Dr. Wenceslaus Kilama, Chairman, Malaria Foundation International

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
“Forlægget ved den mundtlige prøve er eksaminandens synopsis, som er udarbejdet på baggrund af et problemområde, der er fundet egnet af læreren som eksaminationsgrundlag.
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
BUDGET, OPSPARING og LÅN
VI HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE
Rotary gør en forskel - også for lokalsamfundet
Time of Fast •Historie: •Start i 1972 som økonomisk bistand efter aftale med YMCA world (WA) •Time of fast er rygraden i Y’s Men’s internationale fonde.
PengeSpillet.
Nye samarbejdspartnere – nye udfordringer
Læge Poul Lundgaard Bak Århus Universitet
T.M. Jose, Chairman, Time of Fast Global Project Fund Committee GODKENDTE PROJEKTERS 2013.
United Nations High Commissioner for Refugees
Forvandl dit liv på 90 dage
Kvinder i den uformelle økonomi i Indien - på arbejde uden fast job
Net Profitability Guidelines
UNICEF Engelske navn: United Nations Children's Fund
Time Of Fast
Opstart i forretningen • Hvad var det smarteste du så? • Tjene eller spare penge! • 2 måder at starte på: • Lille eller stor forretning • Min. et test.
?. Globale børn - ta’r en tørn   Udvikle handlekompetence i forhold til børn og   unge i andre lande   At eleverne samarbejder på tværs og lærer.
VERDENS BEDSTE NYHEDER HVAD SIGER DE LAVT HÆNGENDE FRUGTER? Interview med en forældre fra min datters Vesterbro-vuggestue.
International Økonomi A
EU-indsaten for administrative lettelser1 Indsatsen for at lette byrderne i EU Anders Bering Erhvervs- og Selskabsstyrelsen Center for Kvalitet i ErhvervsRegulering.
Det du kommer til at se og opleve i dag er en helt ny teknologi indenfor ernæring. Med denne teknologi er det muligt at opleve fordele allerede indenfor.
Presented by: Den Perfekte Kombination Unikke Produkter Fokuseret på et bedre helbred! Presented by:
Tænk hvis det var dig.... Tænk hvis det var dig...
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
-The Food and Agriculture Organization of the United Nations (FN’s fødevare – og landbrugsorganisation)
Introduktionskursus for frivillige
Psykoedukation for patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Session 14: Struktur og risikosituationer Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
Sundhed og livsstil Tema i psykoedukation til unge i OPUS behandling
Ambassadør for Vidunderlivet
Borgerkrigen i darfur..
Søg støtte til projekter… København, 8. februar 2008.
Opeepl – Rotary partnership En unik mulighed for inddrage din klub i END POLIO NOW indsamlingen.
Uddannelse til Alle! FNs topmøde for uddannelse i Dakar 2000 FNs topmøde for uddannelse i Dakar konkrete målsætninger 6 konkrete målsætninger 2015-målene.
Facilitatorordningen: - Hvordan kan du bedst muligt udvikle kronikeromsorgen i din klinik? Store Praksisdag 3. februar 2011 Facilitatorer Bjarne Jørgensen.
Århus Y’s Men’s Club Marselisborg 11/19/2014 Klubben har fadderskaber i 4 organisationer: SOS Børnebyerne Danmission ”Fremtidsbørn” Areopagos Børnefonden.
Procesværktøjer.
Kvikkursus i start af Biblioteksklubber Signe Amalie Svenningsen
Konflikten i congo.
DIIS ∙ DANISH INSTITUTE FOR INTERNATIONAL STUDIES Udvikling, bistand og forretning Lars Engberg-Pedersen 6. november 2009.
Børn og Palliation Fagligt Selskab for Palliationssygeplejersker
Uddrag af politiske principprogrammer
MOBILITY MANAGEMENT INTRODUKTION MOBILITY MANAGEMENT & BEVIDSTHED INTRODUKTION.
Psykoedukation til patienter med skizofreni
Elementer i ”Forebyggelsespakken om Tobak”, der i særlig grad kan løfte kommunernes indsats Tobakstemagruppemøde i Sund By Netværket 17. juni 2013 Chefkonsulent.
Amerikanske Tilstande. Danskernes holdning til USA Ja: 24,3 % Nej: 59,7 % Ved ikke: 16,1 % Kilde: Catinet for CEPOS, juni 2008 ”Mener du, at der er elementer.
Møde med Trygfonden Den 29. august 2011 Danmarks Lungeforening.
Bønder. Det gælder om at overleve… En voksen skal bruge 700 TRKR pr. runde for at overleve. Et barn det halve.
Stedet som indgang til digital forvaltning
Y’s Men International I uge 4 er der verden over fokus på Y’s Men og det arbejde Y’s Men’s klubberne laver.
V O R E S H I S T O R I E H V E M E R M S ? ”Mellemfolkeligt Samvirkes formål er at fremme mellemfolkelig forståelse og solidaritet, for gennem et samarbejde.
FN-systemet FN blev ”oprettet” 24. Oktober 1945 (51 medlemslande)
Samfundsmæssige betydning af klimaændringer indenfor landbruget Brian H. Jacobsen, FOI, KU (KVL)
The Friends of Scouting in Europe. Hvem er Friends of Scouting (FOSE) i Europa? Flere end 400 enkeltpersoner, fra hele verden, som har givet en økonomisk.
E-biz 2014 Idé – Koncept – Navn Varer – Målgruppe
Dette er starten på et lille slideshow, der kan præsenteres på minutter. Slideshowet bygger alene på de materialer, der er udleveret i ’Pårørende-kittet’
Stress En folkesygdom?.
Kom godt i gang med dit EU- projekt. Step 1: Lav en projektskitse Step 2: Undersøg støttemulighederne Step 3: Læs program-dokumenterne +tidl. støttede.
Frivilligmesse FrivilligtSocialtArbejde Lov om social service § 18. Kommunalbestyrelsen skal samarbejde med frivillige organisationer § 18. Kommunalbestyrelsen.
Livets Ord Marts 2016 “Guds rige er kommet til jer” (Luk 11, 20).
Påklædning kommende bestyrelsesmedlemmer Generel del
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
Jeopardy om verdensmålene
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
Jeopardy om verdensmålene
Danske Handicaporganisationer
Myggenet redder liv! Myggenet som løsningen
Præsentationens transcript:

