Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!"— Præsentationens transcript:

1 Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Uge 41fra den 9. oktober til 15. oktober 2017 Frederiksberg hospital Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Suppe Champignon- suppe Grøntsagssuppe Løgsuppe Gulerodssuppe med spidskommen Urtecremesuppe Kartoffelsuppe med porre Blomkålssuppe med estragon Hovedret Frikadeller af svinekød med stuvet hvidkål hertil kartofler Kalkunstroganoff med kartoffelmos Orientalske kødboller med tomatsauce og ris Gammeldags stegt kyllingelår i brun sovs med agurkesalat og kartofler Chili con carne med ris Oksesteg med skysauce og kartofler Boller i karry af svinekød med ris Grøntsag  Marinerede grønne bønner Glaserede gulerødder med sød chili Marineret squash med rød peberfrugt Ovnbagte grøntsager Nordisk ratatouille Bagt spidskål Bagte gulerødder med honning Vegetar Bønnegryde Spinattærte med champignon Kikærte- broccoligryde med bulgur Risotto med mozarella og grøntsager Pasta i cremet tomatsauce med kikærter Spinatlasagne med hytteost Pasta arabiata Dessert Rødgrød tilberedt af jordbær hindbær og ribs Flødemandelrand med karamelsauce Blommegrød med vanilje Hindbærfromage pyntet med flødeskum Skovbærgrød af brombær jordbær og solbær Citronfromage pyntet med flødeskum Rabarbergrød tilsmagt med ingefær Velbekomme! Maden er fra Enhed for Mad og Drikke, Rigshospitalet Blegdamsvej

2 Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Uge 42 fra den 16. oktober til 22. oktober 2017 Frederiksberg hospital Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Suppe Champignon- suppe Grøntsagssuppe Rød linsesuppe med gulerod Gulerodssuppe med spidskommen Tomatsuppe Karrysuppe Blomkålssuppe med estragon Hovedret Beuf bourguignonne med kartoffelmos Sesamkylling med sursød sauce og ris Sprødbagt sej med persillesauce og kartofler Høne i mild karry med porre hertil ris Kotelet i sursød sauce med ris Græsk farsbrød af oksekød serveret med tomatsauce og kartofler Kalkun i sursød sauce hertil ris Grøntsag  Bagte rødbeder Braiseret hvidkål med rosenpeber Nordisk ratatouille Bagt selleri med æble Gulerod med spidskommen Ovnbagte grøntsager Bagt squash med gulerod og mynte Vegetar Vegetarbiksemad Spinat- kartoffelgratin Kikærtegryde med bulgursalat Pizza med humus og grøntsager Linsegryde tilberedt med rodfrugter Grøntsagschili Auberginelasagne Dessert Ymerfromage med skovbærkompot Jordbærgrød Mokkamousse Solbærgrød Gammeldags rabarberkage pyntet med flødeskum Jordbær-rabarbergrød tilsmagt med vanilje ”Eton Mess” af marengs flødeskum hindbær og jordbær Velbekomme! Maden er fra Enhed for Mad og Drikke, Rigshospitalet Blegdamsvej


Download ppt "Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google