Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afSimone Mortensen Redigeret for ca. et år siden
1
Aftenmenu Frederiksberg hospital Velbekomme!
Uge 52 fra den 25. december til den 31. december 2017 Frederiksberg hospital 1. juledag 2. juledag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Nytårsaften Suppe Champignon- suppe Grøntsagssuppe Rød linsesuppe med gulerod Gulerodssuppe med spidskommen Tomatsuppe Karrysuppe Cremet rodurtesuppe Hovedret Glaseret skinke serveret med stuvet grønkål og kartofler hertil bagte gulerødder med honning Sesamkylling med sursød sauce og ris Sprødbagt sej med persillesauce og kartofler Høne i mild karry med porre hertil ris Kotelet i sursød sauce med ris Græsk farsbrød af oksekød serveret med tomatsauce og kartofler Braiseret okse serveret med vildtsauce waldorfsalat og tyttebærsyltetøj bagt squash med gulerod og mynte Grøntsag Braiseret hvidkål med rosenpeber Nordisk ratatouille Bagt selleri med æble Gulerod med spidskommen Ovnbagte grøntsager Vegetar Linsebøf serveret med stuvet grønkål hertil bagte gulerødder med honning og kartofler Spinat- kartoffelgratin Kikærtegryde med bulgursalat Pizza med humus og grøntsager Linsegryde tilberedt med rodfrugter Grøntsagschili Nøddefrikadeller med champignonsauce bagt squash gulerod mynte og kartofler Dessert Mørk chokolademousse pyntet med flødeskum Amerikansk bagt æblekage pyntet med flødeskum Mokkamousse Solbærgrød Gammeldags rabarberkage Abrikosgrød Fragelité roulade med hindbær serveret med creme fraiche Velbekomme! Maden er fra Enhed for Mad og Drikke, Rigshospitalet Blegdamsvej
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.