Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Min sommerferie. På tur med gården.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Min sommerferie. På tur med gården."— Præsentationens transcript:

1 Min sommerferie. På tur med gården.
Vi kørte med bus til Thise Ladegaard. Turen var lang men endelig kom vi derover. Der var mange dyr, her kan du se et marsvin.  Det var en han som hed krølle for den havde Helt krøllet pels. Og her kan du se en skildpadde.  Den var helt ru på arme og ben, Skjoldet var helt hård.

2 Tur til København. På ginisrakortbogs Moserum . Her er Thea ved siden
Af verdens mindste Dame . Tur til København. På ginisrakortbogs Moserum . Her står jeg foran verdens højeste mand.  Han blev kun 18 år gammel , så døde han fordi Hans krop ikke kunne holde til at han voksede Hele tiden! Hans hænder var 10 gange så store Som hans jevnalrende! Her er verdens ældste mand Han blev 127 år gammel. Her er verdens fedeste mand Han spiste kun slik og fløde- Kager.

3 Her er en mand der kun spiste jern
fx. Skruer, flasker og endkøpsvovne . Her kan du se noget han har spist.

4 Tur til Københavns tivoli.
Vi prøvede mange ting i Københavns tivoli. Vi var sammen med Karsten og Gustav de bor i København Karsten er min fars halv bror Og Gustav er 3 år og er Karstens barn. Vi prøvede blandt anet en kamel rutsjebane som gik op og ned Igen og igen. Her ser du mig, Thea, far og Jeppe side og vente på at den Stater.

5 Fødselsdag hos Thereses animal .
Terese ragede og spurte om vi ville komme til hines animals Fødselsdag. Den hedder Alberte. Hun har også en bildaber Den hedder perle. Thea k var der også hun hade også Sin bildaber med den hedder biger. mig og Thea hade også Vores buildaber med. Min hedder tulle og Theas hedder dea. Vi dansede stop dans og fik pølsehorn, nudler og kage der Var deket bor både til os og bamserne. vi hoppede på trampolin Og gik tur med en hund der hedder molli.

6 Ridelejer. Vi lavede en lille ridelejer hjemme hos os viendviterede to piger. Den ene hedder Rikke og er på vores alder og den anden hedder Heidi og er 13 år de hade bække deres heste med. Heides er brun og Rikkes er hvid Heidis hedder glarnni og Rikkes hedder frig her kan du se dem Vi rad på vores ride bane for vi har også en hest han hedder glani her Kan du se ham. De sov der to nætter den ene Nat sov vi i telt og den anen På luftmadras i stuen.

7 Her er 2 tarjninger i sort hvid jeg har tarjnet.
Det er en kan guru Med en unge i sin pung. Det er en hest med Deken på.

8 Slut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FOR MIN SOMMER FERIE


Download ppt "Min sommerferie. På tur med gården."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google