Mild champignon- suppe

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Anbefalinger for sund frokost i daginstitutioner v/ Maria Haukrogh
Advertisements

Supper & Saucer: Af Thomas Buhelt..
Tilberednings - metoderne.
SUPERSUND SALATER Kartoffelsalat og Laks med avocadosalat med ærter & spinat. Sidstnævnte salat er fra den nye ”Supersund - Salater” bogen – dog med mine.
Præsentation af Det Gode Køkken
Perlehønebryst Frisk blomme
Supper Purésuppe Veloutésuppe Cremesuppe Consommé Kolde supper
Hvordan kan julemaden blive sundere?
Menu teori.
Menu i Ryttercafeen Dagens ret 45 kr.
av Lajla Ellingsen og Mari By Rise Adresseavisen
Fonder Grundsupper Grundsky.
Kantineordning. KANTINEORDNING - ET TVÆRSNIT AF EN PLAN.
Silke og støj. Saftig BlødSprød Denne figur er bygget op om de 3 grundlæggende konsistenser – blød, sprød og saftig. Inde i trekanten står de varme ting,
FDF Landsdel 8, Boområde udvalg, 6/ THA
Mandag. først snittede vi pinde Tirsdag. vi lavede mad og legede. og så legede vi med pinde. Onsdag. vi lærte om træer. vi lærte også om birketræer. og.
Den Sensoriske rejse igennem et måltid
Kuvertprisen er 295,- pr. person
MENUPLAN JANUAR 2015 UGE 2 MANDAG: SANDWICH 15,00
Frugt og grønt. 600 g om dagen 2 ▪
SFO UGE:33. Velkommen tilbage fra sommerferien. Husk: Møder du i SFO inden kl.7.30, skal du gå i det gule hus, da vi åbner der.
Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF- Midtjylland. Herning badminton klub. mandag 24.september 2007.
Blanchering. Kim & Mikkel. Regler for tilberedning samt hvordan man gør i praksis ch?v=CU6jnNtcsQk At blanchere er at sænke.
Morgenmad Ligesom vi fylder det rigtige brændstof på vores biler, er det lige så vigtigt, at vi fylder det rigtige brændstof på os selv og vores børn.
100 gram frugt og grønt Landbrug og Fødevarer, 6 om dagen.
Bov 5 g fedt Skinke 2-4 g fedt Nakkefilet 12 g fedt FEDTINDHOLD I SVINEKØD I TERN Fedtindhold i 100 g råt kød Landbrug & Fødevarer.
Forslag til dagskost for en kvinde med lav fysisk aktivitet
Kost til gravide Kendskab til de ernæringsmæssige behov til gravide.
Mad til unge på høj- og efterskoler. Øvelse  Diskutér i klassen, hvad I synes, der ligger i begrebet ”hverdagsmad”. Lav f.eks. en brainstorm på tavlen.
Frokost Hvor kommer protein fra? Skummetmælk 7 g Bolle 6 g Røget laks 4 g Resten < 0,5 g I alt 28 g protein 40 g råt kyllingebryst, 25 g salat, 50 g peberfrugt,
Målgruppe 6 – 13 år (skoleelever) Drenge og piger Fra 5 MJ til 9 MJ. 13-årig dreng på 9 MJ. Der er ekstra behov for jern da de er i voksealderen. Hvis.
Vitaminer – Eksempler på fødevarer som kan anprises med højt indhold af/betydelig mængde.
Morgenmad Koster 72kr Holder 1 uge.. Frokost Koster i alt 107kr Ret kylling i karry med kartofler og ris. Koster i alt 71kr Ret kyllinge-sandwich Holder.
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
Bouilloner Okse consomme, kogning af oksekød
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Gammeldags stegt kyllingelår
Mild champignon- suppe
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Gammeldags stegt kyllingelår
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
HOTDOG.
Gammeldags stegt kyllingelår
Mild champignon- suppe
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Frokostmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
ERFA-dag Hvem er jeg?.
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Mild champignon- suppe
Gammeldags stegt kyllingelår
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Næringsstoffernes køkkentekniske egenskaber
Hygiejne 4.
Morgenmåltid Mellemmåltid
Menuplan for uge (Med forbehold for ændringer)
2010 Månedskalender Du kan udskrive denne skabelon og bruge den som vægkalender, eller du kan kopiere de enkelte sider og bruge dem i din egen præsentation.
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Rigtig god sommer MADPLAN Mandag Tirsdag Onsdag
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
I uge 5 tilbyder køkkenet
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Dato: _______/_____ Kl: ___________________________
Præsentationens transcript:

