Veda Ældreskolen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den store Tur guide Made by Socom.dk. Den store Tur guide Velkommen til Den store Tur guide •Her kan du: –Oprette nye turer –Tilmelde dig på en tur –Komme.
Advertisements

Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Velkommen til - Infomøde for projektstillere til Operation Dagsværk
En fortællende frise om Nattergalens BUPL støttede projekt: Hvordan ser dagtilbuddet ud i et drengeperspektiv – fra start til slut.
Velkommen. Agenda •Hvorfor informationsmøde nu? •Hvad er der sket de sidste 3 måneder? •Hvor vil vi gerne hen? •Aktiviteter frem til 31. december •Hvordan.
Opgave valg: Opgaveoplæg nr. 2 Information.
Den gode ansøgning Til LAG Himmerland
Kommunikation / it.
Newcomers – Bibliotekerne og de nye arbejdsmigranter En ny rapport fra Det Nationale Forskningscenter for Velfærd 16. september 2010 Highlights.
10 Roser til dig.
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
SPONSOR ARBEJDET Wischmann Innovation © 13 trin på vejen Mod en god sponsoraftale. Wischmann Innovation ©
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Billeder.
Uafhængige LifeWave Distributører
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Kom godt i gang med dit EU- projekt. Step 1: Lav en projektskitse Step 2: Undersøg støttemulighederne Step 3: Læs program-dokumenterne +tidl. støttede.
Velfærdseksperimentarium, Odense Samarbejdsforum for frivilligt socialt arbejde Den 14. marts 2013.
Dette webinar udbydes i et samarbejde mellem. v Hvornår er man selvstændig? Virksomhedsform / navn Tilladelser / registrering Skat / regnskabspligt Finansiering.
Skriv den gode tekst ”Det er ikke sin mor, man skriver til. Hvis læserens opmærksomhed ikke bliver fanget i de første fem linjer, når han aldrig den sjette.”
Kommunikations strategi og –plan for Ny struktur - processen Mål: At formidle aktiviteter og skabe ejerskab fra alle interessenter Interessenter: Alle.
Viborg Naturpark. PROGRAM Velkomst v/ Anna Margrethe Engbæk Schmidt, Klima- og Miljøudvalget Oplæg om frivillighed og samskabelse v/ Lars Stentoft, kulturdirektør.
Madkamp - DM i madkundskab OVERSKRIFT MADKULTUREN KONKURRENCEN.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Netværksmøde v/ Fuldmægtig Kristina Vestergaard Nielsen og Specialkonsulent Anne Louise Hertz, BRHS.
Velkommen til - Infomøde for projektstillere til Operation Dagsværk 14. januar 2016.
Tilgang 2: Få fat i forældrene Mange børn får (mere eller mindre) blide puf hjemmefra for at komme til FDF. Typisk har børnene store oplevelser, når de.
Fælles Indberetningsløsning - Stofmisbrugsdatabasen Informationsmøder d. 14., 15. og 17. juni 2011 Århus, Odense og København Klaus Otto Hansen, Servicestyrelsen.
Skitur 2017 – fra den 20/2 – den 26/ KLUB UNG Roskilde Øst.
Finansiering af innovativ Virksomhed Kapitel 8
Madkamp - DM i madkundskab
Vi ved godt ingeniører ikke praler – men vil du ikke nok gøre en undtagelse? Engineer the future har med succes skabt en række portrætter af unge ingeniører.
Konference for lokale uddannelsesudvalg Oktober 2016
vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen Med Spejdernes Lejr 2017 vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen.
Kommunikation Kommunikationskanaler 2 Hjemmesider 3 Reklamer 4
Seminar, den 20. april 2017 Præsentation af Parasollens USB-Pind.
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Masterplan for Uddannelse og Job
Sæt kryds ved lørdag den 2. september 2017
Spiludvikler h.
Mode – Runway show.
Danmarks største forening for slægtsforskere fejrer
Company programme - Veda
Målet med at give nogle elever en transitmentor
D/K Regnskab i/s Eksamensprojekt juni 2017.
Velkommen til - Infomøde for projektstillere til Operation Dagsværk
Sådan køber du opdatering til din PFS software
FØRSTEHJÆLP OG FOREBYGGELSE
Foreningen for Ataksi / HSP Generalforsamling 2018
Bestilling og ordrebekræftelse
EASY-P Konference Digitalisering.
i Gåsehudsparken D 31. oktober 16-21
Erfaringer fra virksomhedsbanken
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Tendenser i forældresamarbejdet
Sådan bruges video- s og emnerapporter
(Jeres logo) Nye muligheder for at samarbejde med fædre baba inviterer til inspirationsmøde om nye samarbejdsmuligheder mellem fædre og fagpersoner.
Præsentation af app til Stafet For Livet Formålet med Stafet For Livet Appen er, at skabe en app, der fungerer som en samlet indgang til stafetten for.
Skolebestyrelsens årsberetning
Lov og praktiske løsninger Adfærd og ”plejer”… Samarbejde
Der tages udgangspunkt i trekantens 4 hovedtemaer.
På tværs af region og kommune – og med borgeren i centrum
Dialogforum Vil du være med til at præge Psykiatrisk Center Amager – så meld dig ind i centerets Dialogforum. Du er også velkommen at dele dine input.
Stine Reinholdt Hansen, Stig Toke Gissel og Morten Puck
UNI-Login til forældre UNI-Login til ForældreIntra og MinUddannelse
Introduktion til arbejdet som klubsekretær
Dag 1 – Forskellige mennesketyper - vi styrker kommunikationen med kunder og kollegaer Den 25. september 2018: Forskellige mennesketyper – du skal behandle.
med Five-a-side Håndbold og Håndboldfitness?
På tværs af region og kommune – og med borgeren i centrum
Information om Aula til forældre
Præsentationens transcript:

