Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afJulius Petersen Redigeret for ca. et år siden
1
Menuplan for uge 33-41 (Med forbehold for ændringer). 2018-2019
Dag/uge Mandag Majssuppe m/ kartoffel, chorizo & brød. Karrysuppe m/ grøntsager & brød. Græskarsuppe m/ chili & brød. Tirsdag Hot wings m/ marineret spidskål & fuldkornsris. Kyllingelår m/ kartofler & agurkesalat. Kyllingeboller i frikasse m/ fuldkornsris & krydderurter. Onsdag Røget makrel m/ majroer, kartoffel & rucola. Fiskekrebinet m/ kartofler & grøntsager. Bagt torsk m/ rejer, æg & kartoffel. Torsdag BBQ marineret svinefilet m/ ærtepure, kartofler & grønt. Chili con carne m/ fuldkornsris. Hamburgerryg m/ stuvet spinat & kartofler. Fredag Fuldkornspasta m/ ratatouille & krydderurter. Stegte fuldkornsris m/ grøntsager & æg. Ovnbagt kartoffel m/ skinke & grøntsager.
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.