Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

De formår at integrere julemarkedet godt med omgivelserne, fordi de har valgt at ligge den på broen hvor mennesker bliver nød til at passere hvis det.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "De formår at integrere julemarkedet godt med omgivelserne, fordi de har valgt at ligge den på broen hvor mennesker bliver nød til at passere hvis det."— Præsentationens transcript:

1

2

3 De formår at integrere julemarkedet godt med omgivelserne, fordi de har valgt at ligge den på broen hvor mennesker bliver nød til at passere hvis det skal over på den anden side. Så det ender med at folk skal gå igennem julemarkedet.

4 Der er meget af de varer som var på julemarkedet som passede ind, der var ikke rigtig noget som ikke passede ind i julemarkedet. Vi fandt sådan en støtte organisation hvor man kan smide mønter ned i. Det er ikke upassende men lidt anderledes at have sådan noget med på et julemarked. Men det passer godt ind fordi man er i december måned og er i julestemning og nok har lyst til at give lidt til organisationer.

5 Man har valgt at ligge et pariserhjul på dette julemarked fordi man får udsigt overbyen hvis man sidder oppe i pariserhjulet og se hvor smukt julemarkedet er om aften med det vilde julelys.

6

7 Vi får ikke lyst til at købe her, fordi at boderne ligger om af en kirke og det virker ikke rigtig som et julemarked som de andre fordi det ligger op af en meget trafikerede vej og der er faktisk ikke meget plads fra juleboderne og ud til den trafikerede vej. Og man kommer ikke rigtig til at føle den der julestemning. Som ved de andre julemarkeder

8 Man skulle finde en anden placering af dette julemarked, fordi den ligger dårligt og at man ikke kan få mange mennesker til at komme forbi dette marked.

9 Ja det kunne vi godt. Der kunne være julemarked tilsvarende sted i Danmark som ved Domkirken i Århus og i Ribe.

10

11 Nogle folk vil nok synes det er hyggeligt at julemarkedet er klemt op af store bygninger, mens andre vil nok mene det vil være stressende hvis der er mange mennesker over det hele og at man ikke kan komme fra sted til sted til julemarkedet.

12 Mange folk vil være stresset fordi at folk render rundt over det hele mange er nok stresset fordi de skal købe julegaver og fordi der er alt for mange på julemarkedet at man ikke kan komme rundt uden af skubbe til andre folk.

13

14 Det bliver hyggeligt at gå gennem gågaden når man kan se der er masser af julelys og jule ting og jule musik hele vejen ned af gågaden. Omsætningen vil da helt klart være større når der er masser af boder gennem hele gågaden.

15 Ja det kan man godt, Vejle har også en fin stor gågade hvor der er mange mennesker der går igennem hver dag.

16 3. Der kan købes mange forskellige alkoholholdige drikkevare i de forskellige boder i gågaden ville det være en idé der kunne bruges i Vejle og hvordan tror du det ville influere på stemningen i gågaden i Vejle og dermed på julehandlen i Vejle? Helt klart en god idé der kunne bruges i Vejle, de fleste folk elsker at få en øl eller dele en med en god ven. Det gør da helt klart at stemningen bliver bedre og det vil kunne hjælpe med at øge salget på julehandlen i Vejle.

17 Julemarkedet 6

18 Det er stort og flot der er blevet gjort meget ud af det på dette julemarked i forhold til de andre.

19 Det ligger på Rådhuspladsen. De har gjort det sådan meget sammenlukket så man har en følelse af der ligesom ikke er en ende på det.

20 Det falder ikke så godt ind i omgivelserne på den måde, at julemarkedet er meget er lavet meget gammeldags og det passer ikke helt til omgivelserne som den ligger i fordi det er i en storby lige ved Rådhuspladsen i Tysklands anden største by. Det burde have lagt dybt ude i en svensk skov.

21

22 Kartofler med græs og pølse. Pandekager med Nutella. Gløgg. Slik og mandler. Hotdog. Belgiske vafler. Pattegris. Champignoner bagt i smør. Kager.

23 (Kan bruges) Belgiske vafler. Pandekager med Nutella. Hotdog.Gløgg.Kager. Slik og mandler. (Kan ikke bruges) Champignoner bagt i smør. Pattegris. Kartofler med græs og pølse.

24 Æbleskiver.Karrypølser. Slik og kager.


Download ppt "De formår at integrere julemarkedet godt med omgivelserne, fordi de har valgt at ligge den på broen hvor mennesker bliver nød til at passere hvis det."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google