Veda Ældreskolen

Regional entreprenørskabsmesse 20. januar 2017 Rødovre Centrum Vi har tilmeldt 5 personer, som vil være vores repræsentanter

Foreløbigt program for messen 08:00 Adgang til standene for elever 08:30 Dommer: Ankomst & briefing 09:25 Åbning af messen 09:30 Dommerrunde 11:45 Frokost 12:30 Dommerunde 14:00 Optælling 15:00 (Ca.) Kåring af vindere 16:00 Slut.

Praktisk info - Hvert hold har følgende til rådighed: Strøm, en stand (se bilag) samt et cafebord. - Når eleverne forlader standen, skal den være godkendt, og de skal modtage enblanket. HUSK, at der kun må bruges hvidt elefantsnot til at hænge plakater op. - Der er IKKE wifi tilgængeligt. - Parkering: Der er frie parkeringspladser ved vandtårnet. - Der er et opbevaringsrum i kælderen, som aflåses ved messestart. Der låses opigen i frokostpausen og låses igen når messen starter efter pausen. - Rødovre Centrums kommunikationsafdeling vil meget gerne lege med. Til rådighedstiller de deres speakere samt sociale medier. Dvs. At hvis I har en sjov gimmick, så kan I skrive til Eventkoordinator Louise Dühring og aftale, hvad hun kan gøre for jer: ld@roedovrecentrum.dk

Nordea fundraising Vi har mulighed for at invitere Nordea på besøg under messen Her kan man få op til 4000 kr til projektet Der skal sendes et budget til dem senest d. 9. januar for at deltage

Konkurrencen Ca. 74 hold deltager 21 hold går videre Den nationale entreprenørskabsmesse foregår i Odense Der er præmier til de bedste

Vores ide Vi hedder Veda Det betyder dette Vi vil lave en ældreskole

Definering af ide

10 gode grunde til at Veda bliver en succes Fordi vi er så godt et team. Unge og ældre kan arbejde sammen om en bedre fremtid. De ældre kan føle at de kan bruges til noget igen De ældre kan tjene nogle penge. Ældre mennesker kan blive mere sociale med unge og videregive deres erfaringer. Dette firma kan blive stort hvis det bliver markedsført. Dette firma har ingen medarbejder eller produkter. Nul udgifter (lokaler osv...) Unge bliver klogere på arbejdsmarked og livet. Vi formidler mellem to parter, og vi er villige til at gå langt for vores projekt.

Udfordringer Vi mangler at lave en reklame om det. At vi bliver tidspresset. At det ikke vil gå som vi ønsker det. At de ældre/unge ikke er interesseret. At ingen vil ikke være interesseret. Oprettelsen af hjemmesiden. Reklamering af siden og de produkter vi formidler. At vi ikke når ud til nok ældre/unge med vores ide. betaling forjkjiuufuejfefjeiuffiefjeifjiefiejfeijfeifjie Regnskab. Horoskoper. Agressioner Folk som samarbejdspartnere.

Målgruppeanalyse