Dr. Wenceslaus Kilama, Chairman, Malaria Foundation International “Malaria epidemien er som at fylde SYV Boeing 747’ere HVER DAG, og så med vilje smadre dem ind i Kilimanjaro.” Dr. Wenceslaus Kilama, Chairman, Malaria Foundation International

HVAD ER MALARIA? Malaria er en parasit sygdom, der overføres med bid af en smittet myg. Den kan meget hurtig dræbe - og det gør den tit.

MALARIA DRÆBER 3000 BØRN HVER DAG HVEM ER MEST SÅRBAR? Børn Gravide Mennesker, der lever i katastrofe situationer Mennesker med HIV/AIDS MALARIA DRÆBER 3000 BØRN HVER DAG

Afrika BÆRER DEN STØRSTE MALARIA BYRDE Halvfems procent af alle malaria dødsfald sker i det tropiske Afrika.

MALARIA BREMSER DEN ØKONOMISKE OG SOCIALE UDVIKLING Fattige familier bruger op til 25% af deres årlige indkomst til forebyggelse og behandling af malaria. Mange har ikke råd til malaria medicinen eller bare til et besøg på det nærmeste sundheds- center – når de bliver syge.

FATTIGDOM ER HOVED-BARRIEREN I KAMPEN MOD MALARIA Mange lande har ikke infrastrukturen og ressourcerne, der skal til for at gennemføre bæredygtige kampagner mod malaria.

ROLL BACK MALARIA PARTNERSHIP For at skabe en koordineret global kamp mod malaria, blev ROLL BACK MALARIA PARTNERSHIP Lanceret af: Verdenssundhedsorganisationen (WHO), FN’s børnefond (UNICEF), FN’s udviklingsprogram (UNDP) og Verdensbanken.

Siden 2006, har Y’s Men International været anerkendt som en non-governmental organisation med særlig konsultativ status i FN. Med den ære følger den medfølgende pligt til at gennemføre projekter som fremmer FN’s idealer og mål. Dette projekt erstatter ikke allerede eksisterende YMI programmer som f.eks.Time of Fast

AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT DER FØLGER MED ENHVER RET Det passer med vort motto: AT VEDKENDE SIG DEN PLIGT DER FØLGER MED ENHVER RET

Afrika. Y’s Men International lancerer en verdens- omspændende kampagne for at støtte købet og fordelingen af BEHANDLEDE MYGGENET med tilhørende Medicin-behandlingspakker i det tropiske Afrika.

Y’s Men Internationals MÅL: Indsamle midler til at købe og fordele 20,000 pakker indeholdende: a) Regelmæssig immunisering; b) Vitamin A (eller flere mikronæringsstoffer) tilskud c) Behandlede net (og midler til senere fornyet behandling); d) Anti-malaria pakker til hjemme-behandling af feber.

KAMPAGNENS MÅL: 20.000 net og behandlingspakker

Medlemmer af Y’s Men International, Y’s Menettes and Youth Clubs: FOREN JER I EN VERDENSOMSPÆNDENDE INDSATS FOR AT NÅ VORT MÅL

Dato for kampagnens lancering: FN dag, 24. OKTOBER, 2008

HVOR MANGE MYGGENET PAKKER KAN DIN KLUB BETALE FOR? Omkostningerne pr. pakke er omkring 40 kr. De samlede omkostninger: 800,000 kr.

Inviter en læge til at tale om malariaens globale HVORDAN NÅR DIN KLUB MÅLET?: Involver din klub — lær mere om Malaria. Inviter en læge til at tale om malariaens globale virkninger i jeres klub

Forestil dig vore klubbers styrke når de forener sig i en enkel, verdensomspændende indsats på en enkelt dag.

Kampagnen afsluttes: 31. MARTS, 2009

A T BYGGE EN BEDRE VERDEN FOR HELE MENNESKEHEDEN!