En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Foreningsudviklingstesten
Advertisements

Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Nye samarbejdspartnere – nye udfordringer
Struktur: ”Quiz og byt”
Spilleregler. Du sidder til bords med to modstandere og spiller for dit hold.
Sekvens 3: Diskussion i fokusgrupper Skolenetværk vedr. formativ evaluering og udvikling af skolekultur Arbejdsseminar 1, Fredericia Gymnasium 15/1/14.
Arbejdspladsudvikling
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Introduktion til Det Praktiske Projekt Det Praktiske Projekt Udvikling og skriveproces.
Bytte   PowerPoint  .
Vold og job Viden, inspiration og værktøjer : Velkommen 12.15: Hvad ved vi om vold og trusler? 12.50: Spil dig til en god dialog 13.20: Pause 13.35:
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
Spilleregler.
Å.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
Mødeledelse og deltagelse
Videreudvikling af ide 2&2
Workshop om læringsmiljø – Hvad, hvorfor og hvordan?
Relationer – børn og voksne
1 Wischmann Innovation © BESTYRELSENS OPGAVER. 2 Wischmann Innovation © - udvikle visioner, mål og strategi Det er generalforsamlingen, som godkender.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
INNOVATIONSFORUM # 3 VIDENSBEARBEJDNING EKSPERIMENTER OG METODER.
Drejebog Program Café-debat metode Praktiske forhold Intro Cafedebat
Samarbejdsøvelse En lille øvelse, hvor man samtidig får lejlighed til at vise sin kreativitet.
Spilleregler. Del spillerne op i hold. Holdene konkurrerer om at finde de rigtige svar i materialet.
Velkommen til Green Field. Hvad er Green Field? På Green Field er alting muligt: Her er ingen restriktioner Her kan man udfolde sig Her er alle imødekommende.
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
ITNET2 Præsentation 22: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum”
SSO Orientering om Større Skriftlig Opgave SSO er en skriftlig eksamen SSO er en eksamen - ikke bare en almindelig opgave Rammerne for SSO er bestemt.
Godmorgen - og velkommen til alle de nye. Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Nu vi samlet er igen og et år er gået Karlslunde vi sidst tog.
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
Hvad gør vi sammen, når vi kommer hjem? DET FÆLLES BEDSTE – Næste-skridt-workshops søndag d. 24. april kl. 10 – 14 for dit lokalområde. Forslag til facilitering.
Dagens program Hvem er jeg Formålet med workshoppen Forskning omkring fysisk aktivitet i undervisningen Formål med fysisk aktivitet i undervisning Hvordan.
Fra vidensdeling til produsage. De sociale medier er her, eleverne bruger dem, og Man kan ikke forbyde dem i klasseværelset. Fra vidensdeling til produsage.
Den Sociale Højskole/ Introduktionsdag ©Visionpool Aps Spilleregler i en god gruppe Workshop, Den Sociale Højskole, 9. juni 2008.
Educational Battle seminar. Vejledning til PP Alle blå PP er skjult for deltagere. Anvendes som huskesedler af facilitator.
Introduktion til øvelsen ”Bidrag til kerneopgaven” Formål med øvelsen Forberedelse Indledning Runde 1 Runde 2 Runde 3 Afslutning på øvelsen 2.
Orientering om Større Skriftlig Opgave 2017
Sælg mere, og finansier din virksomhed. Med statsgaranti.
Modul 3.3 – At arbejde med læring
Velkommen til undervisning af arbejdsmiljøgrupper
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Fyraftensmøde Det gode monitoreringsbesøg
10 minutters kollegial coaching før kundemødet
Efter Karl Henrik Flyums modeller
projekt eller lignende
Begynd med at åbne
Lektion 5 Formålet med denne lektion er at følge op på, hvordan det går med fællesskabet og klassekulturen samt at afrunde makkerskaberne. Alle rettigheder.
Fokus på kerneopgaven Kom godt i gang…. Til proceslederen:
Instruktion s. 1/3 : Introduktion CAMPUS+ forberedelse.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Personalemøde – opfølgning på MTU
Design Thinking Consultant Agnete Design Thinking Consultant
Lektion 5 Formålet med denne lektion er at følge op på, hvordan det går med fællesskabet og klassekulturen samt at afrunde makkerskaberne. Alle rettigheder.
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Fremtidens mål for SAB 23/5 – 2018 Formål med mødet: At sammensætte en styregruppe, der kan træffe overordnede beslutninger samt varetage SAB’s samlede.
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
FN’s Verdensmål som konkurrenceparameter: Guide til interaktivt spil
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Velkommen til 2. og 3. Introdag Copenhagen Loud Festival
Fra anledning til udvikling
Fremtidens mål for SAB 23/5 – 2018 Formål med mødet: At sammensætte en styregruppe, der kan træffe overordnede beslutninger samt varetage SAB’s samlede.
A tool for the assessment of strengths and weaknesses in NGOs
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2019
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Narcotics Anonymous’ SERVICESTRUKTUR.
Præsentationens transcript:

