Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen Med Spejdernes Lejr 2017 vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen Med Spejdernes Lejr 2017 vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen."— Præsentationens transcript:

1

2

3 vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen
Med Spejdernes Lejr 2017 vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen

4

5

6 Vi sætter fokus på bæredygtighed
Vi sætter fokus på bæredygtighed. Både det vi kan gøre i flok, og det vi kan gøre hver især. Deltag i GloFo's konkurrencer, og sæt fokus på bæredygtighed i fællesskab.

7 Rejser er sammenhængende aktivitetsforløb, som patruljer deltager i sammen med alle øvrige spejdere samme aldersgruppe fra samme underlejr. Foto: Monica Lautsen

8 FABtown giver deltagerne på Spejdernes Lejr 2017 muligheden for at løse problemstillinger sammen med virksomheder. Foto: Heine Dransfeldt

9 Frie aktiviteter giver mulighed for at planlægge ugen, som man vil.
Foto: Søren Therkildsen Frie aktiviteter giver mulighed for at planlægge ugen, som man vil. Hele lejren er der mange forskellige typer af aktiviteter for alle fra tre år og opefter.

10 ALLE DE PRAKTISK INFORMATIONER
Rejsetidspunkter: Vi skal med bus til og fra Sønderborg. Afrejse: lørdag den 22. juli mødetid kl.7.30 – fra Brøndby Hallen, Brøndby Stadion20, 2605 Brøndby. Husk madpakke og drikkedunk til frokost til turen over. Hjemkomst: søndag den 30. juli 2017 kl – samme sted som ved afrejse. Medbring: Alle skal medbringe deres sygesikringsbevis Se pakkelisten på hjemmesiden for hvad der ellers skal i rygsækken. Husk navn i alt! Vi skal gå fra bussen til vores lejrplads så ALLE SKAL kunne bære deres egen bagage Lommepenge: Spejdernes Lejr bliver kontantløs. I stedet for kontanter bruger vi en chip på lejrambåndet til at betale med. Det kalder vi Skejser. Forældrene sætte lommepengene ind på en konto tilknyttet den enkelte spejder. Se separat informationsseddel herom. Minier og juniorer må maksimalt få 300 kr. sat ind på deres konto. Tropsspejderne aftales separat. Allergier/medicin mv. Det er meget vigtigt at lederne får oplysninger om allergier og er der nogle af børnene der tager medicin skal det også oplyses. Al medicin bliver opbevaret af lederne.

11 ALLE DE PRAKTISK INFORMATIONER
Send et brev til os: Alle spejdere bliver glade for en hilsen hjemmefra under lejren. I kan skrive til os på følgende adresse: Spejderens navn Ulf Jarl Kaffemøllen Møllen Spejdernes Lejr 2017 6464 Sønderborg Men for at være sikker på at posten kommer frem vil vi opfordre til at I forældre skriver to brev som I aflevere til lederne ved afrejse. Vi deler så brevene ud i løbet af lejren – fuldstændig som var de kommet med postbuddet  Det er altid trist at være den spejder der ikke får en hilsen hjemmefra - så alle forældre opfordres til at aflevere et til to breve/postkort til jeres børn – omvendt er for meget nyt heller ikke godt – de skal jo også nå at føle at de er på ferie uden mor og far  så MAX to breve på lejren. Undgå at skrive at I savner barnet – det kan godt give hjemve for nogen. Skriv i stedet, f.eks. at I glæder jer til at høre om alt det spændende de oplever. Kom i kontakt med os under lejren: I nødstilfælde kan I komme i kontakt med os ved at ringe til Torsten Torben Rikke

12 Lejr uden kontanter – ”Skejserkort”
Man får et armbånd med en chip i. Man kan let ”sætte penge ind på armbåndet” og tanke op, hvis man løber tør. Det er frivilligt at anvende armbåndet som betalingsmiddel, men det vil være begrænset, hvor du kan bruge andre betalingsmidler. Alle handelssteder på Spejdernes Lejr vil benytte kontantløs betaling. Der vil være nogle enkelte steder, hvor vi accepterer kreditkort og kontakter, men det er primært for, at du kan få tanket dit armbånd eller gæstekort op. Dagsmaksimum på alle armbånd. Du kan selvfølgelig selv vælge dit eget dagsmaksimum, og der vil også være mulighed for at “spare op”, hvis du ikke fik brugt dit dagsmaksimum dagen inden. Du kan fylde penge på hjemmefra og under lejren via vores hjemmeside. Hjemmesiden er også tilpasset tablets og smartphones. - her fyldes på. Tilbagebetaling efter lejren Hvis det indbetalte beløb på armbåndet ikke bruges op, vil det være muligt på hjemmesiden at få det overskydende beløb tilbagebetalt. Man anmoder om tilbagebetaling efter lejren, og beløbet vil så blive overført til ens bankkonto. Dette skal gøres inden 31. januar 2018. Andre funktioner i armbåndet Nogle steder vil armbåndet virke som adgangskontrol. Hvis du er jobber, vil du få adgang til madteltene via dit armbånd, og alle over 18 år kan få adgang til voksenområdet ved hjælp af armbåndet. NB! Alle forældre skal have udleveret information om nr. på Skejser-armbåndet inden Spejdernes Lejr, og indsat penge på det . Vi anbefaler ca. 30 kroner per dag – i alt max 300 kroner på armbåndet, så er der til lidt guf og en lille souvenir eller lignende.

13

14


Download ppt "vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen Med Spejdernes Lejr 2017 vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google