☺Alle udnytter deres faglige og personlige udviklingsmuligheder bedst muligt ☺Alle erkender, at der er noget, man er god til, og at der er noget, man skal blive bedre til ☺Alle oplever sig som værdifulde led i et fællesskab ☺Det daglige arbejde er præget af tryghed og åbenhed Som voksen har du ansvar for at hjælpe børnene med at opretholde skolens værdier – også selv om du ikke kender børnene.

Klarup Skoles bærende værdisætning Her på Klarup Skole er alle værdifulde led i et trygt og forpligtende fællesskab, hvor vi bevarer lysten til at lære og giver rum for faglig og personlig udvikling.

Klarup Skoles forventninger til dig Vi forventer af dig: At du sender en grovskitse over dit undervisningsforløb inden før-vejledning. At du tager initiativ til før-vejledning mellem dig og din praktikvejleder, og at du indkalder til kommende vejledninger samt laver dagsorden til din praktiklærer. At du efter før-vejledningen sender din færdige undervisningsplan til praktiklæreren. At du selv sørger for at tage kopier og finde øvrige materialer på skolen til din undervisning (med mindre andet er aftalt i god tid). At du viser engagement og interesse for din praktik – såvel i undervisningsdelen som i det arbejde, der ligger uden for undervisningsdelen. At du underskriver en attest på, at du må arbejde med børn (før du starter praktikken) At du selv tager initiativ, hvis der er noget, som er svært.

Dine forventninger til skolen Du kan forvente af os: At du modtager folderen: ”Velkommen som lærerstuderende på Klarup Skole”. At du modtager en kort kommentar på din grovskitse inden før-vejldningen. At du modtager en rundvisning på skolen til relevante materialer, kopimaskiner, faglokaler, arbejdsrum m.v. At du modtager kopikoder og computerkoder. At din praktiklærer deltager i 3-partsmøde og vejledningsmøder, som du indkalder til. At møde en engageret praktiklærer.

Vi håber, at I nød præsentationen