Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
1
ERFA-dag Hvem er jeg?
2
Hvad kan den og hvad laver vi?
Ernæringsgruppen Hvad kan den og hvad laver vi?
3
Ernæringstruede patienter
Spis lidt men ofte Gerne 6 – 8 måltider på en dag Brug ekstra fedstof på brød, i mos, grød, suppe og sovs Mælk med fløde Ekstra pålæg og pynt Fløde på grød og i kaffe Spis kød og sovs frem for grønt Vælg livretter Husk dessert Spis kager, chips, chokolade og nødder
4
Ernæringstruede patienter
Ingen appetit: Små måltider, drikkevarer med kalorier og proteiner. Kvalme: Små hyppige måltider, kold mad frem for varmt måltid, syrlig og salte mad- og drikkevarer Smagsforandring: Undgå mad der ikke smager som det plejer, vælg kylling, fisk, gerne krydret mad, salt eller sødt Synkebesvær: Blød mad, supper, grød, mælkeretter, drikkevarer med kalorier og proteiner Træthed: Faste måltider, små hvileperioder, små traveture Diarré: Banan, kartoffelmos, små måltider, tempereret mad
5
Ernæringstruede patienter
Hvad gør vi for disse patienter i afd. X?
6
Kræsevogn
7
Kræsevogn
8
Kræsevogn
9
Madvogn
10
Madvogn
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.