Hvorfor køber man ikke ind i Skovlundecentret

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Borgermøde i Søften 26 marts 2012
Advertisements

15 OKTOBER 2012 RETHINK BUSINESS 1 Projekt "Rethink business" handler om at styrke din virksomheds forretning. Det kan være i forhold til indkøb af materialer,
-En lærerig arena for alle aldre
Fynske infrastrukturforhold Fynsk Erhverv Den 26. juni
Hvordan håndterer vi frikvartererne?
Alt er startet med en tanke! Tænk: Hvis vi nu vidste hvor alle var på vej hen…. ? Så skulle vi blot komme derhen først! Og så ville vi kunne tilbyde en.
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
Udviklingen i butikstyperne
Undervisningsmiljø undersøgelse fase 2
Hvad er korruption? En kort introduktion
Når to mennesker gør det samme… …og så alligevel ikke.
Brødrene Dahl samarbejdspartner med Jysk Klima Center
Backoffice præsentation
14 Distribution Oversigt Opgaver i distributionskæden
Bolig selskabernes Landsforening– Almene lejeboliger - Maj/Juni Almene lejeboliger - Danmarkspanelet - Maj/Juni 2010.
Velkommen Kommunikationschef Henrik Theil, FDIH Food Online Danmark på nettet i en global verden 8. oktober 2009.
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Jespersen & Laursen Erhvervs- og organisationspsykologer Spørgsmål du kan overveje  Hvordan bliver du inspireret i dit arbejde?
Samarbejde bibliotek og uddannelse – et bud på hvordan
FC HUSET - et konferencesystem som First Class er li’som et hus, der arbejdes og samarbejdes i. Denne lille Power Point forsøger at beskrive First Class.
Valg til Skovlunde Lokalråd 2006Side 1 Skovlunde Lokalråd - hvad laver vi ? Valg til Skovlunde Lokalråd 1. marts 2006.
Dialogisk læsning – Eksempler på spørgsmål
Det er sjovere at yde en indsats, når vi arbejder godt sammen!
Boligselskabernes Landsforening – Danmarkspanel - Januar A&B ANALYSEs Danmarkspanel - Boligselskabernes Landsforening - Januar 2010.
Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der.
GRUPPEDRØFTELSER En af forældrene bedes lave notater på det omdelte papir. Vælg eventuelt en ordstyrer blandt forældrene.
Martin Klitskov, Niclas Kønig, Frederik Thomsen og Rikke Nors
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Hvorfor netværk? Det er en udfordring for ledelsen at: -kunne give fagspecifikke råd -samle alle god erfaringer og give dem videre -Formidle alle aktiviteter.
Kap 19 E – handel Kapitel 19.
Business to Business På den JYSKe måde…...
Der koncentreres i denne serie (nr. 1 af 2) på markante skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering. Det er ikke helt det samme som skift fra fin-
Udvalget for lokaleanvendelse Midtvejsseminar Rebild 2010.
- sammen med glade mennesker
Senior Festival Hvor ord svigter, ”taler musikken” Udarbejdet af: Peter, Younas, Katarina og Nina.
Systematisk problemløsning i kriminalitetsbekæmpende funktioner
Årsmøder og generalforsamlinger 2015
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
Lektion 26: svar på repetitionsspørgsmål 1.Hvorfor er udviklingen i erhvervsstrukturen afgørende for udviklingen på handelsbalancen? Det er afgørende for.
Vildledningssager - Frisk Undersøgelse om ”Vurdering af vildledningssager” Gennemført af CEM Institute – Voxmeter for Fødevarestyrelsen.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Kundetilfredshedsanalyse – [måned år] Kundenavn. 2 Overblik.
KAN MAN GAMBLE SIT LIV VÆK? - En præsentation om gambling og ludomani Selvmord Arbejdsløshed Skilsmisse Løgn Sygdom Kriminalitet.
Digitalisering af fremtidens bilsalg brugtbilsalg Nyborg 6. juni 2013.
WORKSHOP 1A, DLF-kursus, Brandbjerg, 25. november 2015.
Som mennesker og ledere udvikler vi os kun ved at sætte os selv og vores selvforståelse på spil – vi må lukke tvivlen ind, for at lære noget nyt. Vi vil.
Kerneopgaven i forandring XX arbejdspladse – den xx.xx.201x.
Parkering langs metrolinjen Amager Strand til Femøren.
Stxstudentereksamen.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Hvad er benchmarking Benchmarking betegner et forbillede, som udgør udgangspunktet for bedømmelsen af en præstation i en eller anden henseende. Benchmarking.
Parametermix - distribution
TEMA 1 Kortlægning: Mobilitet i hverdagen
Velkommen til undervisning af arbejdsmiljøgrupper
733 – Herre, jeg er ikke mere min egen, 1, S1
Se mere om L21 ansøgning på
Pris som handlingsparameter
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
PROGRAM mandag den Kl.9:30-10:00
Unges udsathed i forandring?
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Slagterbutikken - teori
Jan Christiansen Nyborg Gymnasium
Tæt trafik.
Morale og dannelse i uddannelse
Idékatalog for design af fødevareemballage som kan mindske madspildet
Klar til smart vækst / GATE21
Hvem er du? Når alle er klar: Tryk på den karakter, du har valgt.
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Hvorfor køber man ikke ind i Skovlundecentret Sammendrag af Skovlunde Lokalråds brugerundersøgelse (Juni 2013)