En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts Åbn med et øjebliks stilhed, en NA-bøn efter dit valg og introduktioner. Slide 1: Titel slide Velkommen! Vi er her i dag for at introducere bogprojektet Dagens Åndelige Princip. Som alle NA litteratur-projekter, vil denne bog blive skrevet af addicts, for addicts. Vi er glade for at I er med os i dag, fordi dette er hele fællesskabets indsats og vores bidrag er nødvendige. Vi skal udvikle nogle af de inputs, der vil blive brugt i bogens tilblivelse. En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts

Et Projekt er født WSC 2018 godkendte projektplanen, en arbejdsgruppe er blevet dannet, og vi vil skabe noget materiale for dem at arbejde med. Slide 2: Et Projekt er født Projektplanen for denne bog blev godkendt af World Service Conference i maj 2018. En arbejdsgruppe blev dannet, og de har brug for materiale fra os. I dag skal vi læse, tænke, snakke og skrive om åndelige principper, og nogle af vores ideer kan blive brugt til den nye bog.

Før du skriver Hver lille gruppe vil ... Vælge et åndeligt princip Identificere et eller flere citater fra NA-litteraturen om det valgte princip Diskutere det åndelige princip og hvordan det relaterer til litteraturen og din oplevelse (Tal i godt 10 minutter!) Slide 3: Før du skriver Workshop facilitators kan ønske at vælge to eller tre principper at fokusere på og / eller gøre arbejdet med at identificere et par citater om hvert princip for små grupper at arbejde med. Sørg for at grupper bruger mindst 10 minutter på at tale om princippet. Dette vil være en stor hjælp, når de begynder at skrive. Klik på musen for at starte en 10-minutters timer

Tid til at skrive! Det er bare at dele på papir Fokuser på at kommunikere ideer, ikke skrive poesi Bare skriv - vandet strømmer ikke, før vandhanen er tændt Tid til at skrive! Slide 4: Tid til at skrive! Vi håber, at samtalen var nyttig, for nu er det tid til at skrive. Vær ikke bange! Du kan skrive alene eller med en partner. Formatet bliver som Bare for i dag, så det begynder med det citat I diskuterede, og du vil skrive i hovedafsnittet og, hvis tiden tillader det, refleksionen. Klik på musen for at starte en 10-minutters timer

Vis og fortæl Efter tur læser I, hvad I skrev for jeres gruppe Slide 5: Vis og fortæl Dernæst går vi bordet rundt og læser, hvad vi skrev.

"Et medlem delte ..." Kan vi få nogle få frivillige til at læse, hvad du eller et andet gruppemedlem skrev? Slide 6: "Et medlem delte ..." Bed om frivillige til at læse op for hele lokalet.

Tak! Vi indsamler alt hvad vi har skrevet og sender det ind. Slide 7: Tak! Tak for deltagelsen i dag. Vi vil indsamle, hvad I har skrevet og sende det til arbejdsgruppen i NA World Services. Mange tak til Hvad er næste skridt? Besøg www.na.org/spad for at forblive opdateret.