Overenskomst 2011 Kravindsamling   God debat! 1.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Introduktion til OK13. Det generelle resultat 2 årig overenskomstperiode Rammen:  1. år: 0,82 % - da reguleringsordning er i minus => ingen lønstigning.
Advertisements

1 Inspektorforeningens årsmøde 3. marts 2010 Gorm Leschly.
SFO Nydamskolen Medarbejderundersøgelse i Sønderborg Kommune 2012
Hvilken forskel skaber mest værdi for brugerne?
Oplæg for Utdanningsforbundet ved Charlotte Rømer Engel
Arbejdspladsudvikling
Indsæt et billede Klik på det lille billedindsættelses ikon, midt på siden og hent et billede Vælg layout 1. Højre-klik uden for dit slide 2. Vælg et passende.
Debatoplæg ok’o8 Velkommen til medlemsmøde ok’o8.
Foreløbige krav.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. OVERENSKOMST – FAGLIGHED – TRIVSEL OG SYGEPLEJEFAGLIG.
Mulernes Legatskole Trivselspolitik – attraktive arbejdspladser
Følg Yngre Læger og OK 15 yl.dk/OK15. Følg Yngre Læger og OK 15 yl.dk/OK15.
Styringskrav for jobcentre
Tillid Temadag for AMIR
Sundhedsprofessionelles forståelser af patientinddragelse
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE OVERENSKOMST- FORHANDLINGERNE 2011 RESULTAT.
Afrapportering AEM Medarbejdere Den 2. september 2009.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. HVILKEN INDFLYDELSE KAN OK-13 FÅ FOR TRIVSEL.
Opfølgning på TULE xxx Koncern HR
Forslag til planlægning af årets opgaver for kontaktpersonen
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KRAV TIL OK 11 DET REGIONALE OG KOMMUNALE OMRÅDE.
PLO-konflikt orienteringsmøde. Program: Kl Velkommen v. kreds/regionspolitiker Præsentation af DSR og dbio konsulenter Forhandlingerne mellem.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. OVERENSKOMST- FORHANDLINGERNE 2011 RESULTAT.
Billedkommunikation i elektroniske journaler Introduktion til projektet Projektets mål er at teste og udvikle billedbaseret kommunikation som et tværfagligt.
Overvej spørgsmålet. Interview en makker
Workshop om trivselsmålinger SSID – årskonference Rita Jensen Personalestyrelse 29. April 2009.
Velkommen til Grundkursus Tema 1
TR-træf om OK15 Ved Ghita Parry, formand Line Posselt, direktør &
VirksomhedsnetværkCabi – Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder 1.
Jytte Wester TR og medlemsmøder Overenskomstforhandlingerne – 16. marts 2011.
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. HVILKEN INDFLYDELSE KAN OK-15 FÅ FOR SYGEPLEJEFAGET.
Velkommen til medlemsdebat Overenskomst 2011
Orientering fra det politiske liv v. Tina Lambrecht Årskonferencen for TR 3. september 2012.
Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage.
TR UDDANNELSE. Tillidsrepræsentantuddannelsen i Kost & Ernæringsforbundet Som valgt tillidsrepræsentant, skal du gennemføre Kost & Ernæringsforbundets.
National handicapkonference, Nyborg Strand maj 2010 Peter Sørensen Glostrup Kommunalbestyrelse. Socialdemokraterne. Medlem af Socialudvalget. Medlem.
1 OK13 - Det nye ledelsesrum Fra detailstyring til overordnede rammer Kursus for nye forstandere torsdag den 24. oktober 2013.
OK 13 Kravsindsamling Inspiration til klubmødet. Temaer for krav til OK 13 Løn Tryghed Beskæftigelsesfremme Arbejdsmiljø Sektorspecifikke krav.
Psykisk arbejdsmiljø – en styrket indsats
Video med Anders Bondo Christensen om formålet med mødet
Udfyldelsen af spørgeskemaet er arbejdstid
Hvad siger medlemmerne ER vigtigt til OK15
OK18 nærmer sig Hvad er vigtigst for HK Kommunals medlemmer?
Dialogmøde om træningspakker målrettet mennesker med demens
Antal besvarelser: 52.
Tværfaglig, tværorganisatorisk og tværsektoriel arbejde.
Sådan arbejder den gode TR
Visiteret tid til hjemmeplejen samt private leverandører
Temaer for OK18 og en temperaturmåling
De tre offentlige arbejdsgivere Staten – årsværk, heraf ca læger Kommunerne – årsværk,
Overenskomst-forhandlinger 2018
Introduktion til OK13 1.
Rammeaftale 2018 – Baggrund og opstart
Plan for det videre arbejde med uddannelsesprogrammer
Medlemsmøde for statsansatte
Tilføj sted og dato Tilføj sted og dato Medlemsmøde om OK18.
Optakt til samarbejdet om sundhedsaftaler og praksisplan 2014
VELKOMMEN TR møde STAT OK18 Ghita Parry, formand
VELKOMMEN TR stormøde SHK OK18 Ghita Parry, formand
Temadag for inspektorer, pædagogiske ledere og vicerektorer
OK-18 Forlig - RLTN Forhandlingsfællesskabet.
Forløbsbeskrivelse Det nationale ledelsesprogram i sundhedsvæsenet
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Visiteret tid til hjemmeplejen samt private leverandører
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Introduktion til OK13 1.
Det kompetente Nordjylland
Præsentationens transcript:

