Ungdomsskolen 2021 MISSION

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Danehofskolens værdigrundlag
Advertisements

Svend Gønge-skolens værdier...
Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Hvordan får vi arbejdet med kvalitet og afbureaukratisering forankret på vores arbejdsplads, så både ledere og medarbejdere er involveret og bidrager i.
Arbejdsgruppens og mødernes formål ARBEJDSGRUPPENS FORMÅL Det er os, der sørger for at vi her på skolen: • Stiller skarpt på vores skole-hjem samarbejde,
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Skolebiblioteket indgår som en central del af skolens læringsmiljø og fungerer som skolens innovative, formidlende og pædagogiske læringscenter. Skolebiblioteket.
Hierarki for styringsredskaber
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Folkeskole-reformen August 2014.
Final take - Værdigrundlag Maj 2007
Randers Kommune Folkeskolereform 2013 Ungdomsskoleforeningens efterårskonference 2013.
Forældremøde X årgang.
Tofthøjskolen nu og i fremtiden Skoleplanarbejde 2011.
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
Kontakt forældre møde 12. Oktober 2011.
Vision Uddannelsesparate unge
Realisering af skolereformen i Gladsaxe
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
Oplæg for DH-Vallensbæk d. 25. februar Inklusion i grundskolen
30. maj 2013Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole V/ Pierre Vernet, Bestyrelsesformand.
Gentofte Kommunes skolevision
Fællesskaber for Alle Forældres betydning for børns
Inklusion med læring Hvilke navne??.
Gennem RESPEKT ENGAGEMENT FÆLLESSKAB skaber vi tryghed og trivsel, så vi alle kan opnå høj faglighed.
PULS - meget mere krop, bevægelse og læring Naur Sir Skole og Lyngbjerghus.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Reformen på Stavnsholtskolen. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de udnytter deres potentialer optimalt Folkeskolen skal mindske betydningen af.
Den inkluderende skole
Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
CBS Bibliotek …flere fremtider, én strategi René Steffensen Statsgruppens temadag 20. november 2006.
Et fagligt løft af folkeskolen.
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Tørring Gymnasium Mission, vision, værdier, fokusområder.
Det politiske arbejde med udvikling af folkeskolen i Esbjerg kommune
Målet er … En længere skoledag med mere tid til undervisning Nye og mere varierede undervisningsformer Mere fokus på faglighed Mere fokus på trivsel Og.
Hvad ser BKF som de vigtigste indsatsområder i den nærmeste fremtid på børne- og ungekultur området? Flemming Olsen, Børne- og Kulturdirektør Herlev Kommune.
Reform til Kærbyskolen Overordnede mål - Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan. -Folkeskolen skal mindske betydningen af.
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Ledelsesudfordringer i kommunerne – nu og i den nære fremtid Oplæg for FTF`s Tænketank om ledelse, d. 6. juni v/ Per B. Christensen, formand for.
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Ledere mellem profession, management og demokrati
Dialogmøde – VIA University College - den 16. juni.
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Vision mission værdier handleplaner
Lederskab og organisering - Om at skabe dynamiske rammer Børnechef Kirsten Pamperin.
Strategi for inklusion x. Hvorfor en inklusionsstrategi? For at: Binde inklusionsarbejdet sammen på tværs af dagtilbud, skole, fritidstilbud og det specialiserede.
Hvordan vi ser på SAPA i Faaborg- Midtfyn?. Vi kan være irriterende Hvorfor?
Det Regionale Beskæftigelsesråd Empowerment i praksis på beskæftigelsesområdet.
S KOVBYSKOLEN – DEN NYE SKOLE - FORMANDSBERETNING Skolebestyrelsen årsmøde Skovbyskolen 18. marts 2015.
Lundehusskolens Værdigrundlag. Stærk Faglighed Trivsel for Alle Den Åbne og Mangfoldige Skole Det Forpligtende Fællesskab Anerkendende Børnesyn.
Skoledagens indhold: Helstøbt kompetencebegreb, mange læringsrum SFO Tænketank Danmark Landsmøde 5. april 2013.
Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen.
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
+DIG. AKTØRER OG SYSTEMER DER HAR INDFLYDELSE PÅ ENSOMHED BLANDT BØRN & UNGE Det enkelte barn Objektive livsbetingelser Familie Sociale normer og værdier.
Værdigrundlag for Jobcenter Varde
Hvordan får vi arbejdet med kvalitet og afbureaukratisering forankret på vores arbejdsplads, så både ledere og medarbejdere er involveret og bidrager i.
E-læring på patientens præmisser
Den pædagogiske læreplan
E-læring på patientens præmisser
Handlingsplan 2015.
En stærk pædagogprofession i bevægelse BUPL’s nye professionsstrategi
Gladsaxestrategien omfatter også erhvervslivet
Godt du kom - et Fælles Ansvar Udviklingsindsatser
Strategiske pejlemærker
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Barnesyn og børneperspektiv
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Præsentationens transcript:

Ungdomsskolen 2021 MISSION At både politikere, borgere og det omgivende samfund genkender Ungdomsskolen som en aktiv og værdifuld aktør i det Bornholmske samfund.  

Bestyrelse: Strategisk retning – Budgetmål - Organisation. VISION 2021 At medvirke til at gøre Bornholms børn og unge til ressourcestærke og ansvarlige borgere, som kan bidrage positivt til et demokratisk samfund. Ungekultur De unges behov er i fokus. Aktive elevråd. Dynamisk organisation, der understøtter de unges behov. Aktive sociale fællesskaber Kompetente relationer mellem engagerede voksne og de unge. Læring, udvikling og karrierevalg Inddragende læringsmiljøer. Undervisnings-planer og læringsmål. Dokumentation for elevernes udvikling. Helhedstænkning der understøtte den enkelte elevs livsduelighed. Samarbejde indadtil Trivsel, der fremkalder talent og potentiale. Faglige- og sociale fællesskaber. Innovativt samarbejde på tværs i organisationen. Kompetenceud-vikling for alle. Samarbejde udadtil Bredt samarbejde på tværs af kommunen med udgangspunkt i en helhedsforståelse af den unge. Inddragende samarbejde med forældrene. Samarbejde med erhvervslivet med fokus på at skabe muligheder for de unge. Det vi er kendte for Vi ser og understøtter den enkelte unges talent og potentiale. Vi skaber broen mellem børne-, unge- og voksenliv. Vi hjælper de unge med at tage gode valg ift. deres livs- og karrierevej. Elevambassadører der skaber følgeskab. Aktivt tilstede i alles bevidsthed. Ledere: Inddrage og guide medarbejderne - Drive visionen og målene i praksis. Bestyrelse: Strategisk retning – Budgetmål - Organisation. Økonomi: Skaber værdi for de unge - Kvalitet for de afsatte ressourcer - Effektiv ressourceudnyttelse. Medarbejdere: Kompetenceudvikling - Samarbejde på tværs - Trivsel.