Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Red Bull kan købes i 164 lande.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Red Bull kan købes i 164 lande."— Præsentationens transcript:

1 Red Bull kan købes i 164 lande.

2 klassifikation Klassifikation Red Bull er et kortvarigt produkt.
det bliver forbrugt næsten med det samme. Det er dagligvarer da der bliver ikke lavet større overvejelser omkring indkøbet.

3 emballage emballage Præsentationen er helt unik og meget gennemtænkt, sammensætningen af farver og billede gør den skiller sig ud. Der er den information som er nødvendigt. Under brugsfunktion er den knap så god da den ikke kan lukkes igen og genbruges. Den er rigtig godt beskyttet og forseglet så der ikke kan komme lys eller bakterier

4 Kvalitet Kvalitet Der bliver tænkt meget på den funktionelle kvalitet ved Red Bull Dog også ved den smagsmæssige kvalitet, mange syntes Red Bull har en unik og god smag. Det er især det imagemæssig kvalitet der skaber omsætningen hos Red Bull , da det er meget højt.

5 Service Service Red Bull har ikke den store service da det er et kortvarigt produkt og bliver forbrugt meget hurtigt – næsten lige efter køb.

6 Sortiment Sortiment Sortimentsbredden, bliver præget af der næsten ingen varegrupper er, derfor bliver det et smalt sortiment. Sortimentsdybden blive præget af de har meget få varianter (2 forskellige, i Danmark) derfor kaldes det et fladt sortiment

7 Mærkevarestrategi Mærkevarestrategi
Det er et mærkevare da det markedsføres under  ensartet kvalitet, kvantitet og emballage og under samme navn i et større markedsområde. Mærketype: line-extension da det er et meget succesfyldt mærke og kan laves nye varianter under samme varekategori.

8 PLC Her er en illustration af produktets livscyklus
Red Bull’s livscyklus ser dog ikke sådan her ud. Den starter på samme måde under introduktion og vækst, men i stedet for at flade ved modning og nedgang forbliver den stabil og højt oppe.


Download ppt "Red Bull kan købes i 164 lande."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google