Lokalrådets brugerundersøgelse Brugerundersøgelsen blev gennemført i 2013 Der var stadigt nogle butikker tilbage Men de var hastigt på vej væk Lokalrådets undersøgelse havde fokus på dem, der ikke handler i Skovlundecentret Den professionelle analyse havde fokus på dem, der handler i Skovlundecentret Hvorfor handler man andre steder? Man kan ikke længere få det, man har brug for, i Skovlundecentret Man kan ikke hente inspiration (man kan jo ikke få noget…) Ikke behageligt at gå rundt i et nedslidt center med tomme butikker Årsagen er ikke, at det er mere bekvemt at købe ind andre steder …og ikke at det er billigere Hvor handler man andre steder (åbent spørgsmål)? Dagligvarer i Føtex Lautrupparken og Netto Lundebjerg Andre varer primært i Herlev og Rødovre centrene, sekundært i Ballerupcentret Internettet udgør en relativt lille del Hvis man kunne få tingene i Skovlundecentret, ville man købe dem dér Større centre er gode til shopping-udflugter Hvis man alligevel skal et andet sted hen, køber man også sine andre ting dér Man skal altså i de fleste tilfælde kunne få de nødvendige varer lokalt

Udpluk fra resultatet af brugerundersøgelsen Hvor foretager du dine indkøb? Hvor meget og hvor køber du nedenstående varer? Hvis man kan få det meste lokalt, køber man det dér Hvis ikke, køber man det hele et andet sted Hvorfor køber du ind andre steder end i Skovlunde Centret? Vil vi ændre Nedslidt - trænger til modernisering Uinspirerende at gå i - for mange lukkede butikker Skal overdækkes mod sne og regn Mangler sammenhæng (3½ center) - butikker for langt fra hinanden Større udvalg af butikker Bland forretninger og caféer - udnyt torvet med bænke og borde Mangler butikker med det rigtige udvalg / kvalitet Supermarkeder skal ikke udkonkurrere specialbutikker For mange ens butikker - fordel de gode butikker Ikke kun billige tøjforretninger og madsteder Parkering uden P-selskab Skoforretning, isenkram, radio/tv, Boghandel/kontor Kan vi lide Centralt i Skovlunde - tæt på bopæl Åbent center - frisk luft, kan mærke årstiderne Lokalt og overskueligt Hyggeligt og med personlighed Man møder dem, man kender Godt udvalg af dagligvarer Venlig betjening - man kender de ansatte. God stemning Gode aktiviteter Gode parkeringsforhold