5 gode argumenter for hvorfor det skal til din klub

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Set i forældreperspektiv
Advertisements

Vælg layout på masteren: Højreklik på siden / Layout / Vælg mellem ”Fastholdelseskaravenen” eller ”Brug for unge” Overskrift MAX 2 linjer Underoverskrift.
Målrettet og forsvarlig træning af børn og unge Ledertræf på tværs De gode idrætsoplevelse – engagerede forældrene på sidelinjen DBU´S bud -på involvering.
Landsseminar for Junior- og Eliteledere 19 November 2011.
Junior Development Juniorudvikling. Junior Development Juniorudvikling Aktiviteter rettet mod forældrene Hverveaktiviteter for nye medlemmer Minihockey.
Uddannelsesvalg i 8. klasse. Dagsorden  Formål:  Formålet for de næste to lektioner er, at vi kigger på, om det, I tror om jeres klassekammerater, påvirker.
Præsentation af Trænermanual
Etik regelsæt for dommere •Dommergerningen er en hobby, som skal nydes på lige fod med andre. •En hobby dyrkes af lyst og ikke nød. •Nogle er dygtigere.
Informationsmøde om nyt støttekoncept 1. november 2011.
Vi gennemførte en række interview ifm
Træningstilbud i Vedbæk Tennisklub Vi håber at kunne byde dig velkommen til vores klub, og at du/I vil benytte et af vores mange træningstilbud Motionisttræning.
Historie 9. kl. uge 6 1.Intro 2.Sang 3.Samtale 4.Opgave 5.Opsamling Mål: At blive fanget af undervisningen mindst én gang!
FBUs visionsplan 2015.
Introduktionsaften 10. klasse på Hjalleseskolen
Informationsmøde vedr. skolestart Træd varsomt – her bliver mennesker til det allervigtigste for et menneske er at kunne klare sig selv – blive.
Info om Inspirationsmødet ”Bliv klogere på fodboldreglerne”
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
FC Horsens - Byens bedste serieklub
19. Nov 2011Landssseminar for junior- og eliteledere Det fysiske aspekt i Aldersrelateret Træning.
Attention Banner, farvesammensætning (store kontraster) ”Friskere, stoltere og gladere -kom i gang med træningen allerede i dag” Interest Tag vores Kom-i-gang-test!
Opfattelse af DFIF Forbundet: –Positive –Aktivt, dynamisk og lydhørt forbund Firmasport: – Samvær, uformel, aktivitet.
SportHouse Værdier og leveregler i Judoklubben Mitani.
Velkommen Forældremøde 10. juni 2014.
HVAD ER UDSATTE BØRN OG UNGE? Børn og unge med: Økonomiske Sociale Kulturelle forhold som gør, at de ikke kan deltage i foreningslivet på lige fod med.
Forældre som ressource i skolen. Konceptet tager udgangspunkt i:  At forældre er en ressource  At skabe forældre og netværksdannelse  Fælles holdninger.
4. Spørgsmål 1. Formål 2. Præsentation af trænere + aktivitetsplan 3. En del af HB´s nye projekt.
Forældreinddragelse Støt dit barn til et liv uden tobak.
Hvorfor Kjøbenhavns Amatør Sejlklub? Jeg er kommende sejler. Jeg bor i nærheden af Svanemøllehavnen. Kender jeg KAS? Kan man kende forskel på KAS og de.
FORHANDLING.NET. Forhandling i individuelle arbejdsforhold FORHANDLING.NET Det handler om at skabe merværdi Interessebaseret forhandling handler om at.
Kidsbasket Pilotprojekt SFO Absalonskolen, Holbæk Kommune
FDF s ambition FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.
Jesper Lundh1 Implementering Det at bringe ny viden og færdigheder tilbage til praksis.
1 Vision – Mission - Værdier - Mål – Midler - Politikker.
Modernisering Børneunivers – den røde tråd ( 0 – 17 år) Indskoling og SFO Udendørs skur Udearealer - legeplads Midlertidig placering pædagogisk servicecenter.
Hvorfor ændre vores nuværende koncept? UVM: Tilbuddet om lektiehjælp og faglig fordybelse skal styrke elevernes faglige niveau ved blandt andet at tilbyde.
Med LADEGAARD Nordic A/S
En længere skoledag for de mindste med integrering af fysisk aktivitet i undervisningen.
Til et badmintonbarn. Forældre – til et badmintonbarn Citat fra en ungdomstræner: Man skal have i baghovedet, at det hurtigt kommer til at fylde en stor.
Principper for børne- og ungdomsfodbold i Kjellerup IF Februar 2016.
Idrættens Analyseinstitut l Kanonbådsvej 12A l 1437 København K l Tlf l Senioridrætten i vækst -idrætsvaner blandt 60+ i Danmark.
Dansk Rugby Unions Udviklingsplan Kerneværdier Passion Rugbyfolk har en enorm begejstring for sporten. Rugby genererer spænding, engagement,
Den frivillig idræt i Hillerød Kommunes læringsreform kvalitet ved inddragelse af idrætsforeningerne Kurt Curth Idrætskonsulent Hillerød Kommune 26.marts.
Børnehaven Smørhullets værdiggrundlag. En del af Viborg kommune I børnehaven har vi med udgangspunkt i Viborg kommunes Børne-og Ungdomspolitik ”Lys i.
IK Rosendal Lørdag d. 16. august Intro Præsentationer Programmet Formål – banen kridtes op.
Psykoedukation Indlagte patienter med dom til behandling eller anbringelse Session 6 – Kontaktpersonsfunktionen Undervisere:
” FORENINGEN - ET FEDT STED AT VÆRE”. Hvad er projektet ”Foreningen – et fedt sted at være” DGI Landsplan har 14 foreninger med i projektet Hvad er målet:
Velkommen til informationsmøde om Eliteidrætsklassen og Idrætslinjen på kommende 7. årgang Østre Skole januar 2016.
237 – Den Gud, der skabte lyset 1, S1
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Inspiration til formulering til adfærdskodeks
Vision MX 2020 Organisatorisk Sikre fællesskabet
Sundhed, ulighed og politisk prioritering
Først! -overordnet Du er ikke alene! Ingen spørgsmål er dumme til nogen. Efterskolevejledernetværk, 16 i alt, brug dem. -sparring i det daglige -face2face.
Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 1, S1
Først! -overordnet Du er ikke alene! Ingen spørgsmål er dumme til nogen. Efterskolevejledernetværk, 16 i alt, brug dem. -sparring i det daglige -face2face.
Praktikvejledertræf PAU den 28/9 2015
Skole-reform Skolesamarbejdet Motion og bevægelse.
77. At tale uden at råbe Indhold: ”At tale uden at råbe” vil give dig redskaber til at definerer hvilken type underviser du er, og hvordan du skal placere.
VoksenBadminton… Er det noget for jer?
Badmintonsportens hjælpetrænerkursus 1
Træneruddannelsen Trænerrollen bliver mere kompleks og krævende, efterhånden som spillet udvikler sig, og kvalitetstænkning spiller en stor rolle i dagens.
BADMINTON Netværksmøde foråret
Hvad er praksisnær undervisning?
STYRK KLUBBENS TRÆNINGSMILJØ
Den Gud, der skabte lyset
[klik og indsæt kommunenavn]
BAM Træningsplaner.
Sammenfatning af SHK Fællesmøde
SFO- og daginstitutionslederkursus
Præsentationens transcript:

