C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfuld til 7 •Denne weekend er jeg på Strandbo. I går sagde de voksne, at vi skulle.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Hvem er vi? Martin Dahl Karin Dam Nielsen
Mia,Om mig selv. Jeg hedder Mia og er 10 år og den 17. Januar bliver jeg 11 år og jeg går i 4.kl.
Vier gehuwde mannen staan te vissen. Na een uur ontstaat het volgende gesprek… Jan Claus Arne Svend Fire mænd står ved åen og fisker. Efter en times tavshed.
Er du vokset op i 50-, 60- eller 70-erne..... ?
Amalie og bedstefar bygger legehus
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Børnemiljøvurdering 2013 Trinitatis Menigheds Børnehus
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Temperatur på unges motivation Oplæg på CeFu-konference
Den urolige chef kigger på uret,
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
Menneskets fald og genoprejsning
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Smileyen, som fik en ven.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er det blevet 2014 og vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Nedenunder.
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Æbler har været populære i mange tusind år.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
C ognitive A ffective T raining 2. Klog 3. Datter 4. Aspie 5. Ven 6. Terminator 8. Sporty Sara: 1.Fugle- ekspert 2. Klog 3. Datter 4. Aspie 5. Ven 6. Terminator.
I dette indkøbscenter kan kvinder vælge mellem forskellige typer mænd..
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Overvældet af Jesu opstandelse!
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
Verdens 7 vidundere.
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
Karima El Barkani og Efia Antwi Marie så Susanne på vej hjem fra skole.
HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
En ny ung lærerinde har sin avslutningsprøve i klassen. For at udsætte børnene med noget harmløst havde hun følgende forslag: Elevene skulle i tur og orden.
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
Vejlederens kommunikation
Bekymring tager livet af os! GIV DIG FRI. DEN FATTIGE ENKE Jesus satte sig over for tempelblokken og så på, hvordan folkeskaren lagde penge i blokken.
»En mand havde to sønner
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2008.
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Børn og unge med handicap siger deres mening
Lidelsens problem (teodicé)
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
1 Silkeborg Kommunes møder med borgeren – hvad har vi gang i?
Skolesangen Af Strandby skoles elever. Mel: Jeg er så glad for min cykel Jeg er så glad for min skole Der har vi mange sjove fag Og det er fordi i en.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
Grønne områder og aktiviteter
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Spanien Næste dag Skulle vi Handle STORT! Ind Sammen med Line og pernilles.p Familie Og det tog 2 Timer!!!!!!! Og Så Skulle vi ud og bade. I Dag Skulle.
Danmarks historie #3.
Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor.
Præsentationens transcript:

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfuld til 7 •Denne weekend er jeg på Strandbo. I går sagde de voksne, at vi skulle på stranden i dag, hvis vejret blev godt. Solen skinner, så jeg tror vi kommer afsted. Næste

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Glad til 7 •Ved morgenmaden sagde de voksne, at vi skulle tage til stranden i dag, og vi må gerne bade. Næste

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Skuffet til 9 •Da vi kom til stranden, var det blå flag ikke hejst. Der var fralandsvind og kæmpe bølger. Næste

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Ked af det til 4 og vred til 5 •Jeg blev urolig og irriteret, så jeg ville hjem og spille computer. •De voksne sagde, at vi kunne bygge en borg og spille bold på stranden. Næste

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Vred til 8 •Det gad jeg ikke. Jeg blev vred og sparkede i sandet så det sprøjtede på alle de andre. Næste

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Overrasket til 5, glad til 5 •De voksne sagde ikke noget om sandsprøjtet. De kaldte på os alle sammen og sagde, at der var frokost. De havde fundet et sted med læ. Hver af børnene fik sin madpakke, når de havde sat sig. Næste

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Glad til 8 •De voksne havde smurt mine yndlingsmadder. Alle sad og spiste på hver sit håndklæde. Alle havde fået deres yndlingsmadder og hver sin sodavand. Humøret blev bedre. Næste

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Glad til 8 •Efter frokost kastede en af de voksne bolden ud på stranden. Jeg er god til fodbold. Jeg var først ved bolden. Vi spillede. Næste

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Sur til 9 •Klokken 2 sagde de voksne, at vi skulle hjem. Jeg blev meget sur. Jeg ville blive på stranden. Næste

C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Tilfreds 7 •Så fik jeg lov til at sidde ved siden af chaufføren på vejen hjem. Det kan jeg godt lide. Så kan jeg nå CD-spilleren og bestemme, hvad vi skal høre. Afslut