TOP GESCHMACK En ny dimension med fokus på nydelse af druer og stenfrugt.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Logistik Mål og strategier
Advertisements

Journalaudit - en metode til kvalitetsudvikling i almen praksis
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Fresh. Fruit. Anytime. Healthy Active Living SPC Ardmona - Healthy, Active, Living Vi er hvad vi spiser og sundhed er en af tidens trend. Her er et produkt,
Præsentation på M3UG 2011.
Vejret Vandet i luften.
11 Produkt Oversigt Klassifikation af produkter Emballage
Red Bull kan købes i 164 lande.
Scientific Investigation
Poul Erik Lærke Institut for Jordbrugsproduktion og miljø, Foulum
Erfaring med udvikling af decentral spildevandsløsning
Introduktion til værdistrømsanalyser
Produktion og Logistik
Det er over 20% af vores totale udledning af drivhusgasser
Fritid Fotograf.
H:\OVH-DL\ANDET\0074amb.ppt 1 Foderstofhygiejne  Landmandens rolle  Bureaukrati?  Nye krav?  Dokumentation  Sporbarhed.
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Mere om kameraet Fokus, Lysmåling, Eksponeringskompensation, Hvidbalance, Lysfølsomhed (ISO), Blitz, Selvudløser.
Partiernes funktioner
VERDENS BEDSTE NYHEDER HVAD SIGER DE LAVT HÆNGENDE FRUGTER? Interview med en forældre fra min datters Vesterbro-vuggestue.
Det du kommer til at se og opleve i dag er en helt ny teknologi indenfor ernæring. Med denne teknologi er det muligt at opleve fordele allerede indenfor.
1. Virksomhedens strategiske planlægning
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Input FMEA Output Shit in = Shit out FMEA
Vinfremstilling: Af Thomas Buhelt..
Regel 24 Slæbning og skubning.
Økologi.
Modtagekontrol af forsøgslægemiddel
SEMINAR I FISKERIETS SERVICEFAG HVAD SKAL DER TIL FOR AT SÆLGE MERE OG DYRERE FISK?
Kontrol af kosttilskud – indhold og anprisninger
Emballage og Transport 1 Fokus på logistik, transport og distribution Modul 2 Teknologisk Institut Emballage og Transport.
Forholdsregler i grossist- og importled for norovius Tine Skriver HTSI HTSI er Danmarks næststørste erhvervsorganisation med mere end medlemsvirksomheder.
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Den bæredygtige landsby
I skyggen af Amanda? Er noget gået galt? Og i så fald hvad?
Evolutionsteorien En teori om, hvordan livet udvikler sig. For at forstå den skal man lære følgende begreber: Fødselsoverskud: Der fødes flere unger end.
1 COWI BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR 1 ARBEJDSMILJØLEDELSE OHSAS Seminar 1 Arbejdsmiljøledelse OHSAS
Quality Management Systems
Anneks 4 til 7: De Naturligt Søde AOC vine ROUSSILLON-INFO Vindistrikter og Grand Cru vine i Roussillon På opdagelse blandt Roussillon vinene.
Hvilke krav stiller Foderhygiejneforordningen til din virksomhed. v
Innovative elever løser virksomhedsproblemer Se Roslev Frugts reklamespot.
Hvad kan du gøre for bekæmpe dem? Klimaforandringerne EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009.
1 Sortering I elementære metoder. 2 Plan Terminologi Elementære metoder til sortering -sortering ved udvælgelse -sortering ved indsættelse -Shellsort.
Poul Rytter Larsen, januar 2006
18. Strategisk analyse af interne forhold
Optimal kvalitet af fast handelsgødning
Vision Daloon er den moderne forbrugers foretrukne leverandør af etniske conveniencefødevarer.
Miljøledelsesbog 0. Miljøpolitik Bedømmelse af væsentlige miljøforhold
Regnskoven i Sydamerika
System til kvalitetssikring af økologiske fødevarer
Nye strategier for kvælstofgødskning i kartofler
Red Bull Af Frederik Thomsen. Klassifikation af produkt Emballage: Red Bull’s dåse trækker kundernes opmærksomhed, og præsentere deres produkt tiltrækkende.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret Dansk IP - Certificeret frugt og grønt er nu en realitet Af Mette Nielsen Kvalitet og dokumentation, Landscentret.
Dyrkning af smalbladet lupin
Dansk Landbrugs Grovvareselskab a.m.b.a. Kvalitetsparametre på eksportmarkedet, er malterierne ens. Fremtidens krav?
Denitrifikation i rodzonen
Det brede kvalitetsbegreb
Velkommen. Dagens program Indledning og præsentation Pause Egen virksomhed.
Del 2 Grundlæggende klimastyring Klimastyringssystemer Styring af temperatur + opgave Styring af lys (gardiner og vækstlys) + opgave Styring optimal for.
Løftestænger til forbedring af leverandørudvikling 1 ProduktivitetKvalitet Produkt og specifikationer Logistik og planlægning Arbejdskapital.
Læhegn og beplantninger i landskabet. Hvorfor og formål Funktion Opbygning Vedligeholdelse.
Vejledning om arbejde i stinkskabe Industriens Branchearbejdsmiljøråd
Billund, 5. oktober 2015 Søren Kolind Hvid Planter & Miljø
Kolonisering  af Mars Anna Rosa, Laura, Linda.
TFV teorien Produktion som en transformation af input til output.
Smag på landskabet Landskonsulent Heidi Buur Holbeck
Meltyper.
Præsentationens transcript:

