Skolebestyrelsens årsberetning

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Orientering om skolebestyrelsesarbejdet
Advertisements

Vi arbejder i bestyrelsen på at sikre og føre tilsyn med, at den rette kurs sættes og holdes. Overordnet retning og overblik, vi arbejder ikke ”i maskinrummet”.
Skolebestyrelsen  7 forældrerepræsentanter  2 medarbejderrepræsentanter  Alle skal udfylde en tavshedserklæring  2 elevrepræsentanter  Alle har stemmeret.
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
Skolebestyrelsens kompetencer og tilsynspligt
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Aftale om et fagligt løft af folkeskolereformen
Skolebestyrelsens årsberetning 2008
SKOLEBESTYRELSENS OPGAVER FOLKETINGET BYRÅDET UNDERVISNINGSMINISTERIET BØRNE- OG UNGDOMSDIREKTØR SKOLEBESTYRELSEN: 7 FORÆLDREREPRÆSENTANTER 2 MEDARBEJDERREPRÆSENTANTER.
Møde med skolebestyrelsen, Østbirk Skole,
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Skolebestyrelsen Forælder specialklasse Medarbejder Elev Leder Ekstern repræsentant?
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Velkommen i skolebestyrelsesarbejdet 2012.
BYRÅD SBU Skolebestyrelser Skoleforum Styrelsesvedtægt.
Skolebestyrelsens årsberetning Skolebestyrelsens opgaver Skolebestyrelsen fastsætter principper for skolens virksomhed, herunder om –undervisningens.
Skolebestyrelsens årsberetning  På grund af lock outen har skolebestyrelsen ikke kunnet gennemføre årsberetningen som vanligt med et tidssvarende foredrag.
Kursusaften for nyvalgte skolebestyrelser 21.november 2012.
Hvad laver en skolebestyrelse? Skolebestyrelsen har indflydelse på alle områder, der vedrører skolens virksomhed inden for rammerne af folkeskoleloven.
Møde i forældrebestyrelsen den 9. maj 2016 Bu Grindsted Vest.
Velfærdseksperimentarium, Odense Samarbejdsforum for frivilligt socialt arbejde Den 14. marts 2013.
Folkeskolereformen og valg af ungdomsuddannelse Årsmøde for Danske Erhvervsskoler, 24. maj 2016 Trine Ladekarl Nellemann Rektor, Next.
HANDLING OG PLAN1 Brancheskolernes nye styrelsesordning NOTAT Vedr. OVERGANG TIL SELVEJE.
Kursus for skolebestyrelsesmedlemmer 27. oktober 2014.
Skolebetyrelsens virke. Hvad SKAL skolebestyrelsen AFGIVE BERETNING INDKALDE skolens forældre mindst én gang årligt for at drøfte skolens virksomhed BESVARE.
Måske for bredt? UURS konference 2016 EGU vejleder Søren Krabbe UU Roskilde/Lejre.
KNÆK KODEN Det samfundsfaglige område Opgaveformulering 2 – Danmarks økonomi.
Forældreinfomødet mandag Skovvejens Skole Velkomst v/ distriktsskoleleder Gitte Graatang Aftenens emner: En fusioneret skole – første.
Velkommen til Nordregårdsskolen Informationsmøde for forældre til 5-6 årige børn.
Sund By temagruppemøde ”Mad og måltider” D. 10. maj 2016 Sedsel N. Gyldenløve, Sundhedskonsulent i Frederikssund Kommune Handleplan til Frederikssund Kommunes.
Kommunalstyrelsesvedtægt og økonomisk styring. KANUKOKA Kalaallit Nunaanni Kommunit Kattuffiat Stiftet 24. juli 1972 ” Foreningens formål er at varetage.
Bestyrelsesmøde Frederiksbjerg Dagtilbud 9.December 2015.
Faktaark vedr. fælles ledelse Hvorfor arbejder vi i Skoleforvaltningen med projektet Fælles ledelse? I forberedelsen af Budget 2016 behandlede Skoleudvalget.
Mintzbergs former og kræfter på Realskolen. Adm. Leder Pæd. Leder FO-leder Bestyrelse Skoleleder -Relation til fagforening -Forskning og udvikling -Lønninger.
Præsentation til forældremøde 2016 Skolebestyrelsen Præstø Skole.
Det værdiskabende samarbejde mellem bestyrelse og ledelse
Samarbejde for trivsel i skolen i Danmark
Hvor gør du af din bekymring for dit barns skolegang?
Et fælles grundlag for forældresamarbejde Et godt samspil mellem forældrene og de ansatte i dagtilbud og på skolerne er en styrke i den lokale indsats.
Antal besvarelser: 52.
Tænketankens vision i en skolekontekst
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Skolernes kvalitetsrapport
Børnehuset Peblingevej
MTV – speciallægekursus i samfundsmedicin
Målet med at give nogle elever en transitmentor
Den fremadrettede strategi for Ishøj Skole mod 2014
Tro på dig selv - det gør vi
Skolernes kvalitetsrapport skoleåret 2016/2017
Aula: hvordan vil vi bruge det i forældresamarbejdet?
Velkommen til Brøndbyvester skole og SFO.
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Kursus for nye efterskoleledere
BADMINTON.
Sund Mund til Byens børn
Undervisningspligten
Det vi skal de næste tre kvarter
Skolebestyrelsens dialogmøde 2008 Kom og mød din skolebestyrelse
Skolebestyrelsens Årsmøde 2018
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Princip for kontaktforældre
Børne- og undervisningsudvalget den
Skolebestyrelsens principper
Skovbyskolen – den nye skole - formandsberetning
Ønske om sammenhængende uddannelsespolitik
Velkommen til Risskov Skole
Årshjul Baggrund Indholdet i Årshjulet tager udgangspunkt i Folkeskolelovens § 44, stk. 1 som siger, at skolebestyrelsen har pligt til at føre tilsyn.
Skolebestyrelsens årlige orienteringsaften
professionsideal for lærere
Elevtrivsel Gymnasier og VUC'er 2018
Elevtrivsel Erhvervsuddannelser 2018
Præsentationens transcript:

