Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvorfor Kjøbenhavns Amatør Sejlklub? Jeg er kommende sejler. Jeg bor i nærheden af Svanemøllehavnen. Kender jeg KAS? Kan man kende forskel på KAS og de.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvorfor Kjøbenhavns Amatør Sejlklub? Jeg er kommende sejler. Jeg bor i nærheden af Svanemøllehavnen. Kender jeg KAS? Kan man kende forskel på KAS og de."— Præsentationens transcript:

1 Hvorfor Kjøbenhavns Amatør Sejlklub? Jeg er kommende sejler. Jeg bor i nærheden af Svanemøllehavnen. Kender jeg KAS? Kan man kende forskel på KAS og de øvrige klubber? Hvordan præsenteres jeg for KAS? Præsenteres jeg for det, som er vigtigt for KAS at præsentere?

2 Hvad KAS’s værdigrundlag? Hvilke værdier sætter vi højt?

3 Hvad er en værdi? En værdi er en markering af en skillelinje, der adskiller det vi anser for positivt, fra det vi anser for uacceptabelt I idrætten er værdierne et udtryk for det som idrætten og foreningslivet skal bygge på.

4 Idrættens værdigrundlag Meget kan vi være uenige om og mange ting er under forandring, men akkurat dette står vi ved.

5 Eksempel på værdier Sådan taler vi til hinanden Hvem kan blive træner/leder hos os Sådan er vores træningsmiljø Sådan styrer vi vores forening Frivillighed/betaling Sportsmanship Loyalitet over for foreningen.

6 Idrætsværdier Ærlighed – fairplay. Demokrati. Fællesskab: Plads til den enkelte men respekt for alsidigheden. Frivillighed – engagement. Mangfoldighed: Mange niveauer. Glæde.

7 Vejen er lang! 1. Afklaring af værdigrundlag. 2. Visioner for fremtiden. 3. Målsætning og bestemmelse af delmål. 4. Handlingsplaner. 5. Budgetter der er afstemt med målsætningen. 6. Opfølgning. 7. Forfra fra pkt. 2.


Download ppt "Hvorfor Kjøbenhavns Amatør Sejlklub? Jeg er kommende sejler. Jeg bor i nærheden af Svanemøllehavnen. Kender jeg KAS? Kan man kende forskel på KAS og de."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google