Mild champignon- suppe Blødkost Uge 37 fra den 11. september til 17. september 2017   Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Suppe Mild løgsuppe Mild gulerodssuppe med spidskommen Mild urtecremesuppe Mild kartoffelsuppe med porre Mild blomkålssuppe med estragon Mild champignon- suppe Mild grøntsagssuppe Frokost Pasta bolognese Speltotto med kylling Hvid labskovs Pasta cabonara Stegt medister med urtecreme Varm tartelet med høns i asparges Tortilla med kødfyld creme fraiche og guacamole Torskerogn med mayonnaise Leverpostej med ristede champignon Wienersalat Kyllingesalat med rød peber Kogte æg med mayonnaise Grøn peber paté med nordisk ratatouille Hønsesalat Mild champignonsuppe Mild grøntsagssuppe Mild gulerodssuppe med spidskommen Aften Frikadeller af svinekød med stuvet sommerkål hertil kartofler og puré af marinerede grønne bønner Kalkunstroganoff med kartoffelmos hertil puré af glaserede gulerødder med sød chili Orientalske kødboller med mild tomatsauce og ris hertil puré af marineret squash med rød peberfrugt Kyllingefrikadeller med brun sovs og kartofler hertil puré af ovnbagte grøntsager Mild chili con carne med ris og puré af nordisk ratatouille Italiensk farsbrød skysauce med timian og kartofler hertil puré af bagt spidskål Boller i karry af svinekød med ris og puré af bagte gulerødder med honning Dessert Rødgrød tilberedt af jordbær hindbær og ribs Fløderand med karamelsauce Blommegrød med vanilje Hindbærfromage pyntet med flødeskum Skovbærgrød af brombær jordbær og solbær Citronfromage pyntet med flødeskum Rabarbergrød tilsmagt med ingefær Velbekomme! Maden er fra Enhed for Mad og Drikke, Rigshospitalet Blegdamsvej

Mild champignon- suppe Jordbær-rabarbergrød Blødkost Uge 38 f ra den 18. september til 24. september 2017   Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Suppe Mild rød linsesuppe med gulerod Mild gulerodssuppe med spidskommen Mild champignonsuppe Mild karrysuppe Mild blomkålssuppe med estragon Mild champignon- suppe Mild grøntsagssuppe Frokost Pasta arabiata Frikadelle med champignon a la creme Kyllingefrikadelle med urtecreme Braiseret svineskank med hvidkål Græsk frikadelle af oksekød med tzatziki Bøf lindstrøm puré af ovnbagte grøntsager Tortilla med kødfyld creme fraiche og guacamole Leverpostej med puré af bagte rødbeder Tunsalat Torskerognssalat Kogte æg med mayonnaise Hønsesalat Æggesalat med purløg Torskesalat med citron på hjertesalat Aften Beuf bourguignonne med kartoffelmos hertil puré af bagte rødbeder Kyllingefrikadeller med sursød sauce og ris hertil puré af braiseret hvidkål med rosenpeber Sprødbagt sej med persillesauce og kartofler hertil puré af nordisk ratatouille Høne i mild karry med porre hertil kartofler og puré af bagt selleri med æble Lasagne af oksekød hertil puré af gulerod med spidskommen Græsk farsbrød serveret med mild tomatsauce og kartofler hertil puré af ovnbagte grøntsager Kalkun i sursød sauce hertil ris og puré af bagt squash med gulerod og mynte Dessert Koldskål med fersken og hindbær Jordbærgrød Mokkamousse Solbærgrød Gammeldags rabarberkage pyntet med flødeskum Jordbær-rabarbergrød tilsmagt med vanilje ”Eton Mess” af marengs flødeskum hindbær og jordbær Velbekomme! Maden er fra Enhed for Mad og Drikke, Rigshospitalet Blegdamsvej