TOP GESCHMACK En ny dimension med fokus på nydelse af druer og stenfrugt.

Oprindelse TOP GESMACK Frutas Esthers plantager findes ved ‘La Vega Alta del Río Segura’ i Murcia Regionen. Dette område har et meget karakteristisk klimaforhold, nærmest ørken-agtigt med sandholdig jord med lavt indhold af nitrogen. Denne jordsammensætning samt de klimatiske forhold er optimale for dyrkning af frugt med god kvalitet og smag.

Krav for at blive ’plukket’ som “Top Geschmack” •Autentisk smag •Intens farve •Udseende

1. Plantagen: En Top Smag plantage kræver et meget specifikt arbejde, som på følgende punkter afviger fra den traditionelle praksis: •Beskæring •Tynding •Vanding •Høst

Beskæring: •Der skal foretages en kraftigere beskæring, som efterlader få stængler/skud pr. Træ •Større afstand mellem træerne, hvilket bevirker mere lys.

Tynding: Her er ideén at reducere træets byrde med det formål at der kommer færre frugter pr. træ med større kaliber og bedre smag. Dette arbejde inddeles i tre faser: •Knop • Blomstring • Frugt

Vanding: Top Geschmack konceptet er baseret på en høj kontrolleret, differentieret og dynamisk vanding: •Vha. dette system fremmes korrekt brug af vand og gødning •Systemet muliggør små lokale ændringer i mængden af gødning, da sensorerne analyserer det enkeltes træs behov. •Dette gennemføres vha. strategisk placerede sensorer, som konstant måler planternes hydrologiske behov og derved undgås hydrologisk stress for planterne, dvs. overvanding eller undervanding. •Dobbelt drypvanding

Høst: For at sikre en optimal Top Geschmack har frugterne brug for en særlig høst-procedure: •Mere modenhed •Flere ’høst-faser’ •Mindre kasser til opbevarelse af den høstede frugt

2. Pakning: Efter den naturlige modning i plantagen, får Top Smag frugterne en helt speciel behandling i pakhuset: •Bedre udvælgelse af frugten •Bedre præsentation af frugten. •Håndpakning af frugten •Førsteprioritet i henhold til lager- og køleplads for at undgå et hvert tab af frugtens smagskvaliteter.

3. Distribución: Et af de overordnede mål for den moderne distribution er at tilfredsstille kunden - den endelige forbruger. Top Smag konceptet tilbyder et produkt, som gør dette muligt, men tilbyder ydermere følgende muligheder: • Differentiering • Image • Erhverve forbrugerens troskab

4. Forbruger Top Geschmack, konceptet kan således ved brug af de bedste sorter, ny form for dyrkning og specifikke præsentationer, tilbyde den det 21. århundredes forbruger en frugt som er: •Smagsfuld •Sund •Udvalgt

5. Produkter: •Fersken, hvidt og gult frugtkød •Nektariner, hvidt og gult frugtkød •Paraguayos •Abrikoser •Blommer •Druer

Frutas Esther har følgende certifikater: •Global Gap •Integreret Produktio •IFS •BRC •Certificeret sporbarhed