Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine"— Præsentationens transcript:

1 Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine
Frokostmenu Uge 39 fra den 25 september til 1. oktober 2017 Frederiksberg hospital Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Den varme ret Argentinsk biksemad Speltotto med kylling Hvid labskovs med syltede rødbeder Pasta cabonara Stegt medister med urtecreme Varm tartelet med høns i asparges Svensk pølseret Pålægs-anretning 1 Makrel i tomat med citron Oksespegepølse med sky og løg Wienersalat Kalkunbryst med tomatsalsa Fiskefrikadelle med gulerodstzatziki Torskerogn med remoulade Hønsesalat med tomat Pålægs-anretning 2 Kartoffelmad med mayonnaise Leverpostej med ristede champignon og rødbeder Kyllingesalat med rød peber og valnødder Tunpaté med citrus fennikelkompot Kogte æg med tomat og mayonnaise Grøn peber paté med syltede agurker Roastbeef med rødløgskompot og høvlet peberrod Råkost Hvidkålssalat med appelsin og sesam Blomkålssalat med radiser og agurk Coleslaw Savoykålssalat med æbler Blomkål/gulerods-salat med appelsin Gulerodsråkost Rødkålssalat med æble og græskarkerner Vegetar* Falafelbøffer med bulgursalat Kikærte broccoli tagine Pizza med spinat purløg og mozzarella Bønnecassoulet Grøntsagslasagne med aubergine squash og oregano med grønne asparges og parmesan Sommerkålsgryde med hvidløg og røde bønner Suppen Som normalkost eller sygehuskost Løgsuppe Gulerodssuppe med spidskommen Urtecremesuppe Kartoffelsuppe med porre Blomkålssuppe med estragon Champignon- suppe Grøntsagssuppe * Vegetar bestilles ved henvendelse til plejepersonalet Velbekomme! Foruden dagens valg, er der et udvalg af ekstra pålæg - spørg efter hvilke muligheder der er Bemærk at den daglige suppe fremstilles helt vegetabilsk Maden er fra Enhed for Mad og Drikke, Rigshospitalet Blegdamsvej

2 Slaw af spidskål og broccoli
Frokostmenu Uge 40 fra den 2. oktober til 8 oktober 2017 Frederiksberg hospital Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Den varme ret Pasta arabiata af oksekød Skinkemignon med champignon a la creme Kyllingefrikadeller med urtecreme Braiseret svineskank med hvidkål Græske frikadeller med tzatziki Bøf lindstrøm med syltede rødbeder Varm tartelet med stuvet skinkefyld Pålægs-anretning 1 Æg med mayonnaise og rucola Tunsalat Roastbeef med rødløgskompot og høvlet peberrod Kyllingeterrine med agurkesalat Hønsesalat tomat Æggesalat med purløg og revet gulerod Grøntsagspostej med tomatchutney Pålægs-anretning 2 Leverpostej med agurkesalat Oksespegepølse med squashrelish Torskerognssalat Kogte æg med tomat og mayonnaise Rullepølse med sky og rødløgsringe Grøn peber paté med syltede agurker Torskesalat med citron på hjertesalat Råkost Slaw af spidskål og broccoli Peberfrugttatar Coleslaw Savoykålssalat med æbler Hvidkålssalat med appelsin og sesam Gulerodsråkost Rødkålssalat med æble og græskarkerner Vegetar* Fettuccine med tomat squash rosmarin og peanuts Rød karry med kikærter Stegte nudler med peanuts Kartoffelfrikadelle hertil hvedekernesalat Hytteostterrin med svampe Gulerodspostej med krydderurtecreme Blomkålsgratin Suppen Som normalkost eller sygehuskost Rød linsesuppe med gulerod Gulerodssuppe med spidskommen Tomatsuppe Karrysuppe Blomkålssuppe med estragon Champignonsuppe Grøntsagssuppe * Vegetar bestilles ved henvendelse til plejepersonalet Velbekomme! Foruden dagens valg, er der et udvalg af ekstra pålæg - spørg efter hvilke muligheder der er Bemærk at den daglige suppe fremstilles helt vegetabilsk Maden er fra Enhed for Mad og Drikke, Rigshospitalet Blegdamsvej


Download ppt "Blomkål/gulerods-salat Kikærte broccoli tagine"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google