5 gode argumenter for hvorfor det skal til din klub Fokus på at udvikle træningsmiljøet i DIN klub – med fokus på værdierne GLÆDE, UDVIKLING, FÆLLESSKAB, OPLEVELSE OG LEG LET TILGÆNGELIGT, da det foregår i din klub/hal og alle trænere samt evt. sportslige ansvarlige /udvalgsmedlemmer kan deltage. Tidspunktet planlægges så det passer trænerne. Kombination af BADMINTONUDDANNELSE og de UDFORDRINGER I oplever i klubben. Klubben bestemmer emnet for kurset. Klubben får en RØD TRÅD i jeres træning både på kort og lang bane I kan selv vælge hvilket TRÆNINGSOMRÅDE I vil udvikle/blive klogere på 30-12-2018

Flere gode argumenter Det giver dine trænere et solidt FUNDAMENT at udvikle klubben gennem fælles vidensgrundlag og bedre kobling mellem jeres træninger i klubben Dine trænere MOTIVERES til videreuddannelse og udvikling I får undervisning af en underviser, som har ERFARING med udvikling af træningsmiljø og specifik viden inden for det valgte træningsområde Billigt: normal pris 5.000 kr. for kursus og vejledning. Tilskud fra Bevæg Dig For Livet = 3.500 kr. Klubbens pris 1.500 kr. De fleste kommuner giver tilskud 30-12-2018

BADMINTONSPORTENS VÆRDIER GLÆDE OPLEVELSE UDVIKLING FÆLLESSKAB LEG Styrk klubbens træningsmiljø bygger på disse værdier. Det gode ungdomstræningsmiljø bør nemlig være gennemsyret af disse, så glæden og passionen for sporten får lov til at vokse og blive en livslang kærlighed. Det er uanset om vi er undervisere, ledere, spillere, trænere eller forældre. 30-12-2018

STYRK KLUBBENS TRÆNINGSMILJØ OVERORDNET INDHOLD 4 grundlæggende træningsområder Målrettet træning til to aldersgrupper: 5-12 årige og 13-18 årige. Består af undervisning i det valgte område med efterfølgende vejledning - en eller to gange. Indholdet målrettes jeres klubs situation og behov - du ved bedst, hvad der er relevant for din klub. 30-12-2018

STYRK KLUBBENS TRÆNINGSMILJØ 5-12 årige 30-12-2018

STYRK KLUBBENS TRÆNINGSMILJØ 13-18 årige 30-12-2018