Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afJohan Østergaard Redigeret for ca. et år siden
1
Forholdsregler i grossist- og importled for norovius Tine Skriver HTSI HTSI er Danmarks næststørste erhvervsorganisation med mere end 13.000 medlemsvirksomheder og 59 brancheforeninger inden for handel, transport, service, IT, medico og turisme. Læs mere på www.htsi.dk og www.foedevarebranchen.dkwww.htsi.dk
2
Primærproducent Udenlandsk Fødevareproducent Importør Private label Grossist Detail Storkøkkener Restauranter Fødevareproducent Udenlandsk
3
Hindbærsagen Primærproducent Fødevareproducent Importør Private label Grossist Detail Storkøkkener Restauranter
4
BRC-standard Egenkontrol, HACCP –principper Skriftlige erklæringer - generelle Audit hos producent Hygiejnemærkning på produktet til detail og catering Forholdsregler i Fødevareproducent, importør, private label
5
Audit hos udvalgte leverandøren Østeuropa Hindbær mange småavler Krav til personlig hygiejne, sundhed, gødning og vand hos avler store plantage. Kina eksterne auditeringsfirmaer
6
Egenkontrol ny risikovurdering (ingen branchekode) Stoppet egenimport Ingen specifikke krav til norovius (før nu) Tillidssag i forhold til importør Mundtlig erklæringer Skriftlige erklæringer –Krav til gødning, vanding, toiletforhold Stoppet indkøb af visse varer (ex. Babymajs) Forholdsregler for grossistled
7
Analysemetoder for norovius i fødevarer (råvarer og færdigvarer) Risikovurdering af fødevarer (Nye trends af fødevarer) Kortlægning af risici hos avler/producent, krav til avlere. Målrettet risikokommunikation i alle led. Forslag til forbedring af egenkontrollen
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.