Skolebestyrelsens årsberetning Året der gik

Skolebestyrelsens sammensætning Skolebestyrelsen består af 9 medlemmer. De 5 er valgt af og blandt skolens forældre 2 er medarbejderrepræsentanter 2 er elevrepræsentanter Distrikts lederen og skolens mellemtrin afdelingsleder deltager desuden i bestyrelsesmøder og varetager sekretærfunktionen Det er skolebestyrelsen opgave at føre tilsyn med skolens virksomhed at fastsætte principper for skolens virksomhed at godkende skolens budget at godkende skolens undervisningsmidler at fastsætte skolens ordensregler at afgive indstilling om ansættelse af lærere og skoleledere Den nuværende skolebestyrelse blev valg i 2014 Der er valg til ny skole bestyrelse i Maj 2018

Fremtidige arbejdsopgaver Skolebestyrelsen ville i løbet af 2016 bl.a. arbejde med: Ombygning af skolen Opfølgning og implementering af den nye skolereform Opfølgning på De kommunale målsætninger 2014 – 2018, med fokus på det musisk/kreative og sundhed ”Et sundt liv i Vallensbæk” Opfølgning og visioner vedrørende vores skoleprofil for fremtiden Gennemgang og revidering af skolens principper Følge udviklingen inden for den økonomiske ramme Trivsel på Pilehaveskolen Og meget andet

Vi har i år arbejdet med følgende emner og opgaver Status på renoveringen/ombygningen. Har været et fast punk for at følge de løbende udfordringer, der er med at få en skole til at fungere selv om 40% er under ombygning Informations strategi. Hvor der udarbejdes et informationsbrev 4 gange om året, som beskriver Årets gang i skolebestyrelsen. Der beskriver skolebestyrelsens faste arbejdsopgaver over året

Vi har i år arbejdet med følgende emner og opgaver Sammenhængskraften – den røde tråd. Det betyder udarbejdelse af en velkomst folder, gensidige forventninger, parathed, opdragelse, samarbejde, opbakning og respekt Skolens værdigrundlag ”Et godt Grosted” Spisepausen Årets forældremøder Jobbank med forældre der kan inddrages i undervisningen

Vi har i år arbejdet med følgende emner og opgaver Status på skolens økonomi Gensidige forventninger på Pilehaveskolen. Fokus på gensidige forventninger mellem forældre, børn og medarbejder 10. Klasse. Hvilken profil og hvilket tilbud ønsker vi at give til de unge i fremtiden? Kontaktsforældrenes rolle. Hvad kan vi forvente og hvordan kan de inddrages? Lærernes dag. Initiativ til at fejring af hverdagens helt Borgmester møde ”Politisk vision for folkeskolen i Vallensbæk”

Vi har i år arbejdet med følgende emner og opgaver Forældretilfredshedsundersøgelsen 2016 Skolens regnskab for 2016 & budget for 2017 Interne overgange & brobygning National test. Hvordan og hvorledes kan vi arbejde med resultaterne og forbedre elevernes læringsprogression? Principper for skolehjem samarbejde

Vi har i år arbejdet med følgende emner og opgaver Madordning – Sandwichmanden ønskes tilbage Toiletkampagne – Hvordan bruges puljen på de 50.000kr bedst? Elverådet er på sagen Hørings svar Budget 2017 Forslag til mulighedskatalog Antal elever i de kommende 0-klasser 3 spor kontra 4 spor

Vi har i år arbejdet med følgende emner og opgaver Overordnede budget prioritering 2017 Børnetal : 715 elever i 2010 til 740 elever i 2016 Forældrehenvendelser

Fremtidige arbejdsopgaver Skolebestyrelsen vil i løbet af 2017 bl.a. arbejde med: Løbende gennemgang og revidering af skolens principper Er disse tidssvarende? Hvad kan vi gøre bedre? Følge udviklingen inden for den økonomiske ramme Trivsel på Pilehaveskolen Ombygningen – kom vi i mål? Og meget andet Er der nogle ønsker?

Du kan læse mere på skole intra https://pilehaveskolen.m.skoleintra.dk Søg og du skal finde mere info om skolebestyrelsen og meget andet godt!!! Husk at komme til valg af den nye skolebestyrelse og giv din mening til kende!!!