Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Bekymring tager livet af os! GIV DIG FRI. DEN FATTIGE ENKE Jesus satte sig over for tempelblokken og så på, hvordan folkeskaren lagde penge i blokken.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Bekymring tager livet af os! GIV DIG FRI. DEN FATTIGE ENKE Jesus satte sig over for tempelblokken og så på, hvordan folkeskaren lagde penge i blokken."— Præsentationens transcript:

1 Bekymring tager livet af os! GIV DIG FRI

2 DEN FATTIGE ENKE Jesus satte sig over for tempelblokken og så på, hvordan folkeskaren lagde penge i blokken. Der var mange rige, som gav meget. v42 Så kom der en fattig enke, som gav to småmønter af et par øres værdi. v43 Jesus kaldte da disciplene hen til sig og sagde til dem: »Sandelig siger jeg jer: Denne fattige enke har givet mere end alle de andre, som lægger penge i tempelblokken. v44 For de har alle givet af deres overflod, men hun har givet af sin fattigdom, alt, hvad hun havde, alt det, hun havde at leve af.« ( Mark 12,41-44)

3 BEKYMRING TAGER LIVSGLÆDEN FRA OS

4 HVAD GIVER VORES LIV VÆRDI?

5 Et liv levet i tillid til Gud! DEN FATTIGE ENKE

6 FØRST FORMER VI VORES VANER - SÅ FORMER VORES VANER OS!

7 GAVMILDHED SOM EN LIVSSTIL

8 VORES HJERNE ER DESIGNET TIL GAVMILDHED

9 KIRKE OG KONTANTER

10 AT GI´ GØR DIG FRI FRA BEKYMRING


Download ppt "Bekymring tager livet af os! GIV DIG FRI. DEN FATTIGE ENKE Jesus satte sig over for tempelblokken og så på, hvordan folkeskaren lagde penge i blokken."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google