Overenskomst 2011 Kravindsamling   God debat! 1

Tidsperspektiv Opnåelse af resultat Forhandlings-sammenbrud 2 Medio marts Urafstemningsmateriale sendes ud, afholdelse af urafstemning Opnåelse af resultat 26. April - 23. maj Elektronisk kravindsamling 20. april Kick-off konference 6. Maj TR-årskonference: etiske dilemmaer Juni- september Behandling af krav i Danske Fysioterapeuter Oktober-november Behandling af krav i Sundhedskartellet November - februar Forhandlinger ml. Sundhedskartellet og KL hhv. Danske Regioner Forhandlings-sammenbrud Varsling og iværksættelse af konflikt. 2

Dig og dine kolleger Krav Urafstemning Krav behandles i organisationen Din organisation i Sundhedskartellet Danske Regioner Urafstemning Krav behandles i organisationen Udveksling af krav og forhandling Forhandlings-resultater Sundhedskartellet Kommunernes Landsforening 3

Forslag der gavner alle HVAD ER RAMMERNE? Lønnen vil naturligvis være et tema ved OK11, men vi må erkende, at der også vil komme fokus på andre områder. Der er brug for inspiration til at udvælge disse områder. Brug fantasien Ingen lønfest Forslag der gavner alle

LØN TIL HELE LIVET Hvad mener du? Hvor vigtig er løn for dig? Lønnen skal stige mere end priserne i overenskomstperioden, så købekræften forbedres. Derfor skal din løn løbende forbedres. Forbedringer af din løn kan både ske, når overenskomsterne bliver fornyet, og ved en forhandling på din arbejdsplads, eksempelvis som et lokalt tillæg. Hvad mener du? Hvor vigtig er løn for dig? I hvor høj grad skal der være mulighed for, at din løn kan forhandles lokalt på arbejdspladsen? Hvor vigtig er pension for dig? Andre emner du synes er vigtige. 5

FAGLIG OG PROFESSIONSRETTET UDVIKLING Løbende efter- og videreuddannelse på et højt fagligt niveau og god kvalitet i sundhedsydelserne er to sider af samme sag. Derfor skal det være nemmere at deltage i faglig og professionsrettet efter- og videreuddannelse. Samtidig skal der i det daglige være plads til at tænke over tingene og måden, som opgaverne løses på. Hvad mener du? Hvor vigtig er faglig og professionsrettet uddannelse for dig? Hvad har du behov for, hvis du skal kunne styrke din faglighed og videreudvikle dig på arbejdspladsen? Andre emner du synes er vigtige. 6

DET GODE ARBEJDSLIV Hvor vigtigt er det gode arbejdsliv for dig? Vilkårene for at få arbejdslivet og privatlivet til at hænge sammen skal forbedres – uanset om man er ung eller seniormedarbejder. Det er vigtigt, at der på arbejdspladsen er tid og rum til at skabe de rammer, der er behov for. Det gælder f.eks. i forhold til: Større indflydelse på tilrettelæggelse af eget arbejde Bedre værn om den enkeltes frihed Fokus på arbejde på skæve tider   Hvor vigtigt er det gode arbejdsliv for dig? Hvilke ting i relation til arbejdstiden er vigtige for dig? Hvad skal der til for at skabe en god arbejdsplads? Hvad har du behov for i netop den fase af livet, hvor du er? Andre emner du synes er vigtige. 7

HVAD BETYDER MEST FOR DIG? Hvordan vil du prioritere mellem de tre temaer: Løn til hele livet Faglig og professionsrettet udvikling Det gode arbejdsliv Tegn selv dine streger…

GIV DIN MENING TIL KENDE Følg med på www.fysio.dk/OK11 Klik på Kravindsamling og følg anvisningerne… Jo flere tilkendegivelser - jo bedre grundlag for forhandlingerne!