Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor."— Præsentationens transcript:

1

2 Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor de sad. Og tunger som af ild viste sig for dem, fordelte sig og satte sig på hver enkelt af dem. Da blev de alle fyldt af Helligånden, og de begyndte at tale på andre tungemål, alt efter hvad Ånden indgav dem at sige.

3

4 Ap. G. 2:37-41 Da de hørte det, stak det dem i hjertet, og de spurgte Peter og de andre apostle: »Hvad skal vi gøre, brødre?« Peter svarede: »Omvend jer og lad jer alle døbe i Jesu Kristi navn til jeres synders forladelse, så skal I få Helligånden som gave. For løftet gælder jer og jeres børn og alle dem i det fjerne, som Herren vor Gud vil kalde på.«

5 Ap. G. 2:37-41 Og med mange andre ord vidnede Peter og formanede dem og sagde: »Lad jer frelse fra denne forkvaklede slægt!« De, som tog imod hans ord, blev døbt, og den dag blev der føjet næsten tre tusind mennesker til.

6

7 John. 16:5-15 Nu går jeg til ham, som har sendt mig, og ingen af jer spørger mig: Hvor går du hen? Men fordi jeg har talt sådan til jer, er jeres hjerte fyldt af sorg. Men jeg siger jer sandheden: Det er det bedste for jer, at jeg går bort. For går jeg ikke bort, vil Talsmanden ikke komme til jer; men når jeg går herfra, vil jeg sende ham til jer.

8 John. 16:5-15 Og når han kommer, skal han overbevise verden om synd og om retfærdighed og om dom. Om synd: at de ikke tror på mig; om retfærdighed: at jeg går til Faderen, og I ser mig ikke længere; om dom: at denne verdens fyrste er dømt.

9 John. 16:5-15 Jeg har endnu meget at sige jer, men det kan I ikke bære nu. Men når han kommer, sandhedens ånd, skal han vejlede jer i hele sandheden; for han skal ikke tale af sig selv, men alt, hvad han hører, skal han tale, og hvad der kommer, skal han forkynde for jer. Han skal herliggøre mig, for han skal tage af mit og forkynde det for jer. Alt, hvad Faderen har, er mit; derfor sagde jeg, at han skal tage af mit og forkynde det for jer."

10

11 Helligånden overbeviser om synd.

12 Helligånden overbeviser om synd
Helligånden overbeviser om retfærdighed.

13 Helligånden overbeviser om synd.
Helligånden overbeviser om retfærdighed. Helligånden overbeviser om dom.

14 Helligånden overbeviser om synd.
Helligånden overbeviser om retfærdighed. Helligånden overbeviser om dom. Helligånden vejleder i hele sandheden.

15 Helligånden overbeviser om synd.
Helligånden overbeviser om retfærdighed. Helligånden overbeviser om dom. Helligånden vejleder i hele sandheden. Helligånden herliggører Jesus

16

17 - Vil du lade Helligånden overbevise dig om synd?

18 - Vil du lade Helligånden overbevise dig om synd?
- Vil du lade Helligånden overbevise dig om retfærdighed?

19 - Vil du lade Helligånden overbevise dig om synd?
- Vil du lade Helligånden overbevise dig om retfærdighed? - Vil du lade Helligånden overbevise dig om dom?

20 - Vil du lade Helligånden overbevise dig om synd?
- Vil du lade Helligånden overbevise dig om retfærdighed? - Vil du lade Helligånden overbevise dig om dom? - Vil du lade Helligånden vejlede dig i hele sandheden?

21 - Vil du lade Helligånden overbevise dig om synd?
- Vil du lade Helligånden overbevise dig om retfærdighed? - Vil du lade Helligånden overbevise dig om dom? - Vil du lade Helligånden vejlede dig i hele sandheden? - Vil du herliggøre Jesus?

22


Download ppt "Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google