Bornholm Af Jakob Volf P..

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Advertisements

Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
I RØNNE PÅ BORNHOLM JUNI
Der var engang et ældre ægtepar ....
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
- En ungdomskultur og dens fremtrædelsesformer
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfuld til 7 •Denne weekend er jeg på Strandbo. I går sagde de voksne, at vi skulle.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Samsø Outdoor Explorer.
Amalie og bedstefar bygger legehus
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
Middelalderaften på Ikast Nordre Skole Skrevet af eleverne: Pernille Bjerg Iversen 5A og Mia Søndergaard Jepsen 5B.
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
3 Historier fra det virkelige liv
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Et nyt familiemedlem ankommer til verden
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
1999 Turen går til Herning. Så er det 1999 og vi skal til Herning.
Der var engang en by som hed Tawnswill og det var en dejlig by. Men så kom der et stort monster og hærgede byen og den brændte mennesker, ødelagde bygninger.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
August April august 2007 •5 år og 5 måneder.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er det blevet 2014 og vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Nedenunder.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Hvorfor mistede jeg mit job?
Bornholm Bornholm kaldes også for klippeøen eller solskinsøen. Øen har et areal på 588,5 km² og der er indbyggere (2010)
Irak.
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Overvældet af Jesu opstandelse!
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En af de dage I dag vågnede jeg for tidligt som sædvanligt.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
Dåserydderen A Videbæk Skole
En røde kors rapport om Oksbøllejren Sundhedstilstanden Klik her.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet tid til at høre lidt om hvad Solsikken har oplevet.
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
»En mand havde to sønner
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Barndommens gade Af Tove Ditlevsen.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Den sidste vinter-eftermiddag. Det var en vintereftermiddag. Der var helt hvidt. Der var is på søen og sneen faldt.
11. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så blev det tid til årets første nyhedsbrev. Nedenfor kan I læse, hvad vi har oplevet de.
De formår at integrere julemarkedet godt med omgivelserne, fordi de har valgt at ligge den på broen hvor mennesker bliver nød til at passere hvis det.
Lærings- og praksisfortælling
Samson Og Dalila.
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Skatteopkræveren Zakæus
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
min sommerferie på malorca
Spanien Næste dag Skulle vi Handle STORT! Ind Sammen med Line og pernilles.p Familie Og det tog 2 Timer!!!!!!! Og Så Skulle vi ud og bade. I Dag Skulle.
Hej her er noget om min ferie !!!
Min sommerferie. På tur med gården.
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
Min sommerferie Lidt før min sommer ferie fik jeg en hundehvalp
Præsentationens transcript:

Bornholm Af Jakob Volf P.

Dag 1 Vi startede på Holstebro banegård, hvor vi med bus tog til Herning for at tage toget til København H. Da vi havde været på hoved banegården i 1½ time, skiftede vi til toget til Ystad.

Fra Ystad tog vi færgen, hvor alle prøvede at blive blæst omkuld ude på dækket, hvor der var meget blæst. Da vi ankom til Rønne havn, tog vi en bus til vandrehjemmet Sjøljan. Da vi kom til vandrehjemmet, og havde pakket ud, ringede de fleste hjem, for at sige de var ankommet. Efter det udforskede vi området omkring vandrehjemmet. Om tirsdagen kørte vi op til Rytterknægten med vores gode buschauffør Claus, (sådan nogle gode buschauffører burde vi også ha i Holstebro). Efter vi havde været oppe i kongemindet, som ligger på Rytterknægten, tog vi til Ekkodalen. Dag 2

I Ekkodalen så vi masser af skotsk højlands kvæg, der blev drevet op fra engen af en sur mand. Alle råbte også, fordi vi havde fået af vide, at der var ekko men det passede ikke. Derefter kørte vi lige et smut forbi Dueodde strand ,hvorefter vi tog til byen Svaneke. I Svaneke så vi både en bolsje, lakrids og karamel butik. Vi spiste også madpakker ude på klipperne. Efter vi alle havde fået fyldt vores maver op, var alle klar til en tur i brændegårds haven. Hvor der både var kæmpe vandrutsjebaner, dyr og alt muligt andet.

Dag 3 Vi startede alle dagen med at gå til Hammershus, hvor vi på museet fik fortalt en masse om Leonora Kristine og Corfitz Ulfeldt. Det foregik på den måde, at nogle af os inkl. Mig selv skulle have kostumer på og lave en slags rollespil.

Her ses de medvirkende fra højre: Helene, Mig selv, Emil, Tobias, Lea, Mads, Peter og Morten

Da vi var færdige med museet, gik vi en tur på borgen med vores guide (som var virkelig god). Derefter gik vi hen til Opal søen, hvor vi skulle rappelle og klippe klatre. Det foregik sådan, at vi først rappellede ned ved en mand, som hed Thor Og når vi så var kommet ned, gik vi over til en, som hed Odin. Ved Odin fik vi spændt et reb fast i vores karabinhage, og så skulle vi bare klatre op og så ned. Da vi kom tilbage til vandrehjemmet, slappede vi bare af.

Dag 4 Vi kørte med Claus til Helligdoms klipperne og den sorte gryde. Sidst nævnte har ikke noget at gøre med en jydepotte eller en gryde, nok mere en gyde for det er en lang, smal og mørk gyde/gang. Punkt 2 på dagsordnen var Gudhjem, hvor der var mulighed for røget sild og Bornholmer softice, (som før hed Krølle Bølle is).

Efter det kørte vi til Østerlars rundkirke Efter det kørte vi til Østerlars rundkirke. Ved kirken så vi den gamle rustvogn, og inde i kirken var der en masse kalk malerier. Vi kom også helt op i toppen af kirken. Dagen sluttede på Natur Bornholm, hvor vi lærte en masse om sten, grundfjeld og tidsrejser.

Dag 5 Den femte dag stod på hjemtur. Hvor der var tid til at sove, drikke juice, cola eller hvad man nu ellers lige havde lyst til. Dagen sluttede så i Holstebro, hvor vi blev modtaget af vores forældre.

Medvirkende: 7.A fra Halgaard skole.

Vores lærere: Knud og Mette Andre: Vores buschauffør Claus Damen fra Natur Bornholm Thor Odin Obelix og alt det andet personale fra Sjøljan Og guiden fra Hammershus.